Alexix Ren x Colourpop Bare Necessities

by - 31.5.17

Moikkamoi! Tänään ihan pikainen vilkaisu Colourpopin ja Instagram-tähtösen Alexis Renin yhteistyökokoelmaan, tarkemmin sanottuna tähän ainoaan tuotteeseen joka kiinnosti tarpeeksi :D Kyseessä on nestemäinen huulipuna nimeltä Bare Necessities, pinkihtävä satiininude.Alexis Ren on kyllä sen verran tuntematon starba meikäläiselle että piti googlettaa, mutta siis amerikkalainen malli/instagram-julkkis. En kyllä koskaan osta mitään minkään julkkiksen takia ja tämä kokoelma oli vähän turhan neutraali minun makuun. Bare Necessitiesin lisäksi löytyy punainen nestepuna, nude kasvopaletti sekä kolme Colourpopin uutta blotted lip -huulipunaa tai -väriä, miten haluaa kutsua. Blotted lipit ovat läpikuultavia, joten jätin nekin välistä.


Bare Necessities on tosiaan vähän persikan pinkihtävä nudesävy satiinikoostumuksella. Satiinisena tämä on jälleen kerran vähän kiiltävämpi ja mukavampi huulilla kuin ihan matat. Minusta sävy sopii jotenkin vaalealle ihonsävylle todella hyvin. Tämä on kyllä sellainen toimistopuna, että ei takuulla järkytä ketään. Sopii ihan jokapäiväiseen käyttöön! Pakkaus on toki erilainen kuin normaalivalikoiman tuotteilla, löytyy mustaa korkkia ja kultakoristelua.


Jepjep, tuttua Colourpopia. Loput Alexis Renin kokoelmasta voi halutessaan vilkaista tästä linkistä. Hintaa Bare Necessitiesillä on se 6 dollaria eli sama kuin muillakin nestemäisillä huulituotteilla, eivät ole sentään julkkislisää laittaneet.

Ihanaa illanjatkoa :)

You May Also Like

0 kommenttia