Colourpop Pressed Powder -luomivärit

by - 10.5.17

Moikka ja kivaa keskiviikkoa! Kesken kiireisen viikon on välillä aikaa vähän kirjoitellakin :) Tänään katsellaan Colourpopin Pressed Powder -luomivärejä. Näitä on blogissa näkynyt pitkin kevättä vähän milloin minkäkin kokoelman mukana, mutta koska heillä alkaa olla näitä jo aika mittava perusvalikoima ja minultakin löytyy useita paletillisia tavaraa, alkaa olla aika luoda ihan yleiskatsaus.


Colourpop tunnetaan luomiväripuolella lähinnä Super Shock Shadoweistaan mutta ihan kaikki eivät niitä fanita, joten ihmiset odottivat innolla kun kevättalvella julkaistiin nämä perinteistä mallia olevat Pressed Powder -luomivärit irtonappeina. Kaksi valmista palettia heiltä heti alkuunsa tuli, mutta värit ovat niistäkin irrotettavissa. Tähän päivään asti on myös säilynyt tarjous kun ostat neljä luomiväriä, saat neljän luomivärin pikkupaletin ilmaiseksi mukaan. Voitte arvata, että ihan muutama on kerääntynyt :D

Yleisesti voin sanoa, että laadultaan nämä ovat ihan helposti parhaimpia tai lähes parhaimpia luomivärejä, joita olen ikinä käyttänyt. Pigmentti on ihan uskomaton ja näitä on erittäin helppo työstää. Meikki syntyy lähes itsestään, niin hyvin nämä häivyttyvät toisiinsa. Vertailuksi voin sanoa että meikkailin muutaman päivän yksinomaan näillä ja sen jälkeen Naked 3 -paletilla ja uskokaa tai älkää, nakupaletti jäi kyllä kakkoseksi ihan kaikilla osa-alueilla. Jokaisella paletilla on tehty yksi silmämeikki ja siksi vilkaistaan napit nyt paletti kerrallaan sävyalueiden sijaan, pahoittelut jos se jotakuta häiritsee. Aloitetaan valmispaleteista!

Hi-Maintenance:


Just in Time, High Strung, Get Out, Cute Alert

Toinen kahdesta ensimmäisestä Colourpopin luomasta Pressed Powder -valmispaletista. Paletti on muuten samanlainen kuin noissa itse kasaamissani, mutta päälle kuuluu pahvikuori jossa lukee paletin nimi :D Napit saa toki irti myös näistä ja niitä myydään myös irtonaisena. Tunnelmaltaan rusehtava, löytyy mattaa ja metallia sekä tummaa ja vaaleaa.

Neljä sävyä paletissa ovat satiininen pehmeä kulta Just in Time, metallinen murrettu roosa High Strung, viileä mattainen marjasävy Get Out sekä tumma viininpunainen mattasävy Cute Alert. Swatcheista näkee hyvin, miten uskomattomia nuo hohtavat ja metalliset sävyt ovat eikä mattanapitkaan yhtään kalpene pigmentissä, mutta ovat ehkä vähän murenevampia.

Lo-Key:


Take It Slow, I Owe You, Running Late, Criss Cross

Lo-Key on myöskin valmispaletti, mutta enemmän persikkainen ja yleisilmeeltään vaaleampi. Lisäksi tässä on ainoastaan yksi metallisävy, muut ovat mattaa. Napit ovat metallinen lämpöinen shampanja Take It Slow, mattainen keskioranssi I Owe You, kellertävämpi mattaoranssi Running Late sekä mattainen tiilenpunainen Criss Cross.

Play by Play, Come and Get It, Stay Golden, Double Date

Sittenpä mennäänkin näihin itse kasaamiini paletteihin! En ole sen suuremmin tehnyt mitään suuria suunnitelmia näiden suhteen, kunhan nyt laittanut jotain toisiinsa sopivaa yhteen :D Näitähän voi muutella kuten tahtoo mutta ompahan nyt muutama meikki esitellä. Tässä ensimmäisessä paletissa on mukana persikka-kulta duochrome Play by Play, ruusukultainen duochrome Come and Get It, mattainen vadelmasävy Stay Golden sekä metallinen pinkki Double Date. Tykkäsin muuten tästä meikistä ainakin itse ihan älyttömästi.

Game Changer, Up and Up, Checkmate, Sideline

Toinen paletti on sitten kokonaan vihreä :D Pakkasin vaan kaikki vihreät sävyt yhteen, heko heko. Napit ovat jäisen metallinen Game Changer, vedenvihreä-keltavihreä duochrome Up and Up, pastelliminttu Checkmate sekä vihreä-ruskea duochrome Sideline. Kuten swatchista huomaa, tuo vaalea matta ei ihan yllä muiden tasolle pigmentissä, joten muutamia hutilaukauksia näidenkin seassa on.

Wait for It, Making Moves, The News, Milli


Ja viimeinen paletti sisältää punertavia sävyjä: mukana on matta persikkasävy Wait for It, kirkkaankorallinen matta Making Moves, lämmin roosansävy The News sekä metallinen ruskea Milli, joka oli hetken aikaa jaossa ilmaiseksi jonkun virstanpylvään kunniaksi eikä enää siis saatavilla.

Backseat

Lopuksi vielä yksinäinen nappi Backseat, jolle ei oikein ole ainakaan vielä löytynyt kavereita :D Backseat asustaakin tällä hetkellä Z-paletissa. On muuten nätti metallinen sinisen sävy, meikissä olen kaveerannut sen vaaleanharmaan kanssa.

Ihan kaikkia (neutraalimpia) sävyjä ei minullakaan ole, mutta tästä linkistä pääsee vilkaisemaan koko Pressed Powder -valikoiman :) Kävikö ilmi että itse olen ainakin ihan höpönä näihin? Ei kai? Vähän tuntuu siltä, että muut luomivärit on ihan turhia kun ei ne kuitenkaan yllä näiden tasolle... Ihan vaan melkein. Joka tapauksessa aivan huippuhyviä ja edullisia luomivärinappeja ehdottomasti suurin osa! Olen lukenut että nämä ovat mahdollisesti limited edition, mikä nyt olisi ihan sulaa hulluutta, mutta jää nähtäväksi.

Oikein ihanaa lätkämatsi-iltaa teille kaikille <3

You May Also Like

0 kommenttia