Essence Little Beauty Angels Trend Edition

by - 5.5.17

Moikkamoi! Tänään olisi tarjolla katsausta Essencen toiseksi uusimpaan Trend Editioniin nimeltään Little Beauty Angels :) Tässäpä sinänsä erikoinen kokoelma, että se sisältää ainoastaan pelkkiä värinkorjaukseen liittyviä eli 'colour correcting' -tuotteita. Ihan heti alkuun täytyy siis sanoa, etten ole vielä avannut ja kokeillut tuotteita, mutta tuleepahan vilautettua vähän sen sisältöä kuitenkin ennenkuin poistuu myynnistä.


Kokoelmasta löytyy varmasti jokaiselle jotain. Se sisältää peitevoidepaletin, kolme eriväristä ja eri ongelmiin keskittyvää voidemaista primeriä, huuliprimerin, minimeikkimunat, kolme erilaista primer stickiä, kolme kynsilakkaa, irtopuuterin, kaksipäisen siveltimen ja puuterihelmet. Kuten nykyään aina, olen haalinut näitä vähän eri paikoista ja ihan kaikelle minullakaan ei ollut käyttöä.

Concealer Palette:Peitevoidepaletti, jossa neljä erilaista sävyä. Pinkki sävy kirkastaa väsynyttä ihoa, vihreä neutraloi tietysti punaista, lila korjaa sameutta ja tasoittaa ihon sävyä ja beige on sitten varsinaisia pikkuvirheitä varten. Näitä voi ainakin pakkauksen mukaan käyttää toki sellaisenaan tai sekoitella sopivaksi. Näyttää oikein käyttökelpoiselta tuotteelta, sillä meikäläisenkin ihossa on tosiaan useita erilaisia epäkohtia, joita voi tälläisellä paletilla täsmäkorjailla. Käytän tälläkin hetkellä Make Up Storen vanhanmallista peitevoidetrioa jossa on kolme eri sävyä ja kaikille riittää kyllä käyttöä.

Face Perfecting Primer:Perinteistä voidemaista mallia oleva primer tuubissa. Näitä on tämän minun anti-redness-version lisäksi vielä kaksi muuta, vaaleanpunainen joka saa näyttämään heränneeltä ja beige, joka taas kirkastaa ihoa. Oma ongelmani on lähinnä punoittava iho, joten sen takia tämä punaisuutta tasoittava versio oli minulle käyttökelpoisin. Jättää mattapinnan, joten ei yhtään hassumpi sekaiholle. Kokeilen mielenkiinnolla.

Primer Stick:Pohjustuspuikoissa oli samat vaihtoehdot värien suhteen, joten valkkasin sitten kakkoseksi tämän "herättävän" puikon tai mitä ikinä 'wake-up effect' sitten tarkoittaakaan :D Pakkauksen ohjeen mukaan kirkastaa siis väsynyttä ihoa. Koostumuksen kuvataan olevan voiteesta puuteriksi -tyyppinen ja puikkoa kehotetaan levittämään alueille, jotka korjausta tarvitsevat. Lisäksi toisin kuin tuossa pohjustusvoiteessa, jota voi käyttää yksinäänkin, tämän mainitaan vain jättävän täydellisen pohjan meikille. Eli toisin sanoen nämä stickit on lähinnä täsmätuotteita, kun taas voidemainen primer sopii koko kasvoille.

Loose Setting Powder:Jep, tämä on vihreä irtopuuteri :D Kuulostaa minusta ainakin erittäin lupaavalta tälle punaisuuteen taipuvalle iholle! Jättää mattapinnan ja tätä voi ohjeiden mukaan käyttää jopa meikin alle. En yleensä kyllä ainakaan itse ole sitä metodia harrastanut ja ihan peruspuuterikäyttöön tulee minulla.

Multicolour Matt Pearls:Myöskin mattapinnan tekevä puuteri, mutta tässä on sitten kaikenvärisiä väriä korjaavia puuterihelmiä sekaisin. Voihan noita toki yrittää käyttää erikseen, mutta sekoitettunahan tätä on tarkoitus käyttää ja sitä kautta saada tasaisempaa ihon väriä. Saas nähdä, mutta eiköhän tämäkin ihan peruspuuterina mene :)

Ja hei, onhan nämä nyt aivan älyttömän söpöjä vielä! <3 Minuun ainakin vetoaa hurjasti tämmöinen tyttömäinen söpöily joten siinäkin mielessä ihana kokoelma. Essenceä ja tätä kokoelmaahan siis myydään Kosmetik4lessillä (lähes kaikki loppu), pretty.fi:ssä (ei läheskään kaikkea myynnissä ainakaan tällä hetkellä) ja fyysisiltä myyntipisteiltä esim. Carlson ja Tokmannit. Valitettavasti kokoelma on ollut ihan supersuosittu ja monet tuotteet loppuneet myynnistä, mutta ainakin itse löysin parhaan valikoiman ihan fyysiseltä ständiltä, joten mikäli vaan sellainen lähistöltä löytyy niin paras paikka varmasti näitä metsästää.

Ihanaa illanjatkoa :)

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Miulla on tuo vihreä tuubi primer ja en kyllä ole huomannut mitään eroa. Samalta näyttää kasvot kuin ennen sitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh, mä elättelin toiveita et vois olla ihan hyväkin :D Toivottavasti toimii sitten edes kunnolla primerina jos ei väriä korjaakkaan.

      Poista