Heinäkuun Livbox

by - 12.7.14

Heipähei! Lomalta on nyt palailtu (: Reissun aikana saapuivat Livboxit, mutta omani sain vasta tänään haettua postista. Onneksi äitini lahjatilausta oli vielä jäljellä ja pääsin jälleen kerran hipelöimään kamat etukäteen. Meille sattui (tai valikoitui, mene ja tiedä) ihan samanlaiset boksitkin, joten mikäs siinä sitten!


Teemana oli kesä. Melkein tekisi mieli sanoa perinteisesti, sillä aurinkotuotteitahan viimekin vuonna heinäkuun boksi oli täynnä :D


Boksissa oli neljä täysikokoista tuotetta, yksi reilunkokoinen näyte ja pari säälittävää näytettä. Säälittävät näytteet on kyllä muuten ekstroina ihan ookoo, mutta ei niitä todellakaan kannattaisi tuotteina tuohon korttiin laittaa... Toinen surkuhupaisa "näyte" (oikeastaan lähempänä jotain mainoslärpäkettä) oli tuoksutettava kortti CK One Red -tuoksuista miehelle ja naiselle, mutta viskasin omani jo mäkeen ja siksi sitä ei näy kuvissa.


Hiustuotteita löytyi siis kolme: Rich Pure Luxury Intense Moisture Shampoo, saman sarjan Argan Oil Elixir -näyte ja paketillinen Invisibobbleja. Richiin olen tutustunut viime syksyn I Love Me -messuilla, jossa merkillä oli suhteellisen suuri myyntiedustus ja sain tämän saman sarjan hoitosuihkeen kaupan päälle ostaessani Tangle Teezerin. Ko. hoitosuihke haisee valehtelematta märälle lampaalle (hehheh, britit...), eli siis tosi kauhealle. Toivottavasti näissä ei ole samaa ongelmaa :D Invisibobblet läpinäkyvinä, superplääh! Mulla on näitä puhelinjohtoponnareita aika runsaasti ollut jo viime kesästä asti, joten muutama lisää ei jaksa enää kiinnostaa, vaikka ovatkin originaaleja.


Voidepuoleltakin löytyy pari tuotetta, Favoran SPF 50+ aurinkovoide kasvoille ja terre d'Oc vartalovoi pitkäaikaisille tilaajille. Hauskaa, että äitinikin sai tuollaisen, ilmeisesti ihan vaan koska olen lahjatilaajana ollut pitkäaikainen asiakas :D Luulin ensin että tuo Favoran voide on joku anti-age-juttu tuon 50+ -luvun takia, mutta onneksi tajusin et joo, varmaan kuitenkin se SPF-kerroin... Otan tämän kyllä heti nyt hellekeleillä käyttöön, palan nimittäin niiiin herkästi että mitä enemmän aurinkosuojaa, sen parempi. Vartalovoidekkin ihan jees, en oikein vielä tiedä mihin käyttöön tämä päätyy.


Ja lopuksi vielä Dermosilin Summer Glow -kynsilakka. Aika geneerinen kultainen sävy, mutta onhan se kesällä rusketuksen kanssa oikein hyvännäköinen. Käyttöön siis tulee :D

Semmoisia! Ei nyt mitään ainakaan omalla kohdallani maata mullistavaa, mutta ihan kivoja juttuja lähes kaikki silti (: Tosin se helkkarin tuoksukortti kyllä naurattaa, niin surkeeta kamaa ei ole Livboxissa vielä nähty. Mitäs seuraavaksi, pelkkä tuoksun kuva? Höhö.

Viikonloppuja kaikille (:

You May Also Like

6 kommenttia

  1. Miekään en jotenki tästä boxista innostunu,mut ihan ok boxi.Se tuoksunäyte oli kyl surkea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, tais olla vähän semmoinen vankan keskitason boksi :D Ja eiiih sille näytteelle...

      Poista
  2. No olihan se hiukan plääh ja hohhoijaa. Lisää blogissani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näinpä (: Kiitos vinkistä, käympä katsastamassa blogisi!

      Poista
  3. Moikka!

    Tuosta CK:n tuoksunäytteestä. Valitettavasti tässä oli käynyt väärinkäsitys, sillä olimme ymmärtäneet kyseessä olevan kunnon tuoksunäyte, eikä vain tuollainen tuoksuttelulappunen. Tämä oli siis kurja ylläri meillekin.

    Terkuin Sanna LivBoxista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä selittää paljon, tuntuikin oudolta että Livbox-tiimin arvostelukyky olisi muka päässyt noin pahasti pettämään (: Sattuuhan näitä, itsestäni lähinnä koominen juttu!

      Poista