Heinäkuun loppuneet

by - 1.8.14

Jälleen yksi kuukausi takana ja jättikokoinen jätesaalis purettavana :D Poikkeuksellista tässä kuussa oli useiden meikkien löytyminen kasasta, harvoin tulee näin paljon meikkipoistoja kerralla. Muuten mennään ihan tutulla kaavalla.


Säilytän loppuneitani kylppärissä tälläisessä korissa ja kuten näkyy, aika täyteen tuli! Kamat jo melkein pullistelevat ulos.


Hiustuotteita loppui tuttuun tapaan kaikkein eniten. L'orealin Liss Unlimited -shampoo ja hoitoaine olivat ihan perushyviä tuotteita kuiville ja kärsineille pitkille hiuksilleni ja toimivat ihan okei myös näissä lyhennetyissä ja parempikuntoisissa versioissa. Jäävät kuitenkin sinne ihan okei tasolle, parempiakin löytyy. En siis usko, että ostan uudelleen.

Batisten kuivahoitoaine oli ihan uusi tuote ja ihan uusi tuttavuus. Tämä siis toimi ihan samalla tavalla kuin kuivashampoo, paitsi että tätä suihkuteltiin puhtaisiin, kuiviin latvoihin. Tykkäsin tästä ensin aika paljon, mutta loppuen lopuksi tämä ei pitkällä aikavälillä edistänyt hiusteni kuntoa ollenkaan, oli enemmän sellainen selvityssuihke. Lisäksi suihkuttelun jälkeen samassa tilassa oleskelu sai aikaan ikävän tunteen kurkkuun, jota en koe yleensä edes hiuslakan kanssa. En tiedä ostaisinko normaalihinnallaan uudelleen, alennuksesta ehkä.

Gosh Repair'n Shine -seerumi vahingoittuneille hiuksille ei hoitotehoiltaan riittänyt omalle kuontalolleni ollenkaan. Kyllähän tällä hiukset meikkasi hetken ajaksi nätisti, mutta efekti ei kestänyt varmaan tuntiakaan kunnes tukka oli taas ihan pörröinen. Lisäksi tässä oli aika ällömakea haju, ei mikään kauhean hyvä. Ei jatkoon.

Rich Pure Luxury Moisture Leave-in conditioner on ihan tavallinen kosteuttava hoitosuihke kosteisiin hiuksiin suihkuteltavaksi. Sain tämän ilmaiseksi viimevuotisilta I Love Me -messuilta ja kyllähän tämän käytti, vaikken hirveästi mitään hoitotehoista osaa sanoakkaan. Haisi aivan kamalalle, ihan märälle lampaalle, hyi helkkari.

Idhair fixit inplace (?) -hiuslakka oli todella ihana! Tällä pysyi hiukset ihan hyvin kuosissa ja tuoksui niiiiiiin hyvältä, ihan joltain mansikalta tms. Voisin ostaa kyllä uudelleenkin, ei yhtään hassumpi tuote.

L'orealin Color-vive Miraculous Elixir -hoitosuihketta käytettiin suihkussa shampoon jälkeen joko yksinään tai sitten ennen varsinaista hoitoainetta tai hiusnaamiota. En valitettavasti voi sanoa tämän hoitotehoista kauheasti mitään sillä efekti hukkui jonnekkin sinne oikean hoitoaineen alle, mutta hiukset kyllä olivat helposti läpikammattavat suihkeen vaikuttaessa eikä hiusvärikään kyllä haalistunut. Kaipa tämä sitten ainakin jollain tasolla toimi :D En silti varmaankaan ostaisi uudelleen, aika tylsä ja mitäänsanomaton tuote.

Kicksin kuivashampoo oli ihan perushyvä, siitä enemmän juttua täällä.


Vartalotuotteitakin loppui muutama! Garnierin UltraDry -antiperspirantti on yksi HG-tuotteitani ja pitää hikeä kaikkein parhaiten kaikista koskaan testailemistani deoista.

Garnierin Ambre Solaire Dry Mist -aurinkosuojia olen käyttänyt peräti kaksi kappaletta kahdessa eri vahvuudessa ja voi että kun tykkään! Näistä lisää tulossa huomenna.

Pirkan persikantuoksuinen sheivausgeeli on oikein näpsäkkä perustuote ja hoitaa hommansa oikein hyvin. Ainoa miinus pullosta, sillä siitä pitää ennen käyttöä katkaista yksi muovinen kiinnike, mitä ei tietenkään mainita missään. Ihmettelin pitkän aikaa että mikä ihme tässä on vialla kun pitää suunnilleen kaikin voimin painaa että pullosta tulee mitään. Noh, voin kuitenkin ostaa tätä uudelleen, näitä kun on muunkin tuoksuisia tarjolla ja hinta on edullinen.

