Huhtikuun loppuneet

by - 3.5.17

Moimoimoi! Uuden kuun alku tietää tietysti roskispostausta! Huhtikuussa meni tavaraa jotenkin tosi vähän, ihan yllätyin. Jotenkin tosi monet tuotteet on ihan lopussa, mutta ei vielä loppuneita. Arvatkaa vaan, loppuuko ne sitten kaikki kerralla tämän kuun puolella... Mutta joo! Vain 15 tuotetta. Tai siis noh, kyllähän 15 on ihan hyvä saalis...


Enimmäkseen meni ihonhoitotuotteita. Dove Go Fresh Nourishing Lotion with Pomegranate and Lemon Verbena oli tosi lirua litkua, jonka ostin muistaakseni aikaa sitten jostain Anttilan alelaarista. Ilmeisesti joku oli tämän kertaalleen avannutkin. Tuoksu avasi nenun kunnolla, sen verran oli kyllä sitruunaverbenaa mukana tässä. En tykännyt, en ostaisi uudelleen.

LV:n Täyteläinen jalkavoide oli armotta tylsä tuote. En vaan tykkää näistä tuoksuttomista allergiakamoista sitten yhtään. Onkohan joskus tullut Livboxista. Kosteutukseltaan kyllä ok, mutta en silti ostaisi uudelleen.

Kicksin käsirasva Vanilla & Coconut on tosi vanha, tullut varmaan nelisen vuotta sitten Kicksin joulukalenterista. Eipä kyllä ollut mennyt miksikään, joten käytin ihan surutta. Mukava tuoksu ja kuivui suht nopeasti, ei hassumpi. Ehdin kyllä kyllästyä tuoksuun, joten lisää en enää hankkisi.

Vichyn Idealia-seerumia löytyy sekä täysikokoinen pullo että pienenpieni miniversio. Hyvää tavaraa, tässä on sitä luksuksen fiilistä mitä aina tuotteiltani kaipaan. Sisältää vähän hohtoakin, mutta ei näy iholla. Tuoksu on ihanan marjaisa ja kosteutustehot minun sekaiholle vallan hyvät. Tykkään ja varmaan jossain vaiheessa taas käännyn tämän puoleen <3

Lumenen Bright Now Vitamin C Eye Roll-on oli siis silmänympärysvoide, jossa kolme pyörivää kuulaa päässä. En tiedä myydäänkö tätä tälläisenä edes enää, mutta en kyllä tykännyt. Jotenkin nuo rullat tuntuivat vaan liian kovilta herkkää silmänympärystä vasten ja varsinainen voide oli tosi ohutta. Piti kyllä silmänympärysihon hyvässä kunnossa, mutta en silti enää ostaisi.


Seuraavaksi eniten meni yllättäen meikkituotteita. Kicksin siveltimienpuhdistussuihke on täysin korvaamatonta kamaa, en tiedä mihin päädyn ilman tätä. Aina ei vaan jaksa tehdä mitään megapuhdistusoperaatiota sudeilla ja välillä loppuu puhtaat suditkin kesken kaiken, silloin on hyvä kun pikaisesti saa niitä puhdistettua lisää. Ihan HG-tuote.

Papier Poudren puuteripaperit, ihan meikäläisen lemppareita. Rasvoittuvalle iholle must-have, pelkät rasvaa imevät paperit ei meikäläiselle vaan riitä. Oriflamen Very Me Eyeliner sävyssä Green on näitä clickit-juttuja, useita vuosia vanha. En ole varma loppuiko vai kuivuiko, mutta ihan kiva ruohonvihreä perinteisellä karvasiveltimellä. Ei ollut hinnallakaan pilattu. Voisin ostaa edelleen jossain toisessa sävyssä.


Hiustuotteita meni vain kaksi. Toni & Guyn kuivashampoo oli vähän tylsä, enemmän puhdistava kuin että olisi tullut mitään tuuheutta tms. Joskus ihan paikallaan, mutta yleensä tykkään kuivashampoon antamasta voluumista. Tuoksukin oli aika olematon. Noup.

Bonacuren Oil Miracle Brazilnut Oil -suihke oli aika pieni minikoko, eipä tästä juuri minkäänlaista kuvaa saanut. Ihan ok kaiketi, tosi voimakas tuoksu. Kaipa tätä voisi ihan täysikokoisen ostaa ja kokeilla.


Puhdistusjuttujakin kaksi. Yves Rocherin Spicy Vanilla -kuorinta oli ihanan talvisen tuoksuinen, tästä tuli aina niin lämmin olo. Vähän jopa savuinen vanilja. Kuorintatehot ei kyllä olleet valitettavasti kovin kummoiset, mutta söpö pullea ulkomuoto korjasi vähän sitäkin. Plusmiinus-tuote.

Ole Henriksenin puhdistuspyyhkeet tulivat LookFantasticin joulukalenterista ja nämä olivat minulla joulureissussa mukana. Hyväntuoksuisia (joku sitruunakuppikakku ehkä) ja tehokkaita sekä tarpeeksi hellävaraisia, ettei esimerkiksi meikän silmänympärysiho ärtynyt. Nämä jäivät äidin saunalle jouluna ja kävin ne nyt pääsiäisenä sieltä noukkimassa, ihan hyvässä kunnossa olivat vielä :D Voisin ostaa uudelleen, jos saatavuus olisi helpompi ja en käyttäisi Makeup Eraseria.


Viimeisenä kynsituotteet. En yleensä jaksa jauhaa lisäravinteista, mutta kun nämä Heleinin biotiininapit tulivat Bette Boxista, olihan ne nyt pakko käyttää. Kävi vähän kuten arvelinkin, kun on niin vahvat kynnet ja hiukset jo valmiiksi, en huomannut mitään vaikutusta. Jatkossa annan nämä suoraan eteenpäin, jos joku vaikka hyötyisi. Lisäksi vielä tietysti luottotuote, Seche Vite -pikakuivattava päälyslakka. Vanha tuttu jo vuosien takaa.

Ja siinä! Tässä kuussakin ollaan päästy jo alkuun, sillä kaksi tuotetta odottaa tuolla vuoroaan tyhjentyneiden laatikkoon heitettäväksi :D Ja kuten alussa mainitsin, aika monta on tulossa tiensä päähän pian. On se aina vaan yhtä kivaa saada ottaa varastosta uusi tuote loppuneen tilalle!

Ihanaa illanjatkoa :)

You May Also Like

2 kommenttia