Toukokuun Bette Box

by - 13.5.17

Oikein aurinkoista kevätlauantaita! Perinteiseen tapaan on aika vilkaista jälleen kuukauden Bette Box läpi :) Tällä kertaa lootassa oli paljon tuotteita, mutta iso osa näytekokoja. Vaan silti! Kyllä riitti hipelöitävää ja ihmeteltävää tässä setissä:Kaiken kaikkiaan hurjat 12 tuotetta! Toki näistä yksi on pitkäaikaistilaajan lahja, kaksi ylimääräistä ekstratuotetta ja jäljelle jäävistä yhdeksästä kuusi on näytekokoja, yksi matkakoko ja kaksi ihan täysikokoista. Ilahduttaa kyllä meikäläistä silti, mielelläni kokeilen paljon erilaisia juttuja!


Ihonhoitotuotteita oli eniten. Avenen Tolerance Cream on aika perus Avenea, tulee käyttöön. Ultrasun Face SPF30 tulee jo sitten suoranaiseen tarpeeseen, koska hyviä meikin alle sopivia aurinkovoiteita tarvitsee kesällä aina, varsinkin jos on niin herkkä palamaan kuin minä. Lumene Valo Glow Reveal -voide oli se pitkäaikaistilaajien lahja. En tiedä miten hyvin sopii rasvoittuvalle sekaiholle, mutta katsotaan. RFSU:n Intim Easy Shave & Cooling Balm ovat meikäläiselle tuttuja jo pitkältä ajalta, eipähän tarvitse hetkeen ostaa uusia.


Hiustuotteita on neljä. TRESemmen Keratin Smooth -shampoo ja hoitoaine ovat aivan ylisöpöjä minipulloja :3 Muistelen, että minulla on näitä isommat tonkat odottamassa käyttöä, joten tulee varmaan samaan syssyyn käytettyä nämä pienetkin. Alternan Caviar CC-voide hiuksille on aivan tuntematon tuote ja merkki. Tässä kohtaa CC tarkoittaa Complete Correctionia :D Tykkäsin ainakin siitä Wellan CC-voiteesta, joten kokeilen tätäkin mielenkiinnolla. Schwarzkopfin got2b Fresh It Up -kuivashampoo on kiva uusi tuttavuus vanhalta luottomerkiltä, jeesjees.


Lootasta löytyi myös yksi meikkituote, Lumenen Nordic Chic -kulmageeli. Taisin ostaa tätä vanhana versiona yhden putelin alennusmyynnistä ihan jokunen viikko sitten joten noh... Tulee nyt sitten heti verrattua tätä uutta vanhaan.


Ja sitten vielä ekstrahärpäkkeet. Ob:n pikkuhousunsuojanäyte, peruskauraa. Salus Detox BIO -puhdistusjuoma kyllä lähtee eteenpäin, olen sen verran tarkka sen suhteen mitä suuhuni laitan makumielessä että en uskalla lähteä mitään yrttijuomaa kokeilemaan, varsinkin kun tuo koko pikkupullo pitäisi sekoittaa pieneen lasilliseen vettä ja vetää aamulla tyhjään vatsaan... Joo ei. Ihan niin kokeilunhaluinen en minäkään ole.

Kaiken kaikkiaan tykkäsin tästä, vaikka paljon olikin pikkukokoja :) Kivasti kaikenlaista uutta ja jännää (jos sitä uutta ja jännää ei tarvitse juoda). Eikun taas ensi kuuhun,

Kivaa illanjatkoa!

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Ei innostanut, onneksi tilaus on loppunutkin aikoja sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi :) Eipähän sit tullu ainakaan maksettua turhasta.

      Poista