Shiseido Lacquer Rouge PK425 Bonbon

by - 12.5.17

Aurinkoista ja lumisateista perjantaita! Tänään myös ihan pikainen katsaus tällä kertaa selekosmetiikan puolelle :) Tykkään ostaa selektiivistä kosmetiikkaa enemmänkin alelaarista kuin täysihintaisena ja sieltä tämä Shiseidon Lacquer Rouge sävyssä PK425 Bonbon on myöskin peräisin. En ole aiemmin Shiseidon meikkeihin tutustunut vaikka merkistä olen paljon kuullut ja lukenut, joten jo oli aikakin.


Ihan ensimmäisenä kyllä ärsyttää se, että pakkauksessa lukee tuotteesta vain ja ainoastaan sävynumero, sävyn nimen joutui kaivamaan netistä. Pakkauksessa lukee että kyseessä on nimenomaan huulilakka, eli kiiltoa ja pigmenttiä on lupa odottaa. Bonuksena kuulemma myös hoitaa huonokuntoisia huulia. Tuotteen ulkoasuun ei kyllä ihan hirveästi ole panostettu, tuollainen musta pötkylä, joka ei mitenkään anna ilmi mitä sävyä kantaa sisällään. Ainoastaan hylsyn pohjassa lukee taas kerran sävynumero, jota tuskin tulen muistamaan tämän postauksen jälkeen kertaakaan.


Bonbon on kyllä nimensä mukaisesti ihana karkkinen herkkupinkki. Kiiltoa löytyy ja onhan tuossa nyt ihan kunnolla väriä jos miettii vaikka perinteiseen huulikiiltoon verrattuna. Valitettavasti täytyy kuitenkin sanoa, että minusta tämä onkin ainoastaan vähän tavallista pigmenttisempi huulikiilto. Jos vertaa esimerkiksi Rimmelin hyvin paljon edullisempiin huulilakkoihin parin vuoden takaa, niin tällä ei ole mitään jakoa kiillossa, värissä ja kaikkein vähiten pysyvyydessä. Tällä on ihan huulikiillon kestävyys, maksimissaan tunnin pari näyttää hyvältä ilman lisäilyä. Lisäksi kuluu epätasaisen näköisesti pois.


Että joo, ei ihan nyt kyllä 33 euron huulilakka vakuuttanut. Onneksi itse ostin tämän -50% lapulla varustettuna, mutta kyllä siinäkin oli laatuun nähden vähän liikaa. Täydellä hinnalla en vastaavaa ostaisi koskaan ja täytyy kyllä jatkossa miettiä hartaasti, onko tarvetta edes alennuksesta näitä lisää haalia :D Nätti sävy, mutta odotin niin paljon enemmän selepuolen huulilakalta, että pettymyshän tämä väistämättä on. Olisivat nyt edes suoraan sanoneet huulikiilloksi, sillä olisi saanut jo paljon anteeksi.

Oikein kivaa illanjatkoa <3

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Onpa läpikuultava, enemmän huulikiilto kuin lakka. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näinpä :D Tai ehkä meillä vaan on sitten vähän eri käsitykset Shiseidon kanssa siitä että mikä erottaa lakan kiillosta...

      Poista