Catrice x Marina Hoermanseder: pari otetta kokoelmasta (+ostoksia)

by - 16.5.17

Moikka ja kivaa keväistä tiistaita! Mä en ole nukkunut viime yönä lähes yhtään, joten saa nähdä mitä kirjoittamisesta tulee näin työpäivänkin jälkeen. Kokeillaan. Tänään ihan vaan pari tuotetta Catricen toiseksi uusimmasta kokoelmasta, joka on tehty yhteistyössä Marina Hoermansederin kanssa. Kyseinen neito on nuori muotisuunnittelija Itävallasta ja ilmeisesti tutumpi saksankieliselle yleisölle, itse en ole hänestä aiemmin kuullutkaan. Tulipahan opittua uutta.


Catricen kokoelma on inspiroitunut Marinan kevätkokoelmasta ja nuo vyökuviot sekä sydänkäyrän näköiset häkkyrät ovat hänen tunnuskuvioitaan. Meikkikokoelmaan kuului luomivärinelikko, voidemainen palloposkipuna, kaksi huulipunaa, korostussivellin, korostushelmet, neljä kynsilakkaa ja meikkipussukka. Näistä kaikista ainoastaan puuterihelmet ja tuo sivellin näyttivät tarpeeksi jänniltä, jotta poimin ne mukaani.

Ihan vaan sormella swatchattu

Puuterihelmet ovat sävynimeltään Crystal Skin ja ne on pakattu tuollaiseen luksuksennäköiseen pikku muovipurkkiin. Minusta tässä pakkauksessa itsessään on jotain todella tyylikästä! Varsinainen lopputulos ei iholla ole kovin voimakas, vaan pikemminkin hyvin neutraali luonnollinen hehku. Helmet ovat tosiaan aika puuterisia, joten näistä saa kyllä hyvin tavaraa irti. Ei yhtään hassumpi tuote arkimeikkiin.


Sivellin taas on jo heti ulkonäöltään aivan erilainen ja hauska :D Muoto tuntuu helpolta ja mukavalta kädessä, harjasosa on tuuhea ja sen muotoilu onnistunut, tällä saa voimakkaitakin strobingeja aikaiseksi. On myös yllättävän laadukkaan oloinen viiden euron siveltimeksi. Ja pehmeäkin se on! Ei mitään muuta pahaa sanottavaa kuin se, että pesu vie aikansa koska tämä on tosiaan niin turkasen tiheä ettei saippua meinaa lähteä millään!

Nämä kaksi on minusta erittäin onnistuneita pikku ostoksia :) Ainakin Joensuun Carlsonilla kokoelma taitaa olla edelleen myynnissä, mutta Catricea saa toki sen lisäksi myös ainakin Kosmetik4lessiltä ja pretty.fistä, mutta ensin mainitussa on juuri nämä kaksi tuotetta loppu ja prettylle ei ole tainnut tätä kokoelmaa tulla ainakaan vielä laisinkaan. Paras mahdollisuus on siis paikallinen Catrice-ständi.


Ja vielä loppuun ostoksia! Tuli taas tilattua Colourpopilta heidän viimeisimpien alejen aikaan poistuvia tuotteita. Siinä on huulipunasettiä, luomivärisettiä ja irtohuulivärejä poikineen.


Carlsonilta lähdin hakemaan tarpeeseen puuteripapereita, mutta siellä oli myynnissä myös Essencen uusinta Life Is a Festival -kokoelmaa, josta minulta puuttui kokonaan nuo kaksi huulipunasävyä. Onneksi löytyivät! <3 Lisäksi oli ihan pakko hommata tuo Essencen irtonappipaletti, kauheasti kiehtoi nuo kahisevat ja liikkuvat mikrohelmet tuossa kannessa... Toki hankin palettiin myös täytettä mutta näistä lisää myöhemmin. Täytyykin piakkoin taas Carlsonilla piipahtaa, josko Catricen uusin kokoelma sinne ilmestyisi.


Ja vielä sekalaista sakkia, Hellä Mietonen -shampoo on uusi vanha tuote, joka löytyi alennuksella ihan perus marketista. Pöllöhuulirasva H&M:ltä (rrrrrrrrakastan pöllöjä <3) ja tuo punainen pallukka on myös huulirasva. Kyseinen tuote kuului Essencen VIIME KESÄISEEN hedelmäkokoelmaan, joka oli ilmestynyt kokonaisuudessaan keskustan sittariin :D Voi apua. Toivottavasti on kuitenkin vielä ihan kunnossa.

Oikein ihanaa lätkämatsi-iltaa kaikille <3


You May Also Like

4 kommenttia

  1. Oho, CM:llä essenceä meidänkin leveysasteilla :D
    Mie bongasin siut viime viikon perjantaina Carlsonin edestä, kun kävin työpaikalla piipahtamassa samalla kun tein ostoksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mutta miten ihmeessä sinne on löydetty vuoden vanha kokoelma... :D

      Haha! Joo muistan että hengailin siinä vähän aikaa :D Oli vaan ihan helkkarin kylmä.

      Poista
  2. Tuo sivellin on niin hauskan muotoinen että tekisi mieli ihan vaan sen takia kokeilla! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä ainakin sai mut houkuteltua! :D Eikä ollut yhtään hassumpi sivellinkään.

      Poista