Colourpop ja persikat (+viikon ostokset)

by - 28.5.17

Moikka ja sateista sunnuntaita! Meikä kotoutui juuri Rääkkylästä mökiltä ja kyllä väsyttää :D Silti aion tänään postata teille Colourpopin kahdesta persikkabundlesta, joista toinen on huulille ja toinen silmille. Nämä ilmestyivät jo aikaisemmin keväällä, mutta jääneet vähän (paljon) muiden jalkoihin. Neutraaleilla sävyillä mennään taas!


Persikkasettiin kuuluu Peachy Keen -bundle, joka sisältää neljä Super Shock Shadowia sekä Just Peachy -huulibundle jossa on kolme heidän nestemäistä huulipunaa. Jälkimmäisistä tosin näytillä tänään vain kaksi, koska kolmannen olen esitellyt tässä omassa postauksessaan, kun se joutui poistotuotteeksi. Molempia näistä seteistä tosin on vielä saatavilla!


Mennään luomiväreillä ensin! Setissä on neljä mattaista ja yksi kimaltava luomiväri. Näistä mattaisista täytyy kuitenkin sanoa sen verran, että tuntuvat kuivuvan aika helposti. Tai en tiedä onko kuivumista, mutta päälle muodostuu jonkinlainen kova pinta josta ei oikein irtoa väriä edes raaputtamalla. Ei hyvä.

Cornelious, Kennedy, Bandit, Crimper

Bandit:

Mattainen lämmin ruosteenruskea. Aika tumma sävy, vaikeiten häivytettävä kaikista neljästä.

Crimper:

Pehmeän kultainen sävy moniulotteisella kultaglitterillä. Ja tämä muuten kimaltaa! Sopii mainiosti myös muiden sävyjen päälle.

Kennedy:

Mattapersikka. Tähän ihastuin koko setistä eniten, mutta pigmentti jäi ehkä vähän vaisuksi.

Cornelious:

Lämmin karamellin sävy. Hyvin neutraali ja eroaa luomella Kennedystä aika vähän.

Ja vielä nämä kaksi huulisävyä :) Neutraaleja molemmat ja varmasti sopivat useille. Toinen näistä on satiininen ja toinen taas ihan matta.

Screenshot, Speed Dial

Speed Dial:

Ruskean persikkainen mattasävy. Täyspeittävä ja antaa selkeän värin huulille, ei sovi nudekategoriaan millään.

Screenshot:

Tumma persikkasävy. Tässä on jo enemmän kiiltoa ja Speed Dialia selkeästi vaaleampi. Nätti on, tykkään :)

Pari meikkiä persikkatuotteilla, ensimmäisessä luomilla kimaltava Crimper ja huulilla Screenshot. Tummemmassa lookissa luomilla Cornelious ja huulilla tietysti Speed Dial.


Hintaa luomivärisetillä on 18$ (arvo 20$) ja huulisetillä 15$ (arvo 18$). Huulisävyt ovat minusta täysin hintansa arvoisia, mutta luomivärit... Mattakoostumus tuntuu vaan olevan aika hankala ja jos nämä parissa kuukaudessa jo menevät huonoksi, niin en vaan millään voi suositella. Bandit ja Cornelious ovat kuitenkin myynnissä myös yksittäin, jos haluaa testata itse. Myös molemmat tässä esitellyt huulisävyt ovat erillismyynnissä.


Ja lopuksi vielä viikon pienet ostokset. Tigin kiharanvirkistäjä Sokoksen alelaarista 15e, näille on luonnonkiharassa aina käyttöä. Lisäksi kolme kappaletta ihanan värikkäitä Colourpopin Super Shock Shadoweja, nämä olivat myynnissä ainoastaan 24 tunnin ajan. Heillä muuten on näitä pikamyyntejä nykyään useamminkin, joten jos haluaa pysyä matkassa, kannattaa tilata uutiskirje.

Mahtavaa sunnuntain jatkoa :)

You May Also Like

0 kommenttia