Favoran aurinkovoide kasvoille

by - 31.7.14

Tässä on nyt semmoinen tuote, josta en tykännyt sitten yhtään. Sain tämän Livboxin mukana ja ajattelin että oi kun hyvä! Palan niin herkästi, että käytän aurinkosuojia aina ulos mennessä ja tokihan tälläinen naamaa suojaava SPF 50+ -voide olisi superkäyttökelpoinen kesähelteillä. Lisäksi tuote on sopiva herkälle iholle, mikä vaan lisäsi toiveikkuuttani, mutta vaan kun ei. Ei meistä tullut kavereita.


Voide on kätevässä pumppupullossa, hivenen kellertävää ja todella paksua, mitä nyt voi SPF 50 -kertoimiselta voiteelta odottaakkin. Levittyi naamalle ihan hyvin, mutta sen jälkeen tulikin se ongelmakohta, nimittäin meikki. Pakkauksessa kyllä sanottiin, että tuote sopii hyvin meikin alle kunhan antaa sen kunnolla imeytyä, mutta ainakaan minun ihoni kohdalla näin ei käynyt, vaan imeytymisajasta huolimatta naama tuntui ihan helkkarin tahmealta. Kokeilin käyttää meikkipohjana ensin sävyttävää kosteusemulsiota, mutta ei apua sitä kiillon ja tahmaisuuden määrää naamassa! Ei tullut mitään. Sitten yritin primeri+meikkipuuteri -comboa, vaan ei sekään auttanut. Tuntui kuin olisi huitonut puuterisivellintä tervassa, vaikka primer vähän poistikin sitä tahmaisuutta. Lisäksi puuterista huolimatta naama tuntui nihkeältä.


Sääli hylätä muuten kiva tuote vain sen takia, ettei se sovi ihoni ja meikin kanssa yhteen, mutta valitettavasti minulla ei ole käyttöä tälle. En harrasta auringonottoa tai rantaelämää kauheasti muutenkaan enkä ole esimerkiksi matkustelemassa aurinkoisempiin maihin, jolloin tätä voisi käyttää ihan yksinään ilman meikkiä. Uskon kyllä, että tämä on varmasti todella hyvä tuote sellaiselle, joka pyörii paljon auringossa ja jolle meikki ei ole niin must-have -juttu kuin minulle. Erityisen hyvähän tämä on esimerkiksi rannalle, sillä voide on vedenkestävää. Onneksi paljon etelässä matkusteleva ja ulkoileva anoppini on jo lupautunut kotiuttamaan voiteen, pääsee varmasti käyttöön sen sijaan että istuisi minun kaapissani odottelemassa jotain mahdollista tulevaa reissua.

Favoran tuotteita myydään apteekeissa ja hintaa tällä 50ml kasvovoiteella on noin 17 euroa.

Hauskaa aurinkoista iltaa kaikille (:

You May Also Like

0 kommenttia