Batisten kuivashampoo: Cherry

by - 5.8.14

Joku saattaa ehkä hämärästi muistaa, miten monta kertaa olen haaveillut Batisten kuivashampoista ja erityisesti kirsikkaversiosta :D Nykyäänhän Batistea näyttää saavan suuremmista marketeistakin, mutta kirsikkaversiota en ole nähnyt ja siksi jouduin matkustamaan Etelä-Suomeen Kicksiin jotta saisin tämän käsiini. No, tässä se nyt on ja on päässyt testiin, oliko kaiken sen haaveilun arvoinen?


Aluksi voin sanoa, että olen kokeillut tähän mennessä kahta Batisten kuivashampoota, originaalia ja tätä kirsikkaa, ja molemmat ovat oikein hyviä perusshampoita. Kauheasti lisävolyymiä ei ole tullut, mutta kyllä näillä hiukset freesaa. Nyt kun olen mustatukkainen on noussut huolenaiheeksi myös suihkeen väri, mutta en ole huomannut tästä jäävän minkäänlaista vaaleaa sotkua hiuksiin! Ja katsokaa, onhan tuo pullokin nyt niiiin söpö! Monta hyvää syytä tykätä tuotteesta siis.


Mutta se tärkein, eli tuoksu... Voi ei mikä PETTYMYS! ): Ei tämä tuoksu minusta kirsikalle yhtään! Ei edes kauhean makealle, vaan jollekkin vähän kirpeälle ja vihreälle, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Itken verta, mutta ei tästä tullut kyllä lemppariani, jopa Kicksin oma kuivashampoo tuoksui paremmalle. Voi tätä surkeutta! Batistellahan on paljon muitakin tuoksuja, mutta ainakaan tätä kirsikkaa en vaan voi suositella. Tuote itsessäänhän on ihan okei, mutta jos samaa tavaraa saa myös paremmalla tuoksulla, en näe tämän ostamisessa mitään järkeä. Noh, ompahan nyt tämäkin himotus sitten koluttu, vaikka ei meistä ystäviä tullutkaan. Taidankin ensi kerralla ostaa testiin sen volyymia tuovan version, jospa jäisi hiuspuuterin kanssa läträys vähän vähemmälle.

Batistea saa tosiaan nykyään Kicksin lisäksi ainakin sittareista, Prismoista ja Sokoksista ja hintaa taitaa olla sen noin seitsemän-kahdeksan euroa.

Mukavaa illanjatkoa (:

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Itsellä myös on toi kirsikkaversio ja ei se kyllä kauheasti kirsikalle tuoksu, originaalin tuoksu on paljon parempi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei todellakaan kyllä tule yhtään kirsikka mieleen tästä ): Olet kyllä oikeassa että originaalikin on parempi :D

      Poista
  2. Minulla on myös tämä kirsikkaversio. Erään vieressähaistelijan mielestä tämä tuoksui kyllä kirsikalle ja voimakkaasti. Mutta minustakaan tämä ei juurikaan sellaiselle makealle kirsikalle tuoksunut, harmi :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa? :D En haista tässä kirsikkaa oikein YHTÄÄN niin en kyllä ymmärrä että miten joku toinen on päässyt sen haistamaan. Nyyh. Todella harmillinen pettymystuote ):

      Poista