Yves Rocher Sunny tri-powder

by - 20.7.14

Tänään esittelyssä on aurinko/korostuspuuteri, jonka olen saanut lahjoituksena. En siis ihan tarkkaa ilmestymisaikaa tälle tiedä, mutta pakkauksesta päätellen tämä on kaiketi ollut toissakesäisessä kesäkokoelmassa. Syy sille, miksi esittelen meikin iässä supervanhaa kamaa, löytyy YR:n tämänvuotisesta kesäkokoelmasta, jossa on itseasiassa pikavilkaisulla pääteltynä täysin sama puuteri uudessa pakkauksessa :D



Puuteri on pakattu vähän hölmöön, magneettikiinnitteiseen pahvipakettiin ja sen idea on kolmessa eri sävyisessä raidassa, josta voi YR:n nettisivujen mukaan valita oman ihonsävynsä mukaisen värin tai sekoitella niitä keskenään. Sävyt ovat kaikki voimakkaalla kultaisella glitterillä varustettuja, joten luultavasti osan kiinnostus lopahtaa jo tässä vaiheessa. Mutta ööh, vain yhtä, sopivinta sävyä käyttämällä 2/3 puuterista jäisi täysin turhaksi? Ei mitään järkeä.


Onneksi olen itse keksinyt tälle paremman käyttötavan, jolla saan kaikki osaset käyttöön. Tumminta käytän varjostusvärinä (glitteristä huolimatta!) poskilla, nenunpielissä ja leukaluun alla, keskimmäistä käytän varsinaisena aurinkopuuterina, jota sudin hyvin kevyen kerroksen koko naamalle, kaulalle ja dekolteelle ja vaalein sävy on aivan täydellinen korostustuote poskipäille, leualle ja otsalle. Ja täytyy sanoa, että kyllä olen tätä paljon käyttänytkin (: Olen sävyltäni kovin vaalea, mutta koko höskä vaan silti näyttää naamassa ihan hyvältä!

Sunny tri-powderia käytetty em. tavalla

Jos siis tälläinen monikäyttöinen, kesäinen puuteripläjäys innostaa, en voi kuin suositella. Itse olen ainakin tykännyt kovasti, eikä pieni glitterhehku näin hellekeleillä/kesäsäällä haittaa yhtään (ihankuin se minua muutenkaan haittaisi...). YR on onneksi kehittänyt tälle kesälle paremman, muovisen paketinkin. Yksinään tämän hinta on noin 14 euroa, mutta puuteri löytyy myös ~18 euron hintaiseta Bronzed Beauty -setistä, jossa puuterin lisäksi on myös huulikiilto, minikynsilakka ja meikkilaukku. Parempi diili siis! Ja ei, en saa näistä mitään provikkaa, kunhan teidän iloksenne näitä listailen.

Meikäläisellä on menossa surkeat ajat ): Olen allerginen pyykinpesuaineille ja altistuin sitten viikon verran normaalisti pestylle tyynyliinalle. Voitte vaan arvata miten siinä sitten kävi! Iho herkistyi eikä pääse palautumaan jatkuvan hikoilun takia (kämpässä on 30 astetta lämmintä kesäisin ulkolämpötilasta huolimatta) ja nyt tuloksena on iloinen ihottuma, raapimisesta johtuvia haavoja ja hemmetisti kortisonia. Eikä tietenkään yhtään meikkiä! Nyyh. Ankeaa on, varsinkin kuin niin paljon uusia ihanuuksia olisi odottelemassa laatikossa. Eipä auta kuin hoitaa iho kuntoon ja katsella asiaa sitten uudelleen. Onneksi huulimeikki vielä onnistuu ja turvonneet silmät voi piilottaa isojen aurinkolasien taakse.

Toivottavasti teillä menee vähän paremmin :D Hauskaa sunnuntai-iltaa!

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Ikävä allergiareaktio.Toivottavasti paranee pian

    VastaaPoista
  2. Nätti meikki. :)

    Toivottavasti allergiareaktio helpottuu piakkoin, tosi inhottavaa. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! (: Tässä kahden eri kortisonin kanssa läträilen, toivotaan että alkaa helpottaa ):

      Poista