Tarte ja yksisarviset

by - 25.5.17

Moikkamoi ja kivaa helatorstaita! :) Tänään paneudutaan Tarten aivan ihaniin yksisarviskamppeisiin <3 Tarte on amerikkalainen merkki, joka alkoi vasta hiljattain toimittamaan kansainvälisesti. Sitä ennen Tarten laadukkaita ja kovasti kehuttuja tuotteita on päässyt näkemään lähinnä ulkomaisissa vlogeissa. Mutta nyt kun kerran toimittavat kotisuomeenkin, en malttanut pitää näppejäni irti tästä ihanasta keijukaiskokoelmasta!


Tarten idea on "high performance naturals" eli heidän tyyliinsä kuuluu neutraalit, hillityt sävyt meikissä ja kaikki on erittäin hyvälaatuista. Hinta on toki sitten sen mukainen. Meikkiskeneä jos on yhtään seuraillut Suomen ulkopuolelta, ei voi olla tuntematta esimerkiksi Amazonian Clay -sarjaa tai kuuluisaa Shape Tape -peitevoidetta. Neutraalit ei meikäläiseen iske kuten tiedätte, mutta välillä tulee sitten rajoitetusti jotain muuta ihanaa, kuten vaikkapa tämä kokoelma.


Kaikkea muutakin olisi ollut tarjolla, mutta koska Tarten tuotteet ovat tosiaan vähän hintavamman puolella, otin sitten kaksi eniten himoitsemaani juttua eli Magic Wands -yksisarvissiveltimet sekä Make Believe in Yourself -luomiväripaletin. Luomiväripaletti ehti toki loppua tässä välissä ja toimitus kesti sen takia erittäin pitkään ilman minkäänlaista viestiä asiakkaiden suuntaan, mikä ei tietenkään ole kovin hyvää palvelua. Tällä hetkellä kuitenkin molempia näistä on edelleen saatavilla.

Korostussävy, Myth, Magic, Wings
Marvel, Trance, Fairy, Mystic, Dream, Crystal, Pixie

Jos vaikka pari sanaa ensin tästä luomiväripaletista :) Kaikki sävyt ovat ERITTÄIN hohtavia, paletissa on ainoastaan yksi ainoa mattasävy. Myöskään mitään kovin neutraalia tällä ei saa aikaan. Värit ovat aivan upean pigmenttisiä ja niitä on helppo työstää. Jopa vähän voidemaisen tuntuisia, ainoastaan tuo mattainen on puuterisempi. Keskellä palettia on vielä korostussävy kasvoille, vaaleanpunaiseen taittava valkoinen.


Muutaman esimerkkimeikin olen tälläkin toki tehnyt. Sanotaanko näin, että paletti on huippukaunis, hyvälaatuinen ja olen enemmän kuin tyytyväinen että olen sen hankkinut, mutta monikäyttöinen se ei ole. Tällä ei tehdä arkimeikkejä kouluun eikä toimistoon (tai varmaan suurin osa ei tee). Tällä tehdään kauniita, fantasian inspiroimia yksisarvismeikkejä. Tokihan palettiin voi yhdistellä muita sävyjä, mutta yksinään se on tarkoitettu keijukaisleikkeihin. Kuka sitten tykkää sellaisista ja kuka ei, minä tykkään.


Siveltimet ovat sitten taas sellaisia, että nämä sopii kyllä kaikille <3 Yksisarvissiveltimet ovat jo pitkään olleet se juttu sivellinmaailmassa ja nämä oli siis aivan pakko saada, kyllä vaan. Siis oikeasti, pehmeimmät siveltimet mitä olen ikinä kokeillut! Kissanpennun tassunpehmeitä! Ja onhan ne tosi kauniitakin.

Settiin kuuluu tiheä ja tasapäinen varjostussivellin, unelmanpehmeä pinkki puuterisivellin, sivellin nestemäiselle meikkivoiteelle sekä kaksi silmämeikkisivellintä, toinen häivyttämään ja toinen pakkaamaan väriä luomelle. Aivan älyttömän käyttökelpoinen kokoelma jokaiselle, sillä siveltimetkin ovat monikäyttöisiä. Varjostussiveltimellä voi esimerkiksi levittää toki korostuksenkin ja puuterisivellin näyttää ainakin minusta täydelliseltä poskipunasudilta. Näistä ei siis yhtään mitään pahaa sanottavaa. Ainoa pieni miinus ehkä pitkistä varsista, jos ne nyt jotakuta häiritsee.

Mitäpä näistä sen enempää :) Minä olen aivan rakastunut näihin fantasiatuotteisiin. Hinnaltaan aika keskiluokkaa, erittäin hyvälaatuinen luomiväripaletti 38 euroa ja sivellinsetti saman verran. Yhdelle siveltimelle jää hintaa se lähes kahdeksan euroa, joten ihan pilkkahintaan kyllä menee. Postikulut ovat yli 71 euron tilauksille ilmaiset, tulliin ei paketti joudu koska lähettävät Saksasta.

Jos siis kaipaa vähän hohtoa ja fantasiaa elämäänsä (tai aamuihinsa), tässäpä aivan erinomaiset päivänpiristäjät <3

Oikein ihanaa illanjatkoa!

You May Also Like

7 kommenttia

 1. Tuo luomiväripaletti on upea!
  Toki siveltimetkin :D

  VastaaPoista
 2. Onpas ihanat värit tuossa paletissa! Ja niin söpöt siveltimet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just, piti tilata tuo paletti - ja vähän muutakin. Tilitän sitten lähemmin blogissani, kunhan saan tuotteet.

   Poista
  2. Hahaha :D Näin käy joskus. Jään mielenkiinnolla odottamaan! Täytyy tunnustaa että tätä kirjoittaessa jäi ne muut kokoelman kamat vähän harmittamaan niin että laitoin loputkin tilaukseen. Hups.

   Poista