Muutamat halpissiveltimet

by - 22.8.14

Tiedän, ettei tämä aihe välttämättä kiinnosta kovin monia, sillä meikkaamisessahan kunnon välineet ovat jo puoli naamaa. Olen silti kohtuuhintaisten (lue: lähes ilmaisten) välineiden ystävä, sillä pienellä budjetilla tässä mennään. Ajattelinkin teille esitellä nämä muutamat hankkimani halpissiveltimet, kaikki alle 5 euroa. Suosittelen lähinnä aloittelijoille ja tarkan markan meikkaajille, kuten minä :D


Kokoero. Huomatkaa halvemmasta siveltimestä törröttävä karva

Nämä kaksi H&M:n silmämeikkisivellintä ostin akuuttiin silmämeikkisiveltimien puutteeseen joskus alkukesästä. Eroa tuolla mustalla ja kultaisella "premium"-versiolla on euron verran, mustalla hintaa siis kolme ja kultaisella neljä euroa. Kokoeroa näillä on ihan hitusen kultaisen hyväksi ja kuten kuvasta huomaa, euron mittainen laatuerokin on aika rankka. Kultainen on ihanan pehmeän tuntuinen ja paljon arvokkaamman oloinen kuin musta sisarensa, joka on hivenen karheampi ja näyttää myös viimeistelemättömämmältä. Molempia käytän kuitenkin ihan tasaiseen tahtiin ja tuolla kultaisella varsinkin on ihan loistava hinta-laatu-suhde. Olen näitä pessytkin eivätkä halvasta hinnastaan huolimatta tiputtele harjaksiaan. Ei pöllömpiä siis!


Luomivärin epätasainen levittyminen

Sitten on nämä We Care Iconin vaahtomuoviaplikaattorit, joita olen ostanut Sokokselta hirveään kahden ja puolen euron hintaan. Tykkään vaahtomuoviaplikaattoreista, sekä isoista että pienistä, ja näitä pieniä teräväkärkisiä käytän erityisesti silmän sisänurkan meikkaamiseen. Kuitenkin, nämä kirkasvartiset kaverukset eivät kuitenkaan ole kauheasti mieleeni. Vaahtomuovipää on tajuttoman kova ja jäykkä ja kun tätä hinkkaa luomivärinappiin, väriä jää vain yhteen pieneen kohtaan pään kovuudesta johtuen. Kun vertaan näitä esimerkiksi Cailap by Mariela Sarkiman pieneen vaahtomuoviaplikaattoriin, on ero aika selvä. Tuossa Cailapin versiossa materiaalikin on huokoisempaa, mikä auttaa luomivärin levityksessä, kun taas We Care Iconeissa materiaali on sen verran tiivistä, että väriä saa olla jatkuvasti ottamassa lisää. Näitä en siis oikein voi suositella, parempiakin löytyy ihan varmasti. Tietysti jos mahdollisimman halpa hinta on ainoa kriteeri, niin eikun vaan!

Tässäpä pieniä mietteitäni näistä (: Jatkan kyllä edelleen edullisten sivellinten tutkimista, vaikka haaveissa onkin myöhemmin paremmassa rahatilanteessa investoida ihan kunnolla mahdollisimman laadukkaaseen sivellinsettiin. Voi olla että se hetki koittaa pian tai sitten ei, mutta siihen asti näillä vähän halvemmilla mennään! Ja onneksi välillä löytyy ihan helmiäkin.

Ihanaa perjantai-illan jatkoa (:

You May Also Like

0 kommenttia