Colourpop Sunset Collection

by - 26.5.17

Kesäistä perjantai-iltaa! Tänään täällä on oikeaa ilotulitusta värien ystäville! :) Colourpop julkaisi jokin aika sitten Sunset Collectionin, joka sisälsi useita suorastaan häikäisevän kirkkaita luomivärinappeja sekä Super Shock Shadowina että Pressed-tyyppisenä. Koska viime aikoina heiltä on tullut lähinnä neutraaleja sävyjä, tämä oli ihan huippujuttu ainakin minulle!


Kokoelmaan kuuluu kolme Super Shock Shadow -luomiväriä ja kuusi irtonappia. Osa näistä on nimetty pigmenteiksi eikä luomiväreiksi, koska jenkkilän lainsäädäntö näin vaatii jos tuote tahraa ihoa. Värit ovat aivan huikeita auringonlaskun sävyjä ja mukana on myös harvinaislaatuisia keltaisia, jos joku on sellaisia kaivannut kokoelmiinsa :) Ja tottakai hommasin kaikki!

Tiki, Best Coast Scenario, Oh Ship, For Shore

Vilkaistaan vaikka ensin noita yksittäisiä puuterimaisia nappeja. Edelleen neljän irtoluomivärinapin ostaja saa heidän paletin kaupan päälle, joten paletti on siis niitä peruja ja olen koonnut sen itse. Paletissa on sävyt Tiki (lämmin mattakeltainen minimaalisella kultaisella shimmerillä), Best Coast Scenario (kirkas mattaoranssi), Oh Ship (mattapunainen) ja For Shore (lämmin mattainen neonpinkki). Ja kyllä, tällä saa tehtyä juuri niitä ihania auringonlaskusta inspiroituneita kesämeikkejä!

Seas the Day, Sandbar

Lisäksi kokoelmassa on vielä kaksi muuta pinkkiä jotka eivät palettiin mahtuneet. Kirkkaampi sävy on Sandbar ja on varmaankin räikein kylmä neonpinkki, jonka olen ikinä nähnyt! Tummempi sävy on sitten Seas the Day, mattafuksia. Tämä sai kodin Pink Collectionin paletista, johon jäi yksi kolo auki. Meikissä olen käyttänyt Sandbaria liikkuvalla ja alaluomella sekä Seas the Daytä häivyttänyt sitten luomivaosta ylös- ja ulospäin.

Ja sitten ihanat Super Shock Shadowit! Nämä ovat aivan juotavan näköisiä, tosi herkkuja <3

Tankini, Hot Totty, Kelp Me

Tankini:

Kirkas keltainen hopeisella glitterillä. Vähän läpikuultava, mutta kimaltaa aivan hurjasti! Aivan huippu pirteisiin kesämeikkeihin. Kuvissa olen tietysti pohjustanut tämän vielä keltaisella voideluomivärillä.

Hot Totty:

Kirkas fuksia pinkillä glitterillä. Tässä on kuulkaa sitten sitä pigmenttiä! Tahraa silmäluomet ainakin seuraavaan päivään asti pinkiksi, mutta on sen arvoinen. U-P-E-A. Nyt jos jollain on vielä statement-pinkki hakusessa, niin tässä se on.

Kelp Me:

Aiiiiiiivan huikea koralli-pinkki duochrome! Tämäkin on vähän läpikuultava, mutta huh kun on kimallusta tässäkin. Sopii varsinkin toisten luomivärien päälle tai sitten kesällä ihan vaan yksinään luomille sipaistuna. Uniikki, tykkään aivan hurjasti tämäntyyppisistä korallisävyistä :)

Ei voi sanoa kuin että aivan unelmakokoelma, jos rakastaa värejä kuten minä <3 Jokaiselle varmasti jotain jos kuumia kesälookkeja mietitään. Ja laatu on toki aivan omaa luokkaansa, jopa noissa keltaisissa jotka monelle merkille ovat vaikeita. Löytyy mattaa ja kimaltavaa, ihan kummasta tykkää. En voi kuin suositella lämpimästi! Sunset Collectionia pääset vilkaisemaan tästä linkistä ja Colourpopilla on tällä hetkellä ilmaiset postikulut Suomeen kaikkiin yli 35$ tilauksiin! Wink wink.

Mahtavaa viikonloppua kaikille <3

You May Also Like

0 kommenttia