Lumene Volumizing Mascara

by - 24.7.14

Nyt joku varmaan ihmettelee, että mitä se nyt jotain ikivanhaa poistomaskaraa esittelee :D Vanhahan tämä on ja todellakin poistomaskara: olen nähnyt tämän viime aikoina niin monissa alelaareissa, että ajattelin kertoa vielä oman mielipiteeni, ihan vaan siltä varalta että joku aletuotteiden ystävä on kiinnostunut.


Valitettavasti tämä maskara on tosiaan jo niin aikansa elänyt, etten löytänyt tästä googlettamalla YHTÄÄN mitään! Ei sanaakaan blogeissa, ei missään. Siispä joudun vain toteamaan että tämä on tuollaiseen vanhanaikaisen näköiseen mustaan tuubiin pakattu perustason volyymiripsari :D Muuta taustatietoa ei ole. Harja on perinteinen ja todella suuri ja pullea, mistä en valitettavasti itse kauheasti tykkää. Olen enemmän sirojen muoviharjojen ystävä ja tämä mokoma vaan sottaa luomet ja ripsirajan vaikka kuinka varovasti yrittäisin sutia. Plääh.


No tuleeko tällä sitten volyymia ja tuuheutta? Pakko sanoa, että aika siinä rajalla mennään onko tämä nyt ihan höpöhöpöä. Kuten näkyy, omat ripseni ovat suhteellisen pitkät ja tuuheat jo valmiiksi, eikä tämä ripsari tehnyt niihin kauheasti muuta kuin lisäsi väriä. Hivenen tämä myös klimppaili ripsiä yhteen, eli tuuheuteen vaikuttavaa erottelevuutta ei kauheasti löytynyt. Tämä on ollut minulla ihan jokapäiväisessä arkikäytössä nyt parisen kuukautta, enkä ole oikeastaan saanut mitään ihmeitä aikaan. Toooooodella perustason ripsari, ei mitään wow-efektejä.

Vasemmalla nakuripset, oikealla yksi kerros Volumizing Mascaraa
Vasemmalla nakuripset, oikealla kaksi kerrosta maskaraa
Vasemmalla nakuripset, oikealla yksi kerros maskaraa
Vasemmalla nakuripset, oikealla kaksi kerrosta maskaraa

Niimpä sitten sanottakoon, että jos ihan perusmaskara arkeen riittää, niin kyllä tästä sen viisi euroa maksaa. Itse kaipaisin vähän voimakkaampaa lookia myös ripsiin, joten minusta tämä on vähän tylsä. Lisäksi menee hermot tuon sotkun kanssa! Eyelineria voi toki ripsirajaan laittaa sotkujen päälle, mutta aina ei sekään riitä. Joko en vain osaa toimia ison harjan kanssa tai sitten ne eivät vaan yksinkertaisesti sovi minulle. Noh, eipä sillä, poistuva tuotehan tämä on, joten todennäköisesti emme enää tapaa. Ja se on ihan okei minulle.

Aurinkoista illanjatkoa (:

You May Also Like

0 kommenttia