Colourpop Nectar Collection (+viikon ostokset)

by - 7.5.17

Moikkamoi ja ihanaa sunnuntaita! Tänään katsaus yhteen Colourpopin väriteemaisista kevätkokoelmista. Heiltä tuli siis kevään mittaan kolme erilaista yhteen värisävyyn keskittynyttä kokoelmaa ja ensimmäinen oli tämä Nectar, jossa siis paljon persikan ja aprikoosin sävyjä. Tässäpä mitä itse kokoelmasta haalin!


Kokoelmaanhan sinänsä kuului vaikka mitä, mutta tottakai valkkasin vain itselleni käyttökelpoisimmat tuotteet. Kohahdusta aiheutti myös Colourpopin uudentyyppinen kasvopaletti, joka sisältää poskipunan ja highlighterin perinteisinä puuterisina versioina, mitä siis merkillä ei ole aiemmin ollut myynnissä ollenkaan. Muuten mukana on lähinnä peruskauraa uusissa sävyissä, onhan nämä persikat yms. todella trendikkäitä tällä hetkellä.


Silmämeikkipuolella kokoelmassa oli aika paljon tarjolla, mutta hyvin monet sävyt olivat vähän liian neutraaleja, että olisivat jaksaneet meikäläistä kiinnostaa. Tilasin sitten neljä kappaletta vähän räikeämmän sävyisiä irtonappeja. Colourpopilta saa neljä irtonappia tilatessaan mukaan tuollaisen paletin, joten tämä on siis itse kokoamani.


Vasemmalta katsottuna ensin on Sauvage, persikka-pinkki duochrome. Vähän vähemmän pigmenttinen kuin nuo mattaiset, joten sopii hyvin silmän sisänurkan korostuksiin esimerkiksi. Toisena on Cut-Outs, hieman murretumpi ja rusehtavampi mattasävy. Numero kolmosena Centerfold, mattainen koralli. Viimeisenä on sitten Slim Fit, punaisempi korallinsävy mutta ERITTÄIN pigmenttinen sekin.

Sauvage, Cut-Outs, Centerfold, Slim Fit
Meikissä olen käyttänyt kaikkia neljää sävyä, mutta kyllähän noiden väriero on loppuen lopuksi luomella sen verran pieni, ettei ihan helposti erota toisistaan. Ja joo, tekoripset löytyy myös :)


Jos katsellaan sitten vaikka kasvotuotteita. Tuon edellä mainitun kasvopaletin lisäksi nappasin yhden Super Shock Cheek -poskipunan, joka on siis lähes voidemainen koostumukseltaan.

The Knockout:

Eli siis poskipuna+highlighter -duo. Poskipuna on rusehtavan persikkainen mattasävy, ei mitenkään överipigmenttinen jotta näyttää ihan nätiltä kalpeammallakin naamalla. Varmasti käyttökelpoinen myös aurinkopuuterina tummemmalle iholle, on kyllä sen verran oranssi. Highlighter taas sitten on ihan vain hitusen sinne persikan puolelle menevä kultainen sävy. Kaunis kuin mikä ja hyvin näyttävä. Pakkauksessa on myös iso peili, jos joku sellaista kaipaa.

Drop of a Hat:


The Knockout: poskipuna ja highlighter, Drop of a Hat
Tämä voidemaisempi poskipuna on sitten taas vähän kuin sekoitus noista kahdesta, persikan sävy kultaisella hohdolla. Olen maininnut aiemminkin, mutta itse levitän nämä Super Shock Cheekit ihan vaan sormella suoraan puuteroidulle iholle. Tuntuu ihan supersamettiselta voiteelta pannussa, mutta käyttäytyy poskella loppuen lopuksi enemmän puuterisena. Pigmenttiä löytyy, joten varovasti kannattaa aloittaa ja lisätä sitä mukaa kun siltä tuntuu.

Ja viimeisenä huulituotteet, joita nappasin kaksi. Toinen on nestemäinen Ultra Satin Lip ja toinen sitten Lippie Stix -huulipuna. Sävyt muistuttavat aika paljon kyllä toisiaan näin jälkikäteen katsottuna :D

Jacquard, Oversized

Jacquard:

Pirteä korallinsävy. Jotenkin paksuhkoa massaltaan, paksumpaa ehkä kuin yleensä? Ei sisänsä huono juttu ollenkaan, peittää hyvin. Koska tämä on satiini, kiiltää toki hiukan.

Oversized:

Keltaisempi persikan sävy, koostumukseltaan creme. Todella kiiltävä ja vähän turhankin liukas, kuten kuvasta näkee. Liian helposti luistaa pois huulten keskiosasta, ainakin jos kovin paksun kerroksen laittaa. Toisaalta taas älyttömän mukava huulilla, kuten monet tämäntyyppiset yleensä.

Ja vielä ihan pari meikkikuvaa, ensimmäisessä meikissä on käytössä luomivärit, The Knockout -paletti sekä Oversized, jälkimmäisessä taas poskipunana Drop of a Hat ja huulilla Jacquard. Ja juu, hiustyyli on muuttunut hieman tässä välissä :D


Kaiken kaikkiaan ihana kokoelma, jossa paljon kaikkea kaikille :) Huomatkaa tosiaan, että neutraalimmat tapaukset jätin kauppaan ja mukaan lähtivät kaikkein räikeimmät sävyt, joten kyllä siellä on vähän vähemmän pelottaviakin juttuja! Nectar-kokoelmaa voit vilkaista vaikka tästä linkistä.


Ja loppuun vielä viime viikon ostokset :) Kaikki isommat purnukat on sittarin alelaarista, paitsi tuo IHANAN syötävän näköinen minttu-suihkusaippua <3 En olisi tarvinnut enää yhtään, mutta oli vain niin nami että pakko napata mukaan. Lindexiltä yksi aleluomiväri pinkissä sävyssä ja Sokokselta pitkään kyttäämäni Lancome x Sonia Rykiel -cushion-poskipuna joka oli vihdoin -50% alessa. Jes!

Ihanaa illanjatkoa <3

You May Also Like

0 kommenttia