Maybelline Color Sensational: Electric Orange

by - 7.8.14

Viime kesänä oranssit huulet olivat SE juttu. Itsekkin himoitsin oranssia punaa palavasti ja loppukesästä uhrasin sitten hivenen rahaa ja hankin tämän Maybellinen Color Sensational Vivids -sarjan punan sävyssä Electric Orange. Ja kyllä tämä olikin ahkerasti käytössä syksyyn asti! Oranssit ja neonhuulet yleensäkkin ovat tänä kesänä edelleen pinnalla, joten voisin tästä muutaman sanasen lausua.


Aloitetaan siitä, että minusta näiden pakkaus on aika kiva! Läpikuultava punainen muovi oikein kirkuu ärhäkkyyttä että joo, tässä on muuten sitten neonpuna eikä mikään hempeä vaaleanpunainen, varokaa vaan! Grr! :D Sävy on oikein kunnolla oranssi, ehkä enemmän lämmin keltaoranssi kuin punaoranssi. Koostumus on todella kosteuttava, joskin ei ihan täysin peittävä, vaan enemmän sellainen sheer-tyyppinen huulilla. Koska tämä on vähän sellainen huulirasvamaisen liukas, ei pysyvyys ole mitään ydinpommin kestävää, mutta kyllä sen kanssa elää. Ja tämä muuten tuoksuu kookokselta! Jos joku on testannut I Love... -sarjan Coconut & Cream -tuotteita, niin juuri siltä!



Meikki on tällä kertaa tälläinen paratiisilintu-ilottelu, johon oranssit huulet kyllä osuvat täysin nappiin. Viimeistä kertaa muuten mennään vanhanmallisilla hiuksilla näissä kuvissa :D Huomatkaa, miten punassa on oikeasti vähän läpikuultava fiilis, mutta paaaaaaljon kiiltoa! Olisiko joku kiiltopuna sitten parempi määritelmä tälle? Maybellinen nettisivujen mukaan nämä sisältävät hunajanektaria, miten se sitten ikinä asiaan vaikuttaakaan.



Näin oransseja ystäviä markettien huulipunahyllyillä tulee harvoin vastaan, joten siinä mielessä tämä on värinsä puolesta aika ainutlaatuinen (: Vivids-sarjassa on myös ainakin kirkkaita pinkkejä sekä yksi korallinsävy ja yksi lilaan menevä, joten jos ei tämä oranssi ole oma juttusi niin vaihtoehtoja on. Omistan kyllä oranssiin meneviä punaisia punia muutamia, mutta tämän lisäksi vain yhden oikeasti oranssin ja tykkään tästä enemmän. Superkiva kesäpuna siis, ostaisin uudelleen!

Color Sensational Vivids -punia löytyy isoimmista marketeista ja hintaa taitaa olla noin kymppi.

Kivaa illanjatkoa! ^^


You May Also Like

0 kommenttia