Essence We Are... Amazing Creamy Eyeshadow Pen

by - 11.5.17

Moikka! Tänään ihan vaan pikainen tsekkaus yhteen Essencen trend edition -tuotteeseen, jonka hankin vasta jälkikäteen saatavuusongelmien takia :) Välillä vähän vaihtelua tähän Colourpop-tykitykseen! Kyseessä on ystävänpäiväkokoelmassa We Are... -tullut We Are... Amazing -luomivärikynä sävyssä Be My Glam-light! ja koska minulla ainakin on käyttöä vaaleanpunaisille luomivärikynille, odotin sitä hartaasti mutta ei koskaan sitten ollut saatavilla kokoelman julkaisuhetkellä.


Olen maininnutkin aikaisemmin, mutta erittäin rasvaluomisena henkilönä käytän aina meikeissä kaksoispohjustusta: ensin Urban Decayn Primer Potion (joka aikaisemmin piti meikit lähes sen 8h, nykyään ei oikein enää sekään tepsi...) ja sen jälkeen aina voidemainen luomiväri. Siksi käyttöä on kaikenlaisille sävyille ja vaaleanpunaisia on vähän hankala löytää :D Kokoelmassa tuli myös vaaleanharmaa sävy, mutta se ei ollut ihan niin minua kiinnostava.


Tämän sävy on aika lämmin vaaleanpunainen toisin kuin kynän ulkoasusta voisi päätellä, lähes nudea lähestytään. Tässä on aika hurjasti glitteriä ja massa itsessään on helmiäistä, mutta laittamalla puuterista luomiväriä päälle saa sitä aika paljon peitettyä, jos haluaa. Kynän koostumus on tosiaan kermainen ja levittyy iholle helposti ja lopputulosta pystyy häivyttämään vaikka sormin. Lopulta sävy kuitenkin asettuu, jättää vähän tahmaisen pinnan mutta liikkuu huonosti mihinkään. Täydellinen  pohjustukseen!

Meikissä olen tosiaan käyttänyt ihan vaan tätä yksinään luomella ja samansävyistä luomiväriä päälle. Kyllähän tuosta helmiäisyys hohtaa, mutta glitterit ei oikein ohuelti levitettynä ja puuteriluomivärillä päällystettynä näy. Toki jos ei ole niin rasvaluominen kuin minä ettei oikein mikään pysy, voi tietysti käyttää tätä yksinäänkin, jolloin kimallus tulee paremmin esiin.Eipä tässä muuta sanomista kuin että hinta-laatusuhteeltaan erinomainen vaaleanpunainen luomivärikynä, joka on jäänyt vaille huomiota :) Ainakin Kosmetik4lessillä tätä on vielä saatavilla 2,75e hintaan, mutta mahdollisesti löytyy vaihtelevasti myös Essence-myyntipisteiden alelaareista.

Mahtavaa euroviisuiltaa kaikille!

You May Also Like

0 kommenttia