Essence 3D eyeshadow: Irresistible Summer Sea

by - 23.7.14

Tässäpä teille näytille jälleen yksi pimentoon jäänyt tuote Essencen viime kevään uutuuksista. Nämä 3D-luomivärit nyt eivät sinänsä olleet mikään uusi juttu, mutta tämä Irresistible Summer Sea oli uusi sävy joukkoon. On nyt sitten tullut tehtyä meikkiä tällä, joten pihalle vaan tämäkin esittely!



Ensinäkin, en oikein ymmärrä tuota 3D-juttua. Miten ihmeessä tällä saa muka silmiin jonkun 3D-efektin? Ei mene kaaliin. Vai tarkoitetaanko tuolla 3D:llä enemmänkin tuota napin pintakuviota, joka siis on kolmiulotteinen. Mene ja tiedä. Tämä nappihan on itseasiassa duo, jossa vasemmanpuolimmainen sävy on pigmenttisempi ja sinisempi kuin oikeanpuoleinen, tasapintainen sävy. Lisäksi molemmissa on kaunis kultainen hohto ja hyyyyyvin helmiäismäinen, lähes jo metallinen lopputulos. Tuo 3D-kuvioitu sävy on aika pehmeä ja mureneva, vaaleampi ei niinkään. Ja pigmentti, se on kuulkaas erinomainen! Tätähän voi käyttää myös märkänä, jolloin napista saa vielä enemmän irti.

Vasen, oikea, sekoitus (luonnonvalossa)

Meikissä olen tehnyt niin hassusti, että olen itseasiassa sekoittanut nuo sävyt keskenään ja käyttänyt sitä sitten koko luomilla, kostealla siveltimellä tietysti. Kuten näkyy, aika voimakkaan meikin tällä saa aikaan, joten en kyllä suosittelisi luonnollisemman ilmeen ystäville.



Hintaa tällä on Kosmetik4lessillä 2,75 euroa, eli eipä juuri mitään tämän laatuun nähden. Sinistä on monissa paikoissa mainostettu kuluvan kesän silmämeikkitrendiksi, joten eikun vaan rohkeasti kasarivibat tulille! :D

Hauskaa keskiviikkoa teille ihanille (:

You May Also Like

0 kommenttia