Kaksi uutta hoitosuihketta hiusteni iloksi

by - 24.8.14

Olen viime aikoina hankkinut hiuksilleni kaksi erilaista hoitosuihketta eri tarpeisiin. Olen käyttänyt hoitosuihkeita ihan teinistä asti, vaikken muuten hiustenhoidosta oikein välittänyt/ymmärtänytkään, ja siispä hoitosuihketta on edelleen aina oltava. Toinen näistä on vankkaa hiustuotteiden keskiluokkaa olevaa Aussieta ja toinen taas ihan marketista pikapikaa akuuttiin pörrötykseen hankittu Sunsilk.


Aussien Miracle Recharge Shine -suihkeen ostin edellisen, jokapäiväisessä käytössä olleen suihkeen loputtua. Hiukseni ovat tällä hetkellä ihan okei kunnossa, mitä nyt vähän pörröttävät, joten ajattelin hankkivani tälläisen kiiltoa lisäävän tuotteen. Ja kyllähän hiuksista ihan kiiltävät ja sileät tulikin, ainakin hetkeksi. Suihkeessa on mukava, mieto makeahkon hedelmäinen tuoksu ja ainetta tulee sopivasti. Pari miinusta minulla on myös, nimittäin pullo rusentuu kasaan parin ensimmäisen käyttökerran jälkeen eikä pysy pyöreänä, mikä vähentää käyttömukavuutta. Toisekseen, tämä sisältää myös propyleeniglykolia, mutta eipä päänahkani ole asiasta mitään sanonut. Valitettavasti tämän tehot ei ihan riittäneet pörröisyyden estoon, joten käytän tätä nykyään lähinnä märkään tukkaan tuomaan sitä kiiltoa.


Huomasin sitten eräänä päivänä, että apua, minullahan sojottaa irtohiuksia ihan joka suuntaan! Paniikissa säntäsin markettiin ja ainoa silotussuihke joka tuli vastaan, oli tämä Sunsilkin Smooth & Shiny. Tämä on siis kosteuttava ja silottava suihke kuiville hiuksille ja se sisältää argan- ja manteliöljyä. Eikös kuulostakkin hyvältä? Tuote on kaksifaasinen eli ravistettava, mikä minulta valitettavasti alussa jäi huomaamatta :D Tätä käytän aamuisin kuiviin hiuksiin ennen harjausta ja kyllähän se ne pörröhiukset hetkeksi taltuttaa. Valitettavasti hiusrutiiniini kuuluu myös hiuspuuterilla pöyhiminen, mikä kummasti tuo taas ne kaikkialla leijailevat haituvat esiin. Suihkeen vaikutus ei siis ole pitkäaikainen. Tässäkin on ihan miellyttävä hiustuotemainen tuoksu, mutta valitettavasti nestettä tulee suuttimesta hitusen liikaa ja sormetkin saavat siitä sitten osansa.


Molemmat tuotteet ovat todella kevyitä, eli sopivat myös hennoille hiuksille, ei pelkoa latistumisesta. Aussien suihketta voin suositella ihan peruskuntoisille hiuksille kiiltoa lisäämään, joskin mikään ihmeitätekevä tuote tämä ei ole eikä minusta todellakaan 14 euron arvoinen. En siis tällä hinnalla ostaisi tätä enää uudelleen. Sunsilk on myös ihan ookoo perustuote markettisarjojen ystäville, maksoi muistaakseni 5-6 euroa? HG-tuotteita näistä ei minulle tullut, mutta ihan toimivia hiusrutiinini osia kuitenkin. Kaipaisin kuitenkin vaativille hiuksilleni vielä hieman lisää hoitavuutta ja pidempikestoista vaikutusta, jotta meistä ihan parhaat kaverit tulisi. Etsintä jatkukoon.

Hauskaa iltaa (:

You May Also Like

4 kommenttia

 1. 7.9 on taas joensuussa kynsilakka/kosmetiikka piknikkiä ;)
  Olen sinne jotain pientä goodie bagiakin tehnyt ja Savo-Karjala-Kainuu ryhmän sivut on täällä; https://www.facebook.com/groups/333770090039387/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno homma! (: Minäpä liityn ryhmään.

   Poista
 2. Itseltänikin löytyy Aussien hoitosuihke (se kosteuttava) ja oli kyllä melkoinen pettymys. Rainbow:n hoitosuihke toimii hiuksissani paremmin ja maksaa ehkä noin kolmasosan Aussien hinnasta. Ainoa kokeilemani Aussien tuote mistä olen todella pitänyt on ollut tuuheuttava shampoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, olisin saattanut ehkä kokeilla tuota kosteuttavaa mutta eipä kyllä paljon innosta jos Rainbowkin on parempi (: Ehkä kokeilen sitten sitä seuraavaksi? Aussie on ainakin minusta vähän ylihinnoiteltua laatuunsa nähden. Olen itse kokeillut tuon suihkeen lisäksi myös muistaakseni kosteuttavaa hoitoainetta enkä oikein lämmennyt, vaan tuota tuuheuttavaa shampootahan voisi myös kokeilla jos on kerran hyvä!

   Poista