Lumene Natural Code Mineral Bronze & Blush: Pinky

by - 27.8.14

Tänään esittelen yhden vanhan tuttavuuteni, Lumene Natural Coden poskari+aurinkopuuteri -yhdistelmän sävyssä Pinky. Tämä saattoi olla ihka ensimmäinen ostamani poskipuna sen jälkeen kun meikkaamisinnostukseni viime kesänä alkoi. Aurinkopuuteria en vielä silloin oikein osannut käyttää, mutta nykyisellään sillekkin on löytynyt oma paikkansa. Näitä löytyy peräti kaksi versiota, tämä omani, jossa on pinkimpi poskipuna sekä Peachy, jonka poskari on taas nimensä mukaisesti lämpimämpi ja persikkaisempi.


Tämähän on siis mineraalimeikkituote, joka lupaa raikasta hehkua ilman huokosten tukkimista sekä taistelua epäpuhtauksia vastaan. Natural Code on suunnattu nuorille, joten siinä mielessä molemmat ovat oikein hyviä ominaisuuksia nuorelle, usein epäpuhtauksista kärsivälle iholle. Itse en ole mitään ihoa parantavia ominaisuuksia huomannut tätä käyttäessäni, mutta toisaalta minulla tämä ei olekkaan jokapäiväisessä käytössä. Sanotaanko, että ei tämä ainakaan ihoani mitenkään huononna, vaikka epäpuhtaudet ovatkin suurin iho-ongelmani.

Luonnonvalossa

Molemmissa duoissa tietääkseni aurinkopuuterin sävy on sama. Pakkauksessa lukee sen olevan sun-kissed bronze tai suomeksi auringonkulta, mutta minusta tämä ei kyllä ole kumpaakaan. Erityisesti swatcheista näkee tämän olevan melkoisen oranssi ja aika tummakin nuorelle suomalaiselle iholle. Puuterissa näkyy ihan pienenpienenpienenpientä shimmeriä, mutta kyllä tämä iholla melko mattainen on, eli kelpaa varjostusväriksi oikein hyvin ja tykkään tätä sellaisena käyttääkin, ainakin nykyisen meikkipohjani kanssa.

Varjostukset ohimoilla, nenänvarressa, poskipunan alapuolella sekä leuan reunoissa + poskipuna

Poskipuna taas on vaalein omistamani, myöskin ihan hitusen shimmeriä sisältävä hattaravaaleanpunainen. Tämä on ihan superluonnollinen, muutaman kerran poskipunasivellintä pyöräyttämälläkään ei saa lähes yhtään väriä naamaan. Ihan ookoo nuorille meikkiharjoittelijoille, ei niin kiva minulle, joka oikeasti kaipaan vähän väriä lakananvalkeaan naamaani. Koostumus on kuitenkin ihanan silkinpehmeä, kuten aurinkopuuterissakin, ja levittyy poskille oikein hyvin, mutta runsaasti tätä saa kerrostaa, jotta näkyy mihinkään.

En oikein usko, että tämä tarjoaa kokeneelle meikkaajalle mitään uutta ja kiinnostavaa, ellei sitten epäpuhtaudet ole ihan oikeasti ongelma ja mineraalimeikeille on tarvetta, jolloin tämä on ihan varteenotettava markettivaihtoehto. Onhan tämä kätevä laiskoina päivinä ja matkoilla, mutta muuten menee vähän tylsäksi. Noh, teineillehän tämä vähän on suunnattu, joten ei ihmekään jos en koe olevani tuotteen kohderyhmää :D Käytän kyllä omani loppuun, mutta tuskin tulen ostamaan uutta.

Oikein ihanaa illanjatkoa (:

You May Also Like

2 kommenttia