Essence Blush Up!: Heat Wave

by - 18.7.14

Essencen viime kevään uutuuksista olen jonkin verran kirjoitellutkin, mutta tämä supersuperihana lemppariposkarini on jotenkin jäänyt välistä. Korjataan nyt vahinko ja esitellään tämäkin pois (:



Heat Wave on toinen Essencen uusista Blush Up! -liukuväriposkareista. Sävy tässä on erittäin lämmin ja kesäinen, menee oranssista kuumaan pinkkiin. Positiivista on, että tästä saa hyvin selkeästi kolme (tai useampia?) eri sävyä, jotka ihan oikeasti ovat erilaisia. Sekoitussävy on oranssin ja pinkin välimaastosta oleva kaunis koralli. Pigmenttiäkin tässä riittää, yhdelläkin puuterisiveltimen sipaisulla saa jo tarpeeksi tavaraa ihan selkeästi erottuviin poskiin. Mikään kauhean luonnollinen puna tämä ei siis ole.

Luonnonvalossa

En tiedä kuinka hyvin te huomaatte noissa meikkikuvissa erot, mutta minusta ainakin joka naamassa on selkeästi eri sävy. Eivät siis muutu edes iholla samaksi väriksi. Varsinaista lempparia näistä kolmesta ei ole itselleni noussut, rakastan kaikkia (:

Oranssi sävy

Korallinen sävy

Pinkki sävy

Poskarin hinta on Kosmetik4lessillä 3,45€, joten pilkkahintaan lähtee. Jos jollakin on vielä erittäin monikäyttöisen, pigmenttisen ja lämpimän kesäpunan paikka kokoelmassa auki, voin kyllä ehdottomasti tätä suositella. Olen itse käyttänyt tätä runsaasti eri meikeissä, mutta onneksi tuotetta on pakkauksessa runsaasti, eipähän pääse heti loppumaan :D Ine tykkää!

Hauskaa perjantai-iltaa kaikille (:

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Tosi kiva poskipuna! Täytyy laittaa mieleen, jos tätä saisi kosmetik4lessiltä vielä seuraavan tilauksen aikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on IHANA (: Tämä on juuri se, jonka takia meinasin jättää sen Beach Cruisersin poskarin hankkimatta, mutta eivät nämä kyllä liian samanlaisia ole. Heat Wavessa on vähän räikeämmät värit kun taas se BC-poskari on persikkaisempi ja hailakampi. Ja uskon kyllä että tätä saa ihan hyvin, on kuitenkin ihan vakikokoelmaa (:

      Poista