Kicksin hiustuotteista

by - 27.7.14

Sain viimejouluisesta Kicksin kosmetiikkakalenterista monena päivänä lahjaksi kaupan oman sarjan minikokoisia hiustuotteita: korjaavan shampoon ja hoitoaineen, hiuslakan sekä kuivashampoon. Hoitoaineen ehdin valitettavasti jo käyttää ajat sitten enkä tajunnut edes säästää putelia (samanlainen se oli kuin tuo shampookin), joten sitä ei nyt tässä esittelyssä sitten nähdä. Olen ehtinyt testata vihdoinkin noita muitakin tuotteita, jotta voisin niistä teille vähän kertoa.


Like magic this refreshing dry shampoo gives you fabulous hair with light structure in an instant! Life is too short not to have gorgeous hair everyday...

Kuivashampoon olen itse asiassa ehtinyt käyttää jo loppuun tämän kuun aikana, joten siinäkin mielessä tämä postaus tulee kreivin aikaan :D Ihan perushyvä tuote, tekee mitä pitää ja tuoksui IHANASTI joltain marjalta, vadelmalta ehkä? Tuote lupaa raikastaa hiukset, tehdä niistä mattaiset ja antaa kevyttä volyymiä sekä pitoa ja kyllä minusta toteutti lupauksensa aivan ookoo. Miinusta tylsästä pullosta! Tämä hopea on minusta ehkä enemmän tylsyystuote hiuslakan tyylinen, kuin kuivashampoolle sopiva. Hintaa tällä 75ml minillä on ainakin ruotsin nettisivujen perusteella vähän päälle neljä euroa, iso 200ml pullo ~8 euroa. Suomihintojahan ei oikein netistä näe, mutta varmaan samalla suunnalla liikutaan. Suosittelen ihan peruskuivashampoota hakevalle.

Like magic this super strong hair spray puts you in control of your hair and ensures your hair stays fabulous all day! Life is too short not to have gorgeous hair everyday...

Hiuslakka on sitten pakattu vähän kivemman näköiseen, metalliseen pinkkiin pulloon, jee! Sanoinko jo, että näiden metallipullojen korkit on vähän hankala saada auki? Ne ovat tosi tiukasti kiinni alussa, mutta käytössä korkki onneksi vähän lerpsahtaa niin, että se on helpompi nappasta pois. Hiuslakasta ei oikeastaan mainita mitään muuta, kuin että super strong ja long lasting eikä tässä ei ole läheskään niin kiva tuoksu kuin kuivashampoossa. Hiuksista tämä ei onneksi tee mitenkään koppuraisia ja kyllä tällä kampaus pysyy! Viimeistelin siskoni hääjuhlakampauksen tällä ja ~16 tunnin jälkeen kampaus oli loistavassa kunnossa, kuin vasta äsken laitettu. Hintaa tällä loistotuotteella on 75ml minillä se sama nelisen euroa ja 250ml pullolla kahdeksisen verran.

Life is too short not to have gorgeous hair everyday...

Ja viimeiseksi vielä tämä shampoo (ja vähän hoitoainekin). Nämähän ovat siis Repairing eli korjaavia tuotteita ja ainakin pitkä- ja kuivahiuksisena hoitoaine toimi ERITTÄIN hyvin. Se oli kuin keidas hiusten autiomaassa :D Harmitti kovasti, kun minipullo loppui. Shampoon olen avannut hiljattain ja testaillut pari kertaa ja vaikken hoitotehoista nyt ihan kauheasti voi enää mitään sanoa, kun nämä lyhemmät hiukset ovat paremmassa kunnossa, hyvin tämä vaahtoaa ja pesee. Voipi olla, että kunhan näitä hiuksia taas pidemmäksi kasvattelen ja latvojen kuivuusongelma palaa, ostan Kicksistä näitä ihan isot pullot. Suosittelen kyllä kaikille, jotka kokevat korjaavaa shampoota ja hoitoainetta tarvitsevansa. Minillä ja 300ml isolla pullolla on samat hinnat kuin noilla muillakin.

Täytyy sanoa, että olen ihan positiivisesti yllättynyt näistä Kicksin oman sarjan hiustuotteista. Mikään ei ollut pettymystasoa ja suurin osa jopa ihan hyviä, ainoastaan tuo kuivashampoo jäi sellaiseen mitäänsanomattomaan keskikastiin. Voisin kuitenkin ostaa mitä tahansa näistä uudestaan (: Jos Kicksissä pääsette käymään, niin tsekatkaa ihmeessä myös hiuskamat! Korjaavien shampoon ja hoitoaineen lisäksi sarjassa on näköjään myös volyymia antavat ja värjätyille hiuksille tarkoitetut tuotteet, jos ne tuntuvat enemmän omilta. Eikun vaan rohkeasti kokeilemaan.

Leppoisaa sunnuntai-iltapäivää (:

You May Also Like

0 kommenttia