Vähän ostosteluja

by - 18.8.14

Tänään luvassa on siis ostospostausta sisältäen kahden viime viikon tulokkaat (: Päätin nyt laittaa nämä ihan omaksi aiheekseen kun tavaraa kuitenkin on jonkun verran. Reissussa tein ostoksia mielestäni aika maltillisesti, pari ihan tarvehankintaa, pari "jos mä nyt tämän kerran raaskin ostaa jotain normaalihintaista" -ostosta ja sitten tuttuun tapaan alekamaa. Lisäksi tilasin Essencen Aquatix-kokoelman tuonne äitini luokse jotta pääsisin sitä varmasti heti hipelöimään.


Ennen matkaa tehtyjä ostoksia. Takana näkyvä kultainen laatikko on aivan sairaan makea juttu, nimittäin kahdeksan napin paletti Make Up Storen luomiväreille ja poskipunille! Löysin tämän Sokokselta kuuden euron hintaan ja riemusta kiljuen otin sen mukaani. En edes tiennyt että tälläisiä on olemassa (: Paletin sisäpuolella on kahdeksan koloa, joihin MUSin isommat pyöreät pakkaukset sopivat täydellisesti ja niitä voi vaihdella sinne sitten mielensä mukaan. Kannet napeista täytyy tosin irrottaa, mutta havaitsin sen todella helpoksi, osa kansista oli jo itse asiassa irronneet omia aikojaan. Laitoinkin heti koko kokoelmani sisään ja yksi paikka olisi vielä auki. Pitää taas varmaan 3+1 -päivillä katsastaa tarjontaa jotta saisin paletin täyteen.

Loput kamat ovatkin sitten Anttilasta. Alelaarista pelastin tuon No7 Beautiful Skin Starter Kitin, joka sisältää matkakokoiset puhdistusvoiteen, päivävoiteen ja yövoiteen. Päivävoide on tullut Livboxista aiemmin, joten sitä on jo kokeiltu ja ihan ookooksi havaittu. I Love... Choca Mocha lala vaikutti niin herkulta, että pakkohan se oli ottaa. Rakastin mm. Yves Rocherin kahvintuoksuista suihkugeeliä, mutta toivottavasti tämä olisi vielä parempi. En ole putelia vielä avannut pilaantumisen pelossa, tämäkin joutuu kuitenkin jonkin aikaa vuoroaan odottamaan. Rimmelin Keep Calm and Party -huulivoiteet ovat ihan selkeä vastaus Maybellinen Baby Lipseille ja otin tämän mielenkiintoisimmalta näyttäneen lilan version testiin. Hinta näillä on muistaakseni lähes sama kuin vauvahuulilla ja sävyjäkin melko monta erilaista. Tästä ja Baby Lipsistä postausta tulossa myöhemmin (: Mavalan kynsilakan ohennusaine ja Elite Modelsin meikkikynänteroitin olivat tarvehankintoja, molemmat minulta puuttuivat.


Essencen Aquatix-kokoelmaan ehdin jo tutustua loman aikana ja näistä isompaa postausta huomenna (: Tilasin lähes koko kokoelman kahta kynsilakkaa ja korostuspuuterihelmiä lukuunottamatta. Helmet muistuttivat ihan liikaa Cookies & Cream -kokoelman puuterihelmiä, jotta tilaamisessa olisi ollut mitään järkeä. Meinasin ensin jättää tuon vartalokimalteenkin pois mutta ajattelin että hitot, ihan kivahan se varmaan on. Ja onkin. Kokoelmassa oli alun pitäen kolme luomivärikynää, mutta kahta ei Essencen mukaan saatu valmistettua ajoissa ja ne jäivät kokoelmasta sitten pois. Ei mikään sääli, mutta siitä aiheesta lisää siis myöhemmin.


Ja sitten ne maltilliset reissutuliaiset. Keravan Anttilan loppuunmyynnistä Got2b Rockin' it -hiuslakka loppuvan Kicksin hiuslakan tilalle sekä Max Factorin Wild Shadow Potin sävyssä Sapphire Rage. Siellä oli kaikki kosmetiikka -40% (en tiedä liekkö vielä tämän viikon ajan myös) ja sininen on suuri syksyn muotiväri silmämeikissä, joten käytin alen hyväkseni. Toinen ostamani hiustuote oli Sunsilkin Smooth & Shiny -hoitosuihke ihan vaan lähimarketista paniikkiostoksena taltuttamaan pörröisiä hiuksia :D Puman Yellow -tuoksu sekä Oriflamen luomiväritrio sävyssä Smoky Black löytyivät molemmat käyttämättöminä Järvenpäästä kirpparilta, tuoksulla hintaa hirmuiset kaksi euroa ja Smoky Blackilla puolitoista. Katsoin jälkeenpäin Oriflamen sivuilta tuon trion oikeaksi hinnaksi 17 euroa, joten minulla kävi ihan tajuton munkki. Toinen Max Factorin Wild Shadow Pot sävyssä Untamed Green löytyi sittarin alelaarista.

Ylärivi: Pink Glitter, Blue Sky, Enigmatic Purple, BeYu 266 ja Pink Panter
Alarivi: Smoky Black -trio, Sapphire Rage ja Untamed Green

Ja loput ostokset ovat Kicksistä, jossa on joka kerta aina yhtä pakko käydä :D Täysihintaisena ostin nuo Viva la Divat, luomiväri sävyssä Pink Glitter ja huulipuna Pink Panter. Ihan tajuttoman ihania molemmat ja mikä pigmentti tuossa Pink Glitterissä! Ihan uskomaton. Alelaarista bongasin vielä kaksi sinistä sävyä, Isadoran Eye Focus -monon sävyssä Blue Sky ja BeYun monon sävyssä 266 ja yhden täydellisen syyssävyn, L'orealin Color Infallible -monon Enigmatic Purple. Kyllä kelpaa taas meikkailla!

Tässäpä näitä nyt sitten jälleen kerran olisi :D Postauksia uutuuksista tulossa myöhemmin, jonossa on paaaaaljon muuta esiteltävää ennen näitä tulokkaita. Huomenna paneudutaan sitten tuohon Essencen ihanaan vedenalaiskokoelmaan vähän tarkemmin, sitä siis odotellessa!

You May Also Like

2 kommenttia