Wet n Wild Mega Liner: Brown sekä viikon ostokset

by - 25.8.14

Ruskea on mustan ohella toinen sellainen väri, jota rajauksessa käytetään aika usein. Omistan muutaman hyvän ruskean meikkikynän ja eyelinerin, joista tänään valokeilassa loistaa Wet n Wildin Mega Liner -sarjan Brown. Omani olen ostanut ajat sitten vielä silloin, kun Wettistä sai Seppälästä, joten tämä rajausväri on kyllä perusteellisen kokeiltu!


Aloitetaan siitä, että minusta Mega Linerit ovat tooooodella paljon parempia, kun merkin vedenkestävät H2O-linerit. Sarjan musta versio oli pitkän aikaa meikkipussini vakioasukas, halpa mutta erittäin hyvä. Mustan ja tämän ruskean lisäksi sarjasta löytyy vielä kimalteleva musta, tummempi ruskea vaaleansininen sekä kirkas turkoosi, joista viimeinen minulta löytyy myös.


Brown on sävyltään metallinen, hieman kupariinkin vivahtava keskiruskea. Suti näissä on perinteinen, ohut karvamalli, jolla saa tarkkaa jälkeä. Ainakin itse tykkään enemmän tuosta perinteisestä sudista kuin terävistä huopakärjistä. Swatchasin tämän äsken kätöseeni ja ei kuulkaa lähde hinkkaamallakaan mihinkään! :D Sain jynssätä ihan täysillä voimilla (auts!) että sain pienen hippusen irti. Nämähän eivät siis ole vedenkestävää mallia, mutta kyllä pitoa riittää. Kuivuvat myös nopeasti, ei tarvitse kauaa odotella.Voin kyllä suositella Mega Linereita lämpimästi kaikille! Tästä ei kyllä paljon peruseyeliner parane, tuotteessa on nimittäin kaikkea sitä mitä itse haen: kestävyyttä, helppokäyttöisyyttä ja mielenkiintoisia värejä (: Tämä omani vaikuttaa vähän kuivahtamaan päin olevalta ja ikävä kyllä tulee. Wettistä myyvät esimerkiksi ainakin pretty.fi, jossa nämä linerit maksavat viisi euroa, ja Kosmetik4Less, jossa saa pulittaa kolme euroa. Eli todellakaan mistään kalliista kamasta ei ole kyse! On sitä nähty kalliimpia ja huonompiakin rajausvärejä.

Sori turhan pieni kuva, täytyy vielä vähän harjoitella tätä kuvanmuokkausta >:

Lopuksi vielä viime viikon ostoksia. Kävin torstaina vähän ostostelemassa ja meikit tarttuivat Sokokselta mukaan. Isadoran Glow Stick sekä MUSin ja Lumenen monot löytyivät alelaarista, Rimmelin huulikynän ostin kynsilakan kaveriksi, sillä kahdella Rimmel tuotteella sai hyvin tyylikkään meikkipussin, joka tietysti unohtui kuvasta. Noh, se on pinkki ja siinä lukee miljoona kertaa Rimmel :D Enough said. Nivean puhdistuslaput kävin kipaisemassa Anttilasta, sillä mustapääongelmani ei ota ratketakseen. Näitä olen jo testannut ja arviota tulossa myöhemmin. Aaaagh, eikös tuo MUSin Colibri ole IHANA? Niiiiin pehmeän samettinen mattaherkkuvihreä ettei mitään rajaa <3 Olen katsellut sitä vähän sillä silmällä koko kesän ja nyt se oli pakko ottaa, sillä laarissa oli enää yksi kappale jäljellä. Minunminunminun!


Semmoista täälläpäin tänään :D Hauskaa illanjatkoa!

You May Also Like

0 kommenttia