Essence Life Is a Festival! Trend Edition (+miniostokset)

by - 21.5.17

Moikka ja oikein ihanaa viikonloppua! Meikällä oli aivan tappoviikko, kuutena päivänä töitä, ja nyt vasta ensimmäinen hetki hengähtää :) Tämä Essencen Life Is a Festival! -kokoelma on kuumotellut tässä jo pidemmän aikaa, mutta vasta nyt on aikaa laittaa postaus ulos! Lisäksi tämäkin setti on hankittu vähän paloissa.


Life Is a Festival on aika perinteinen festariteemainen kokoelma Essenceltä kesäksi :) Tänä vuonna on menty sitten vähän tälläisellä etnomeiningillä. Kokoelmaan kuuluu hiustuoksu, hiustatuointeja, meikkipussukka, poskipuna, peitevoidetrio, kaksi luomiväripuikkoa, sormi- ja vartalotatuoinnit, mattaava huulitopperi, kolme huulipunaa ja kolme niihin mätsäävää kynsilakkaa. Kaikenlaista vähän turhaa krääsääkin, mutta ah niin festareille sopivaa. Itse en juurikaan nykyisellään festareita harrasta, joten isolla osalla tuotteista ei oikein ollut minulle käyttöä. Meikit nyt kuitenkin aina kiinnostaa!

Duo Blush:
Vaaleampi sävy, tummempi sävy, sekoitus

Aiiiiivan ihana pinkki-koralli liukuväriposkipuna <3 Kannessa on kauniit kuvioinnit ja tästä tulee mieleen kesäinen auringonlasku aivan selkeästi. Ihan hirveän pigmenttinen puna tämä ei ole ja tuo vaalea osuus on aika murenevakin, mutta tykkään silti! Ei mistään näin nätistä voi olla tykkäämättä. Tuotteen kuvauksessakin luvataan raikas ja luonnollinen lopputulos, joten ei, tällä ei niitä kuuluisia poskipunaövereitä oikein saa aikaan.

Peace Concealer Palette:

Itse asiassa en ole tätä avannut enkä kokeillut, koska pidän vain yhtä tuotetta kerrallaan auki ja tämä saa vielä jäädä odottamaan vuoroaan. Näyttää kuitenkin hauskalta! Pinkki sävy on tottakai tarkoitettu mustille silmänalusille ja kahdesta muusta sävystä voi sekoitella omaan ihonsävyyn sopivan. Vaikka Essenceä olen pitkään jo käyttänytkin, peitevoiteista minulla ei oikeastaan ole mitään kokemusta, joten siinäkin mielessä kiva kokeilla.

Eyeshadow Stick:
Live, Love, Laugh! ja Never Miss a Chance to Dance!
Live, Love, Laugh!
Never Miss a Chance to Dance!

Kaksi voidemaista luomiväripuikkoa. Muovista mallia eli kiertyvät päästä, ei teroittamista. Värisävyt ovat putkiloilla ja itse tuotteella vähän turhan erilaiset: ensinäkin tuo vaaleanpunainen ei sisällä vaaleanpunaista väriä vaan ruusukultaisen. Kultaisessa hylsyssä taas on beige luomiväri, mikä hämäsi kyllä ihan täysin :D Eli ulkoasuun ei näiden kanssa kannata missään nimessä luottaa! Ruusukullalle on kyllä käyttöä meikäläisen luomiväripohjustuslaatikossa, mutta tuosta beigestä en mene sanomaan. Monikäyttöinen sävy toki, mutta näitä minulta ainakin jo löytyy. Hyvin pehmeästi levittyvät kynät ja saa helposti häivytettyä, Eivät oikeastaan asetu, joten rasvaluomisemmilla menevät varmasti nopeasti luomivakoon.

Lipstick:
Live, Love, Laugh!, Good Vibes Only!, Stay Hippie!
Live, Love, Laugh!
Good Vibes Only!
Stay Hippie!

Nämä huulipunat jouduin ostamaan osissa. Kun tilasin muun kokoelman, sain käsiini vain tummimman sävyn,  mutta onneksi meidän Carlsonilta löytyi sitten kaksi muuta. Punat ovat pahvihylsyissä (!) mikä vähän arveluttaa niiden kestävyyden kannalta. Miten pahvihylsy kestää festarimenotkaan? TODELLA kermaisia koostumukseltaan, levittyvät upeasti ja kaikissa on teen tuoksu, mikä saattaa vähän ällöttää jos ei sellaisesta välitä huulillaan. Koska koostumus on niin pehmeä, ei nämä mitään superkestäviä ole. Lempparini on ihan ehdottomasti tuo järkyttävän kirkas neonpinkki.

Esimerkkimeikissä olen käyttänyt luomilla vaaleanpunaista kynää, poskilla tietysti kokoelman poskipunaa ja huulilla on tummin puna :)


Tämä nyt on siitä hyvä kokoelma, ettei mikään tuote oikeastaan ole ihan megahuono. Huulipunissa arveluttaa pakkaus ja luomikynissä taas värit ovat vähän eri kuin mitä kuvat antaa ymmärtää, mutta ihan käyttökelpoista kamaa kaikki tyyni! Poskipuna on kyllä aivan ehdottoman ihana :) Jos näihin nyt kaupassa vielä törmää, niin eikun mukaan vaan!


Ja loppuun ne viikon miniostokset. Colourpopilta heidän magneettipaletti, joka oli myynnissä varmaan alle tunnin ennenkuin loppui varastosta. Saattaapi tulla ihan normimyyntiinkin jossain vaiheessa. Kaksi hiussuihketta Sokoksen hiustenhellintäviikolta vaimikäsenytoli. Kauhean vaikeaa löytää suihketta jota voisi käyttää kuiviin hiuksiin, joten ostin heti kaksi kun tuli vastaan.

Ihanaa sunnuntain jatkoa <3

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Poskipuna näyttää ihanalta! En tiedä minkä takia liukuvärjätyt poskipunat on aina niin ihania! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no siitä ollaan kyllä samaa mieltä :D Ei vaan voi vastustaa!

      Poista