Elokuun Livbox

by - 17.8.14

Heippahei! Yksi reissu on jälleen takana ja nyt ajattelin kertoa teille oman mielipiteeni elokuun Livboxista kun en sitä ehtinyt ennen lähtöä tehdä (: Tässä kuussa teemana oli kauneusbloggarien lempparit ja valitettavasti osa blogeista oli itselleni vähän tuntemattomampia, mutta eipä siinä mitään. Pakkaus oli jotenkin ihan superhauska! Mustavalkoinen paperi aiemmin olleen silkkipaperin tilalla oli freesi yllätys, tykkäsin.



Boksissa oli vain yksi täysikokoinen tuote, mutta näytteet olivat kyllä hyvin runsaita. Ei siis harmita yhtään!


Vartalotuotteita/voiteita saapui tuttuun tapaan eniten, kolme kappaletta. Dolce & Gabbanan Dolce-suihkugeeli oli varmaan oma lempparituotteeni boksissa, tuli ihan prinsessaolo kun tälläisiä luksustuotteita saa (: Aika runsas näytekoko, puolet myyntikoosta! Myös varsinainen Dolce-tuoksu houkuttelisi, saa nähdä joko ensi kevääksi sen hankkisin.

The Body Shopin hunaja-vartalovoidenäyte on myös ihan runsaan kokoinen, kyllä tällä vartalon muutaman kerran rasvaa. En ole tätä vielä availlut että säilyisi kaapissa pidempään odottelemassa vuoroaan, mutta uskon kyllä tykkääväni. En ole koskaan ennen TBS:n kuuluisia vartalovoiteita kokeillutkaan, joten siksikin mielenkiintoinen tuote (:

Ja sitten Cliniquen All About Eyes -silmänympärysvoiteen näytepurkki. Voihan plääh. En voi sietää näitä purkkeja! Pitkillä kynsillä näitä on ihan tajuttoman vaikea käyttää. Silmänympärysihoni on hieman kärsinyt viime aikoina ja siksi jouduin keskeyttämään aiemmasta boksista tulleen Lumene LABin silmänympärysvoiteen käytön ja siirtymään tehotuote Aveneen. En usko että tämä on sen parempi mutta kokeillaan.


Kaksi muuta tuotetta olivat sitten matkakokoinen Batisten XXL Volume -kuivashampoo ja täysikokoinen Lumenen aurinkopuuteri sävyssä Päivän Hehku. Kyllä hymyilytti kun vasta olin tuosta Batisten volyymishampoosta blogissa maininnut ja heti ilmestyi sitten boksista :D Otin tuon mukaani matkalle korvaamaan hiuspuuteria ja kyllähän tuolla melkoiset volyymit sai! Ainoa harmi oli siinä, ettei tuo matkakoon heikko suutinosa oikein saanut tarpeeksi painetta aikaiseksi jotta olisin saanut shampoota kunnolla paksujen hiuksieni läpi tyveen. Täytyy hankkia se oikean kokoinen pullo ja yrittää uudelleen.

Lumenen aurinkopuuteri oli myös oikein kiva, mutta valitettavasti vähän näyttää siltä, että ainakin nykyisellä meikkipohjallani tuo sävy on vähän liian vaalea eikä oikein näy mihinkään. Todella pehmeä ja helposti sudittava puuteri kylläkin! Laitoin sen nyt meikkipussini vakiovarusteeksi mutta katsellaan nyt tuleeko meistä kavereita.

Tykkäsin tästä boksista kyllä kovasti, täytyy myöntää! Kyllä bloggarit vaan näköjään osaa tuotteita valita. Livboxilta jo luvattiin että samalla teemalla olisi tulossa laatikoita myöhemminkin, joten sitä sitten vaan odottelemaan (:

Tästä sitten jatketaan! Huomenna ajattelin purkaa reissuostokset ja ylihuomenna olisi sitten tarjolla Essencen uusinta Aquatix-kokoelmaa. Pysykäähän kuulolla!

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Olen varmaan ainoa, joka ei miellä TBS:n vartalovoidetta näytteeksi, koska niitä saa ostettua liikkeistä :D Nettisivuilla on myynnissä jostain syystä vain isoja, mutta kyllä ne rahastaa noilla 50 ml tuotteillakin (nuo on aika riittoisaa tavaraa, joten pienemmät on parempia + ei kyllästy).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai mäpäs en tiennytkään että noita pienempiäkin myydään o: No sittenhän se on ilman muuta kyllä ihan "täysikokoinen!" :D Mä olen aina vaan nähnyt niitä isoja niin ei tullut mieleenkään että tuommoinen pikkuinenkin vois olla myyntikappale...

      Poista