Kicksin Bronzing Oil oli iiiiiiihana kimallusta ja vähän väriä antava kuivaöljy. Ostin tämän alunperin serkkuni hääjuhlia koristamaan, mutta käytin tätä myöhemmin lähes päivittäin ihan vaan omaksi iloksi. Ihana tuoksu, tasoitti sopivasti ihonväriä muttei ollut mikään överirusketus ja antoi paljon nättiä kimalletta. Suosittelen ehdottomasti vartaloglitterin ystäville :D Voisin vaikka ensi kesänä ostaa uusiksi, jos vaikka ihan ison pullon.


Puhdistustuotteita ja voiteita loppui yllättävän vähän. I Love... Strawberries & Cream -kuorinta tuoksui aika ikävästi alkoholille, miehen mielestä ihan kaljalle. Kyllä tästä vähän sellaista mansikkaista tuoksuakin erotti, mutta ei omaan nenuun kyllä mikään herkku. Lisäksi kuorivia partikkeleita oli aika vähän ja minä kun tykkään kunnon karkeasta kamasta. En siis ostaisi enää uudelleen.

Schollin Deep Moisturizing Cream -jalkavoiteen ostin joskus miehelle kuiviin tassuihin, mutta eihän se tätä käyttänyt joten minulle se jäi lopetettavaksi. Voide haisi jo aika oudolta oltuaan avattuna varmaan noin vuoden parin verran kaapissa, mutta ajattelin että kyllä sen vielä jalkoihin voi käyttää :D Aika paksua tavaraa ja piti jalat hyvänä, mutta vähän tylsä tuote. Eipä siis pääse uusintakierrokselle.

Ella Bachen tomaattivoide oli Livboxkamaa ja käytin tämän yövoiteena. Tuoksui tosi vanhahtavalle, niinkuin jollekkin mummon voiteelle ja kosteutustehot olivat itselleni vähän heikot. Ainakaan ei tuoksunut tomaatille niinkuin pelkäsin! :D Monet ovat tätä kehuneet, mutta itse en lämminnyt, joten en lähde täysikokoista hankkimaan.

Garnierin Nordic Essentials -puhdistusliinat olivat ihan perusokei, ei mitään erityistä mainittavaa. Voisin ostaa uudelleenkin, jos esimerkiksi jostain alesta löytyisi.


Ja viimeiseksi sitten ne kynsituotteet ja meikit! Kynsipuolelta loppui Wild&Mildin Turbo Dry -pikakuivattaja, joka oli ihan Seche Viteen verrattavissa ja jos löytäisin tätä Carlsonilta, pääsisi varmasti HG-tuotteekseni. Kaksi Mavalaa ovat Incolore, jota käytän koristeiden kiinnitykseen, sekä Super Base -aluslakka. Molemmat ihan toimivia perustuotteita, mutta kokoonsa nähden niin pahuksen kalliita että mielummin etsin jotain muuta.

Lumenen Touch of Radiance -valokynälle ja Wild Rose -huulikiillolle sekä L'orealin Volume Million Lashes Glitter Top Coatille kävi kaikille samalla tavalla: tuoksu muuttui pahaksi eli menivät piloille (äsken kun haistoin tuo valokynä haisi ihan Erikeepperille, hyihyihyi). Valokynän sain ilmaiseksi Lumenen viimesyksyisestä kampanjasta eikä se tuonut meikkaukseeni yhtään mitään lisäarvoa, joten en jää kaipaamaan enkä osta uutta. Wild Roseja minulla on useampiakin ostettuna samoihin aikoihin mutta tämä on ainoa pilaantunut, veikkaan vähän että tätä on siellä alelaarissa availtu ennen kuin sen ostin, voi plääh. Lorkun glitterripsari ei myöskään ollut kauhean hyvä, mutta käyttelin sitä aina silloin tällöin huvikseni, vaikkei ne glitterit oikein mihinkään näkyneetkään. Pois vaan kaikki!

Viimeinen tuote ei ole loppunut eikä pilalla, mutta tämä H&M:n duohuulikiilto vuotaa! Ostin sen vastikään aleista eurolla, mutta se vuotaa jatkuvasti tuonne korkkinsa sisään niin, että joka paikka on ihan kiillossa. En todellakaan jaksa siivota putkiloa joka kerta kun avaan korkin, joten roskiin lähtee. En katsele vuotavia kiiltoja vaikka mikä olisi.

Siinäpä ne sitten olikin (: Kun tässä kuussa taas oli tälläinen jättikasa, elokuu on varmaan sitten perinteisesti vähän hiljaisempi. On kuitenkin ilo nähdä että vaikka paljon kosmea ostankin, hyvin paljon sitä tulee myös käyteltyä, eli ei ne rahat hukkaan mene.

Oikein ihanaa perjantai-illan jatkoa kaikille teille ihanuuksille (:

You May Also Like

2 kommenttia