Kesäkuun jätteet ja viikon ostokset

by - 2.7.14

Heippa! Tässä vietettiin pitkä viikonloppu juhlien, ensin oli serkun häät ja maanantaina sitten omat valmistujaisjuhlani (: Eli siksi tälläinen katoamistemppu, jos nyt kukaan edes sattui ihmettelemään. Jatketaan nyt kuitenkin taas hyvässä tahdissa ja heti päästäänkin sitten viime kuun loppuneiden kimppuun! Olen huomannut että kuukaudet taitavat mennä aika lailla vuorotellen: joka toinen kuukausi on paljon roskaa ja joka toinen taas sitten hyvin vähän. Ja nyt ollaan siinä hyvin vähän -kuukaudessa.


Yhteensä vaivaiset kahdeksan tuotetta! Minusta se on aika vähän verrattuna esimerkiksi viime kuukauteen. Toisaalta ehkä näin kesällä tulee käytettyä kaikkea vähän vähemmän, kun laiskottaa :D


Hiustuotteita loppui kolme. Livboxista tullut minikokoinen Batisten Original-kuivashampoo oli ihan okei tavaraa: toimii kyllä hyvin, muttei herätä oikein mitään erikoisempia tunteita. En siis kyllä tätä originaalia ehkä enää ostaisi, tykkään enemmän kivoista tuoksuista.

Panthenen hiusnaamio paksuille hiuksille oli aika meh. Ei todellakaan kovin kummoinen naamio ainakaan omille hiuksilleni, ei saanut aikaan sitä hiusnaamion jälkeistä sileää ja pehmeää fiilistä hiuksiin. En kyllä ostaisi tätä enää uudelleen.

Osiksen Sparkler-kiiltosuihkeesta olen puhunut jo täällä. Ihan okei, aika maltillista kiiltoa tällä sai. Ehkä joskus jostain alesta voisin tätä uudelleen hankkia, mutta tuskin täydellä hinnalla enää.


Voiteita loppui myöskin kolme. Garnierin Intensive 7 Days Soothing Lotion oli periaatteessa oikein hyvä, mutta VIHAAN tuota pakkausta! Ihan tajuttoman huono. Miten tuolta muka saa tavaraa ulos kun puristaminenkaan ei oikein toimi kun se mokoma on litteä? Lisäksi tuonne kurveihin jää vaikka kuinka paljon voidetta, jota pitää valuttaa iät ja ajat. Arrrrrgh, en kyllä enää ikinä osta näitä, oli miten hyviä tahansa.

Kicksin Pink Punch -käsivoidekaan ei päässyt suosikkilistalle. Haju oli vähän pistävä eikä tämä meinannut oikein imeytyä kunnolla. En ostaisi uudelleen.

Labellon Soft Rose -huulirasva oli oikein kiva! Vaikka se on periaatteessa värillinen, on sävy kuitenkin niin huomaamaton, että tätä voi käyttää ihan huoletta ilman peiliä. Piti huulet hyvin kosteutettuina eikä tehnyt inhottavia kalvoja. Voisin ostaa uudelleenkin, mutta maailmassa on kuitenkin niin paljon muitakin kokeiltavia huulirasvoja.


Ja lopuksi vielä kaksi meikkituotetta. Yves Rocherin 360 Length Mascara oli ihan perusokei. Omat ripseni ovat sen verran hyvässä kunnossa että periaatteessa voin käyttää ihan mitä ripsarityyppiä vaan. En erityisesti kyllä kaipaa pidentävää maskaraa, mutta menihän tämä. Ei minusta mitenkään erikoinen.

Yksi ei-loppunut mutta lähtöpassit saava tuote oli tämä New York Colorin Kiss Gloss, joka oli aivan tajuttoman huono. Tämä valui nimittäin jatkuvasti leualle! Meikäläinen ei kyllä semmoista katsele, mäkeen vaan. Ei tule ikävä.

Ja lisäksi vielä maailman surkein (en edes liioittele!) TREsemmen Split-end Repair -sarjan hoitoaine sai uuden kodin. Se oli niiiiin huonoa, ettei hiukseni ole olleet pitkään aikaan niin huonossa kunnossa. Ihan kuin en olisi käyttänyt hoitoainetta ollenkaan! Käytin 500ml pullosta ehkä 100ml ja se sai riittää. Onneksi kunnon hoitotuotteilla hiukseni alkoivat herätä taas eloon, mutta viikko siihenkin elvytykseen meni tuon katastrofin jäljiltä. En suosittele kellekkään, ei minulla kyllä hyviä kokemuksia ole muistakaan merkin shampoista tai hoitoaineista.


Lopuksi vielä tasapainoksi viikon ostokset! Lumenen Blueberry Long-wear Crystal -luomiväri sävyssä Tunturipurossa, Wild Rose Volume -kiilto sävyssä 27 ja Rasberry Miracle -huulipuna sävyssä Marjametsä, Kasa huultenrajauskyniä, Isadoran Twist-Up Eye Gloss -kynät sävyt Brown Sugar ja Oyster sekä Rimmelin Vinyl Max -kiilto sävyssä Addictive. Kaikki hyvillä alennuksilla hankittu, tottakai.

Semmoisia tänään :D Hauskaa illanjatkoa!

You May Also Like

0 kommenttia