Invisibobblet ja viikon ainoa ostos

by - 28.7.14

Jatketaan hiusteemalla! Invisibobblejen ympärillä on käynyt pöhinä jo vähän aikaa, mutta nyt vasta itse sain näitä käsiini Livboxin myötä. Olen tosin ostanut jo aiemmin ainakin Glitterin ja Cailapin/Iberon (en muista kumpi) feikkibobbleja, mutta kaipa näitä alkuperäisiäkin pitää kokeilla :D Näitähän on vaikka missä ihanissa sateenkaaren ja pastelliväreissä, mutta nämä Livboxista tulleet ja aiemmin ostamani kopiot ovat kaikki kirkkaita, alkuperäisillä bobbleilla sävylle on oikein nimikin, Crystal Clear.


Ideahan on siis siinä, että nämä ovat saumattomia puhelinlankoja, jotka ovat hellävaraisempia hiuksille ja päänahalle kuin tavalliset perusponnarit. Lisäksi nämä pysyvät hiuksissa perinteisiä ponnareita paremmin eikä näitä tarvitse päivän mittaan kiristellä. Ja kyllä, allekirjoitan väitteet ihan täysin! Eivät kiristä päänahkaa ja pysyvät hiuksissa oikeasti ihan parilla kiepautuksella, ei tarvitse edes vihoviimeisen tiukalle vääntää. Lisäksi nämä ovat supermukavia esim. uimahallissa, sillä valitettavasti perinteisemmät ponnarit tuppaavat menemään muutaman käyttökerran jälkeen piloille kosteissa ja kloorisissa olosuhteissa.


Vaan sitten se todellinen kysymys: onko alkuperäisissä Invisibobbleissa mitään eroa marketin halpisversioihin? No kyllä on. Olen tässä nyt pyöritellyt molempia käsissäni tutkimusmielessä ja huomautettavaa löytyy peräti kahdesta asiasta. Feikit ovat ensinäkin paljon lörpömpiä kuin alkuperäiset bobblet, toinen noista halpiksista on näköjään peräti venähtänyt jo pysyvästikkin ja kerännyt itseensä jostain väriä, ja kopioista löytyy myös pistäviä liimauskohtia, joita ei ole siis hiottu/muuten käsitelty sileiksi. Noita lörpömpiä markettiversioita joudun kieputtamaan hiuksiini kolmisen kertaa, invisibobbleja vain kaksi. Glitterin ponnareita ei kuvissa ole, mutta ne ovat vielä Invisibobblejakin jämäkämpiä, mikä on omasta mielestäni aika okei. Niiden miinuspuolena on kovat reunat ja se, että ainakin yhden liimaus on minulla pettänyt käytössä, eli siis ponnari on mennyt poikki.

Vasemmalla Invisibobble, oikealla lörpähtänyt ja värjääntynyt markettiversio. Huomatkaa punaisella ympyröity saumakohta.

Että joo, kyllä jos laatua haluaa niin voin suositella alkuperäisiä Invisibobbleja tämän pienen testiotokseni perusteella.Tosin mainitsemani viat eivät välttämättä haittaa varsinaista käyttötarkoitusta niin paljon, että noita halvempia kopioita tarvitsisi turhaan vältellä, ihan hyvin nekin asiansa ajavat. Vaan veikkaan, että jos itse vielä täydennysbobbleja ostan, niin käännyn kyllä noiden alkuperäisten puoleen tästä lähtien. Invisibobbleja myyvät ainakin Sokokset ja Anttilat, joskin Sokoksen nettikaupalla ja NetAnttilalla näyttää olevan euron hintaero (4,90 ja 5,90) Sokoksen hyväksi. Invisibobblen nettisivuilla ainakin näkyy peruspinkkien ja mustien yms lisäksi ihania pastellivärejä, joita ei vielä ainakaan kummassakaan nettikaupassa ole. Liekkö sitten tulossa myöhemmin (:


Ja tässä lopulta viikon ainoa ostos, kirpparilta eurolla löydetty The Body Shopin avaamaton saippua :D Tuoksuu vähän joululta, jos joku tietää mikä saippua tämä oikein on, niin saa vinkata!

Näissä merkeissä oikein hauskaa iltaa :D

You May Also Like

6 kommenttia

  1. Sympaattinen saippua :D Raukka, ilman nimeä.
    Miulla on myös Tiimarista ostettuja bobbleja ja niissä tuntuu myös saumat + ne on todella terävät. Sokoksella oli bobblet tarjouksessa 4,90 €, mutta miun mielestä niidenkin hinta varmaan jossain vaiheessa kohoaa tuohon samaan 5.90 euroon. Viimeviikolla alelaarissa oli muutama bobble vielä jäljellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta, ihan sääliksi käy tuommonen pullea sydämenmuotonen reppana >:

      Eääh, bobblet on vissiin sitten jo liian suosittuja kun kehtaa hintoja nostaa? :D Ei kyllä tekis yhtään mieli maksaa kuutta euroa ponnareista sitten joskus jos niitä lisää tarvitsen, mutta niinkun sanoit, on nuo kopiot vähän ikäviä. Hitsi kun just eilen kävin sokkarilla mutten huomannut yhtään alebobbleja, kaipa ne oli sitten myyty.

      Poista
  2. Saippua saattaisi olla Chocomania-sarjaa, näyttäis ainakin kovasti siltä. Ainakin miun saman sarjan lip butter tuoksuu jouluiselta, sellaiselta pähkinäiseltä suklaalta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiskohan olla? (: Mun mielestä tämä ei vaan kauheasti tuoksunut suklaalta vaan enemmänkin jotenkin mausteiselta... Kardemummalta tai jotain? :D Täytyy vielä haistella lisää.

      Poista
    2. Saippua muuten vois ollakin (viime joulun?) Ginger sparkle sarjaa jos kerran tuoksuu mausteiselta :D Piti ihan googletella kun jäi vaivaamaan :D

      Poista
    3. Olet muuten oikeassa, tuhannet kiitokset! :D Googletin itsekkin tuon Ginger Sparklen ja tosiaan löytyi heart soap -nimellä tuommoinen samanlainen pullukka :D Jee! Tuoksuu tosi mausteiselta eli inkivääriähän se sitten oli (:

      Poista