Essence XXXL longlasting lipgloss: Silky Red

by - 29.7.14

Viime kevään Essencen uutuuskokoelmassa oli mukana pari mattaista huulikiiltoa, jotka vaikuttivat yksinkertaisesti niin mielenkiintoisilta, että pakkohan niitä oli ottaa testiin :D Valitsin sävyksi tämän punaisen, sillä punaiset mattahuulet nyt vaan yksinkertaisesti ovat aika siistit. En kauheasti kevään aikana tätä käytellyt, mutta nyt kesällä useastikkin.


Pakkauksessa sanotaan tämän olevan pitkäkestoinen ja pehmeän mattainen huulikerma :D No eihän mattatuotetta nyt oikein kiilloksi voi sanoakkaan, niin olkoon sitten huulikerma. Sävy on oikeasti superkirkas punainen, täyspeittävä ja tuntuu pehmeältä ja silkkiseltä huulilla. Tämä on ehkä vähän turhankin kermainen jo, sillä massa tuntuu vähän paakkuuntuvan aplikaattoriin (yäk?). Mattaefekti on kyllä olemassa, mutta aika mieto, kyllä tässä kiiltoa näkyy vielä reilusti.

Aplikaattori on melko standardi, ei hirveästi mitään muotoiluja tms. Huomatkaa paakkuuntuminen alaosassa.

Luonnonvalossa

Tein sen mokan, että laitoin tätä ilman huultenrajausta, kun ajattelin että eihän nyt kiilto sellaista tarvitse :D Virhe! Ehdottomasti rajaus pitää olla, on tämä kuitenkin sen verran pigmenttinen. Silmissä ei muuten ole ollenkaan meikkiä, estradi on täysin Silky Redillä.

Vanhanmalliset hiukset (:


Pitkäkestoisuudesta en pysty kauheasti sanomaan, sillä poistan huulimeikit aina kotiin tullessa (niitä supermegakesto deluxe hyperpigmenttipunia ja -kiiltoja ei todellakaan ole kiva tiskata irti laseista yms), mutta kyllähän tämä kestävä on! Ei tarvitse ulkona pyöriessä lisäillä kertaakaan. Sarjassa on muitakin kivoja sävyjä, esimerkiksi kivannäköisiä nudehuulia joita olisi kiva testailla. Eipä tässä pahaa sanottavaa ole, kiva idea ja ostaisin kyllä uudelleenkin (: Hintaa näillä mattakiilloilla on Kosmetik4lessillä 2,25 euroa.

Hauskaa tiistaita teille (:

You May Also Like

0 kommenttia