Garnier Ambre Solaire Dry Mist

by - 2.8.14

Aurinkosuojatuotteiden kulta-aika alkaa näin elokuussa olla vähän loppumaan päin, mutta vielähän tässä ehtii kehumaan koko kesän rakkaustuotettani! Olen sanonut tämän kyllä moneen kertaan, mutta olen pääasiassa punapohjainen iholtani ja palan siis herkästi. Olen teininä polttanut käsivarteni todella pahasti (3+ tuntia Kaivarin kalliolla ilman mitään aurinkosuojia liikkumatta mihinkään, auts) ja tästä viisastuneena käytän nykyään aurinkosuojaa aina ja kaikkialla kesäisin. Valitettavasti ennen olen kaupunkioloissakin joutunut tyytymään paksuhkoihin ja tahmaisiin, käsin leviteltäviin suojiin, mutta täksi kesäksi Garnierilta tulikin sitten jotain niin mahtavaa: suihkutettava aurinkosuoja!


Homman idea on siis siinä, että aurinkosuoja on pakattu tuollaiseen perusaerosolipulloon ja siitä sitä sitten pienen ravistelun jälkeen voi suihkutella suoraan iholle samaan tyyliin kuin vaikkapa jotain hiuslakkaa. Todella helppoa ja nopeaa! Pakkauksessa luvataan, ettei suihke näy iholla ja imeytyy heti jättämättä mitään kalvoja, mutta kyllä todellisuuden nimissä on mainittava, että kyllä tästä vähän sellainen pieni tunne jää ja kyllä tietää että iholla on jotain. Ei missään nimessä kuitenkaan mitenkään häiritsevä, vaan todella kevyt fiilis! Mitään iholla ei kuitenkaan näy (ellei nyt suihkuta överiksi, silloin tästä jää kyllä valkoinen jälki), joten siinä mielessä pitää lupauksensa. Suihke ei sisällä myöskään alkoholia, eli ei kuivata ihoa eikä altista alkoholin ja auringon yhdessä aiheuttamille iho-ongelmille.

Aiemmin käyttämäni SPF 30 High Protection

Kuivasuihketta on saatavilla kolmessa eri vahvuudessa, SPF 10, 20 ja 30. Olen käyttänyt tätä jo kaksi pulloa, alkukesästä yhden SPF 20 -version ja heinäkuun helleaallon aikana SPF 30 -version ja nyt ostin sitten loppukesäksi tämän SPF 10:n, kun auringonvalo väistämättä alkaa vähentyä enkä muutenkaan oleskele auringossa pitkiä aikoja. Hintaa näillä on suojakertoimesta riippuen 14-16 euroa ja minusta ovat kyllä hintansa väärti. Yksi pullo kestää ainakin itselläni noin kuukauden verran lähes joka päivä käsiin, jalkoihin ja dekolteelle suihkuteltuna. Olen ihan täysin hurahtanut tähän superhelppoon aurinkotuotteeseen ja jatkan tähän turvautumista varmasti myös ensi kesänä (:

Hauskaa lauantaita teille ihanille (:

You May Also Like

0 kommenttia