Essence Road Trip - Swatchit ja The Look

by - 4.7.14

Haa, pääsimpäs yllättämään teidät! En nimittäin ehtinyt edes mainita, että tämä uusin kokoelma oli lähtenyt tilaukseen :D Itseasiassa yllätyin itsekkin, sillä laitoin tilauksen tulemaan sunnuntaina ja sain vasta keskiviikkona ilmoituksen paketin lähtemisestä. Tänään paketti sitten kuitenkin oli kotiovella, eli tuo lähetystunnus tuli vähän myöhässä ja meikit olivat olleet siinä vaiheessa jo pari päivää matkalla. Eipä se mitään! Tässä ne nyt kuitenkin ovat, Essencen heinäkuun ensimmäinen kokoelma <3


Teemanahan tässä kokoelmassa on tien päällä liikkuminen, eli tuotteet ovat mahdollisimman helppoja ja monikäyttöisiä matkalle otettavaksi. Kuvassa näkyvien meikkien lisäksi kokoelmaan kuului vielä lisukkeita eli jonkinlainen reissupussukka, deodoranttipyyhkeitä, pieni purkillinen jokapaikanvoidetta sekä kuivashampoo, jonka olisin mielelläni ottanut testiin mutta sitä ei K4L:llä tilauksen tekemisen aikaan myynnissä ollut.


Vasemmalla I Don't Care! I Love It! ja oikealla Highway to Pretty!

Kokoelman silmämeikin idea on 2-in-1, eli samassa napissa on vaalea luomiväri ja värikäs, voidemainen rajausväri. Värivaihtoehtoina ovat vaaleanpunainen luomiväri + ruosteenpunainen rajausväri Highway to Pretty! sekä likaisenvalkoinen luomiväri + petroolinsävyinen rajausväri I don't Care! I Love It! Päivän meikin tein tuolla jälkimmäisellä duolla ja hyvin pelittää! Luomiväriä tulee ihan kivasti siveltimeen vaikka onkin väriltään melko hento, mutta sen levittäminen on silti todella helppoa. Ja tuo rajausväri, ah, ihana <3 Käytin rajaukseen Cailap by Mariela Sarkiman kulmassa olevaa rajaussivellintä ja homma oli todella helppoa! Tein meikin noin kahden maissa tänään ja vielä näin 6h jälkeen rajaus on vielä aivan täydellisenä paikallaan, ei minkäänlaista kulumaa ja nukuin vielä parin tunnin päikkäritkin. Olin vähän skeptinen voidemaisen rajauksen kestävyyden suhteen, mutta tämä yllätti kyllä ihan täysin. Ei voi kuin suositella!



Huulikynät, nude My Sweet Escape ja marjaisenpunainen Hit the Road, Red! olivat ainakin värinsä suhteen positiivinen yllätys. Nämähän ovat huulipunia, joskin mainostettu läpikuultavina, mutta kyllä näissä ihan punan pigmentit on, toisin kuin keväällä ilmestyneissä Love Letters -kokoelman kynissä, jotka olivat ihan vaan 'sheer stickejä'. Eli tuovat kyllä näkyvää väriä huulille! Myös tuoksussa on otettu opiksi, sillä nämä kaunokaiset tuoksuvat ihan sitruunaleivoksille, melkein tekee mieli vähän maistaa... Koostumus on kosteuttava ja vähän voidemainenkin, mikä on tietysti tälläiselle kuivahuulelle aina positiivinen juttu. Mutta sitten päästäänkin siihen huonoon puoleen, nimittäin ainakin tuo tässä meikissä käyttämäni nudekynä pakkautui aika pikaisesti huulten juonteisiin ja vaatii lähes ehdottomasti kuoritut huulet, sillä kaikki epätasaisuudet tämä tuo esille. Muuten kyllä oikein ihana tuote!


Vasemmalla korostus, oikealla poskari

Kokoelman poskari/korostusduo on myöskin oikein kiva, mutta vähän geneerinen. Poskipuna on pigmentiltään hyvin maltillinen, vaikka näyttääkin sävynä aika ärtsyltä. Korostuspuoli taas on hennon vaaleanpunasävyinen ja sisältää PALJON hopeanväristä mikroglitteriä. Siis ehdoton ei glitter- ja säihkykammoisille! Itse kuitenkin tykkään, mutta loppuen lopuksi tämä on aika helposti korvattavissa oleva tuote, ei mitään uutta ja erikoista. Onhan tuo tietysti teemaa ajatellen kätevä idea, kun on molemmat samassa. Kaipa on myös haettu sellaista about kaikille sopivaa ratkaisua.


Ja viimeiseksi tämä söpö pikku pakkaus, jonka myös tilasin mukaan! Kyseessä on tälläinen pieni meikkivälinesetti, joka sisältää kokoelman meikkeihin sopivan rajaussiveltimen, luomivärisiveltimen, poskipunasudin sekä pinsetit, minikoossa tottakai. Mitä nyt vähän testailin noita siveltimiä, totesin että rajaussivellin on oikein mukavan jämäkkä, luomivärisivellin hyvin käyttökelpoinen ja poskarisuti iiiiiihanan pehmeä, vaikka yleensä tuollaisia litteitä suteja välttelenkin. Pinsetit vaikuttivat myös oikein kelvollisilta. En kyllä ehkä rupea näillä arjessa meikkaamaan sillä hermothan vaan noin pienten välineiden kanssa menee, mutta matkusteluun tämä on aivan täydellinen!


Ja sitten se lookki (: Silmissä tosiaan käytetty tuota sinisävyistä duoa ja huulilla on nudekynää. Poskipunaa laitoin oikein korostetusti että näkyisikin jonnekkin, kun taas korostuspuoli on aika huomaamaton. Tykkäsin tästä meikistä kyllä oikein kovasti! Näyttää minusta tosi nätiltä ja samaa mieltä oli myös mies.




Semmoinen kokoelma siis tämä Road Trip. Sopii teemaan oikein loistavasti, sillä olen tässä lähdössä ihan kokonaiseksi viikoksi reissuun. Eli blogitaukoa taas tulossa :D Laitoin kuitenkin tänään uusimman Wave Goddess -kokoelman tulemaan, joten loman jälkeen nähdään sitten sen merkeissä.

Ei muuta kuin oikein ihanaa heinäkuun alkua kaikille ja nauttikaa kesästä! <3

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Mua miellyttää noi huulipunat erityisesti. Tykkään vaan kaikista tollasista jumbokynistä :).

    Hyvää reissua! Minne olet menossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on kyllä minusta hintaansa nähden ihan okei jumbokyniä, ainoa häiritsevä juttu on tuo juonteisiin karkaaminen, mutta se ei oikeastaan muuta meikin ulkonäköä juurikaan (:

      Kiitokset! Ihan tuonne kotikotiini Tuusulaan olen menossa (:

      Poista