Colourpop Pink Collection

by - 14.5.17

Nyt kaikki pinkin ystävät kuulolle! Tulossa on nimittäin postauksen verran silkkaa pinkkiä tavaraa :D Colourpopin Pink Collection on aiemmin esitellyn Nectarin rinnalla toinen heidän kolmesta kevätkokoelmasta. Kolmas kokoelma on nimeltään Sand ja kuten nimestä voi päätellä, se sisältää ainoastaan neutraaleja sävyjä, joten sen jätin kokonaan väliin.


Kuten muutkin Colourpopin kokoelmat, sisälsi tämäkin hyvin paljon yksittäisiä tuotteita, mutta taitaa olla yksi harvoista josta olen haalinut lähes kaiken :D Ainoastaan yksi nestemäinen huulipuna jäi välistä koska omistan sen minikoossa aiemmista kokoelmista, mutta muuten. Saaliiksi tuli siis yksi valmiiksi koottu luomiväripaletti, poskipuna&highlighter -duo, kolme irtoluomiväriä, kaksi nestemäistä huulipunaa, yksi Lippie Stix -huulipuna ja Super Shock Cheek -highlighter. Ihanissa pinkin sävyissä tietysti!

Lähdetään luomiväreistä liikkeelle.

Belle of the Ball:
Secrets, Soft Core, Fair Play, On the Fence

Tämä on siis valmiiksi suunniteltu ja koottu luomivärinelikko. Kolme mattaista sävyä ja yksi hohtava korostussävy. Muuten samanlainen pakkaukseltaan kuin nuo ilmaiseksi tulevat palettipohjat, mutta tässä on jälleen vain pahvikuori päällä :D Sävyt ovat mattainen hyvin haalea babypinkki Secrets, lämmin pinkki Soft Core, mattainen hotpinkki Fair Play ja jäisen metallinen vaaleanpunainen On the Fence. Kaikki saatavana myös irtonaisina.

Labyrinth, Poodle, Pebbles

Ja tässä itse koostamassani paletissa on kokoelman kolme muuta jäljelle jäänyttä irtoluomiväriä. Laitan tuohon tyhjään koloseen vielä yhden pinkin aiemmasta kokoelmasta, joten ei tule jäämään tyhjäksi! Nämä sävyt ovat murrettu mattaroosa Labyrinth, mattainen peruspinkki Poodle ja satiininen rusehtava pinkki Pebbles.

Kasvopuolellakin oli kokoelmassa valinnanvaraa. Löytyy tosiaan yksi kappale heidän uusia kasvoduoja ja ihan perinteisempi highlighter.

Done Deal:
Done Deal poskipuna & highlighter, Forget Me Not

Sisältää poskipunan ja highlighterin. Jos Nectar-kokoelmassa oli vähän turhan lämpimiä sävyjä, tässä on sitten vähän vaalealle iholle sopivampia. Pigmenttiä löytyy ja onhan tuo korostussävy vaan aivan hurjan kaunis.

Forget Me Not:

Super Shock Cheek -highlighter. AIVAN upea! Tästä saa kyllä sellaiset megahohdot irti ettei tosikaan. Jos pinkki sävy korostuksessa arveluttaa tai tykkää enemmän huomaamattomasta lopputuloksesta, kannattaa jättää kauppaan. Mutta muille aivan huikea löytö :) Eikä tuo sävy nyt tosiaankaan mikään hotpinkki ole. Itselläni ei myöskään ole ongelmia levityksessä, jos laitan nämä Super Shock Cheekit puuteroinnin päälle, mutta jotkut eivät näistä koostumuksen takia kuitenkaan tykkää.

Huulipuolella ei ihan hirveästi vaihtelua ole, kaikki on yllätys yllätys, pinkkiä :D On tosin ihan hentoa persikkanudevaaleanpunaista sekä murrettuja sävyjä, ei mitään räiskyvää tai huomiota herättävää. Löytyy yksi mattainen, yksi satiininen ja yksi creme-koostumuksinen tuote.

Birdy, Fresh Cut, Chandelier

Fresh Cut:

Sinisenpinkki mattapuna. Huh huh kun tekee muuten huulet kuivan näköisiksi, eli en todellakaan suosittele jos kärsii jo valmiiksi huuliongelmista. Meikälläkään ei nyt mitkään maailman kuivimmat huulet ole, mutta lopputulos on silti tämä. Nätti sävy, neutraalihko, vaikka kuitenkin selkeästi pinkki.

Chandelier:

Lohenpunainen sävy satiinisena. Paljon mukavampi huulilla, mutta pigmenttiä löytyy yhtä kaikki. Massa on hieman paksumpaa kuin tuossa mattaisessa ja minusta jotenkin helpompi levittää. Tykkään tälläisistä lämpimänsävyisistä pinkeistä paljon ja tässä on hieman neutraalimpi versio siitä.

Birdy:

Creme-koostumuksinen lämmin babypinkki. Creme-koostumus uudistettiin jokin aikaa sitten ja nyt se on entistäkin kermaisempi, minkä huomaa. Huh kun kiiltää, mutta haittapuolena tuppaa vähän liukumaan huulilla. Paksua kerrosta ei siis kannata levittää. Birdyn kaveriksi löytyy myös samanniminen kynä.

Pari meikkikuvaa vielä, ensimmäisessä meikissä olen käyttänyt tuota itse kasaamaani palettia luomilla, kasvoilla on Done Deal ja huulilla Chandelier. Toisessa meikissä taas olen sitten käyttänyt tietysti Belle of the Ballia, Forget Me Notia ja Fresh Cutia.


Minä ainakin tykkäsin kokoelmasta, vähän vaihtelua kaikkeen persikkaan ja neutraaliin, mitä nyt keväällä on paljon ollut tarjolla :) Eihän nämäkään nyt mitään statement-sävyjä ole, mutta nättejä piristyksiä kevätmeikkiin.

Oikein kivaa sunnuntai-illan jatkoa!

You May Also Like

0 kommenttia