We Care Icon Magnetic Lips moisture wear lipstick: 8 (ja viikon ostokset)

by - 22.7.14

Tänään esittelyssä on monelle tutun markettimerkki We Care Iconin vanhanmallinen Magnetic Lips -puna sävyssä 8. Olen saanut tämän lahjoituksena eikä hylsyssä lue nimeä, joten siksi vain sävynumero. Sävy 8 on kuitenkin päässyt täysin samanlaisena mukaan uusiin Magnetic Lipseihin nimellä Magic Papaya.


Sävyltään tämä 8/Magic Papaya on kaunis kesäinen koralli, jossa on aivan pienenpientä shimmeriä mukana. Kimallus on huulilla kuitenkin täysin olematonta, joten siitä ei kannata innostua :D Koostumukseltaan tämä on kosteuttavan tuntuinen ja pehmeä creme, jopa huulirasvamaisen pehmeä. Ja kiiltoakin muuten riittää, kuten kuvista näkyy! Ihan täyspeittävä puna tämä ei ole, vaan jää hivenen läpikuultavaksi.

Luonnonvalossa

Tylsästä mustasta hylsystä en sen enempää jauha, sillä tosiaan kuten alussa mainitsin, Magnetic Lipsit on laitettu uusiin (tosin edelleen mustiin) pakkauksiin, jossa on vähän pehmeämpi muotoilu ja enemmän väriä. Sen verran vaan sanon, että ei ole kyllä tehtaalla oltu turhan tarkkoja noissa pakkauksen sävymerkinnöissä, nimittäin tämän punakorallin punan hylsyssä on pohjassa söötin vauvanvaaleanpunainen lätkä. Asiassa ei ole tehty parannusta edes uusiin pakkauksiin (kävin tänään tarkistamassa!). Ei kyllä helpota ison punakokoelman kanssa kamppailevien elämää yhtään.


Ja tässä vielä puna tositoimissa. Meikki on kieltämättä keskittynyt aika paljon yhden sävyn ympärille, mutta homma toimii. Huomatkaa tosiaan tuon punan upea kiilto, en ole käyttänyt mitään ekstrakiiltoja tai huulirasvaa tämän kanssa.


Tosiaan, nämä punat ovat nyt uusissa pakkauksissa ja hintaa on Sokoksella 7,50€, tosin kaikki alennuspäivät kannattaa näissäkin hyödyntää, jos nyt tätä Magic Papayaa sattuisi halvemmalla saamaan (: Tosi nätti, kesäinen korallin sävy ja myös sopivan kevyt kesämenoihin. Itse ainakin tykkään!


Lopulta sitten vielä kasa viimeviikkoisia ostoksia. Perjantaina oli tosiaan täällä Joensuussa pienimuotoinen kynsilakka- ja kosmetiikkakirppistapahtuma, josta ostin/sain aika paljon kivoja juttuja (: Kävin myös katsastelemassa vielä vähän Sokkarin aletarjontaa.


Kirppistapahtumasta mukaan lähti vartalovoide ja monta purkkia käsivoiteita. Suurkiitokset kaikille anteliaille lahjoittajille, tulevat varmasti käyttöön! (: Erityisen innolla odotan tuon glitterisen vartalovoiteen korkkausta, toivottavasti on yhtä ihana kuin mitä kuvittelen sen olevan.


Nämä meikit olen sitten ihan ostellut. Goshin huulikiilto sävyssä 306 löytyi 70% alesta ja on SUPERpigmenttinen, kuten swatchista näkyy! Todella hieno löytö ja tässähän on tosiaan vielä pieni peili ja valokin mukana :D Toinen sokkarilta ostamani tuote on tuo We Care Iconin keltainen luomiväri, jolle jäi hintaa euron verran. Taisivat vaan haluta noista kovasti eroon, sen verran paljon noita keltaisia siellä laarissa lojui. L'orealin Colour Riche -huulikiilto sävyssä Wicked Raisin, Maybellinen Colorsensational -puna sävyssä Caramel Kiss, Boulevardin nimettömät luomiväritriot, Revlonin Grow Luscious Lashliner sävyssä Espresso sekä Maybellinen Define-a-Line rajauskynä sävyssä Khaki Green olivat kaikki kirppislöytöjä Mimosan kasasta, suurkiitokset sinne!

Ylhäällä: pinkki Boulevard-trio
Alhaalla: ruskea Boulevard-trio, Khaki Green ja Espresso

We Care Icon Magic Bee, Gosh 306, Wicked Raisin ja Caramel Kiss

Tulipas jättipostaus :D Noh, siitä huolimatta oikein rentoa loppuiltaa teille!

You May Also Like

6 kommenttia

  1. Tosi kivoja juttuja! Ruskea luomiväritrio varsinkin näyttää tosi hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Ja mitkä pigmentit (: Esimerkiksi tuota keskimmäistä väriä olen ihan vaan sipaissut. Melkoinen yllättäjä.

      Poista
  2. Hyvä, jos ne saivat uuden, rakastavan kodin :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No todellakin! (: Täällä on niitten hyvä olla.

      Poista