Nivea Sun Moisturizing After Sun Spray

by - 6.8.14

Vielä on kesää jäljellä ja aikaa puhua aurinkotuotteista. Lempparisuojani on jo nähty, mutta tässä on sitten kesän paras after sun -tuote! Omistan tällä hetkellä kaksi after sunia, Cienin ison jättipönikän ja tämän pienemmän Nivean suihkeen. Isoa käytän kotioloissa, koska sellaista litran pulloa ei kyllä juuri minnekkään kuljetella, ja tämä pienempi on sitten menossa mukana. Ja kyllä, tykkään!


Jos nyt joku ihmettelee että mikä ihmeen after sun ja miksi sellaista pitäisi käyttää, niin homman juju tulee tässä: after sun -tuotteet ovat kevyitä voiteita, jotka rauhoittavat ja viilentävät ihoa auringonoton jälkeen. Esimerkiksi tämä Nivean versio sisältää aloe veraa, joka on tunnettu näistä ominaisuuksistaan. Itse ainakin tykkään käyttää näitä kesäisin, tulee mukavan viileä olo ja iho saa vähän palautua.


Tämä Nivea on siis suihkutettava voide. Huomatkaa ergonomisesti käteen sopiva muotoilu! Tämä ei ole aerosolipullo, vaan pumppu on hivenen jäykempi ja voidetta tulee epätasaisesti pisaroina iholle, josta sen voi sitten käsin levittää ympäriinsä. Kasvoille tätä ei saa suoraan käyttää, mutta käsin hieromalla kylläkin. Ainoa miinus tuotteelle tulee miehekkäästä tuoksusta! Ihan kuin joku after shave tai jotain, todella maskuliinen. Onneksi tuoksu ei jää ympäriinsä leijumaan, vaikka sen voi iholta vielä haistaakkin. Jos ei halua tuoksua partavedelle, on ehkä suositeltavaa suihkutella jotain vartalotuoksua päälle :D Voide imeytyy todella nopeasti eikä mitään ikäviä nihkeitä tunteita jää lainkaan.

Voi että kun tykkään tästä tuotteesta (: Cienin after sunkin on toki kiva, mutta kyllä tälläinen spraymallinen vaan on niin paljon helpompi kun perinteiseen tyyliin läträäminen! Yleensä kartan Niveaa sillä saan aina heidän vartalovoiteistaan allergisen reaktion, mutta tämän kanssa ei ole tapahtunut yhtään mitään. Aion ehdottomasti jatkaa käyttöä vastaisuudessakin, pääsee varmasti HG-listalleni (: Suihke löytyy varmasti vähän joka marketista ja hintaa on noin kahdeksan euroa.

Oikein (turvallisesti) aurinkoista illanjatkoa kaikille!

PS. Muistatte varmaan, että kehuin vähän aikaa sitten Pirkan meikinpoistopyyhkeet maasta taivaisiin? No nyt on sitten ikäväkseni käynyt niin, että sain niistä allergisen reaktion. Rupesin sitten selailemaan ainesosalistaa ja sieltähän se löytyi heti TOISENA aquan eli veden jälkeen, vanha viholliseni propylene glycol eli propyleeniglykoli suomalaisittain. Se on aine, jota käytetään monilla teollisuudenaloilla ja kosmetiikassa lähinnä ihonhoidossa, mutta sille voi herkistyä, kuten minulle on käynyt. Luulin tosin, että olin jo selättänyt mokoman allergian mutta ilmeisesti se oli noissa pyyhkeissä niin suurina pitoisuuksina, että oireet palasivat. Olen huomannut, että propyleeniglykolia käytetään lähinnä halpistuotteissa (mitä Pirkka ihan satavarmasti edustaa :D), mutta niissäkin aika vähäisissä määrin, en ole ikinä nähnyt sitä noin ylhäällä INCIssä. Noh, sääli juttu, hyviä liinojahan ne oli, mutteivät vaan sovi enää minulle. Onneksi löysin jo korvaavia, propyleeniglykoolittomia liinoja, jotka toivottavasti toimivat ihan yhtä hyvin!

You May Also Like

0 kommenttia