Jättimäinen ostoskasa

by - 14.7.14

Tässä postauksessa aion vilauttaa teille lomaostoksiani ja vähän ennen ja jälkeenkin tehtyjä löytöjä. Kamaa on jälleen kerran niin maan tuhottomasti :D Alennuksista on vaan löytynyt niin runsaasti kivoja juttuja. Lisäksi mukana on yksi lahja ja pari ihan tarvehankintaakin.


Joo-o, taas tämä nainen on päässyt irti...


Ylhäällä: Eyedustit Perfect, Fantasy Blush ja Paragon
Alhaalla: Poskipunat East ja Pharaoh sekä luomivärit Carpe Diem, Algea ja Paradise

Ennen lomareissua kävin kotoisella sokkarillamme ja löysin sieltä alelaarista Make Up Storen tuotteita muikealla 80% (!) alella ja noh, voitte kuvitella miten siinä sitten kävi. Lähdin kotiin mukanani joka ikinen erilainen tuote, jonka vain käsiini sain. Hintaa näille parinkympin hujakoilla normaalihinnoissa liikkuville ihanuuksille jäi noin 3€/kpl. Melkoinen saalis siis! Kasassa on kaksi poskipunaa, toinen perus Blush ja toinen Wonder Blush eli jauhemuotoinen mineraaliposkari, kaksi Microshadow-luomiväriä, yksi Cybershadow-luomiväri ja kolme Eyedust-jauheluomiväriä. Oujee!

Colour Celebrities -puna sävyssä 611, Aqua Platinum -punat sävyt 426 ja 420 sekä Fruit Garden -kiilto sävyssä Cafe Latte

Colour Celebrities nro 611, Aqua Platinum sävyt 420 ja 426 sekä Cafe Latte

Varsinaisista reissuostoksista ensin mukaan lähti Tarjoustalosta puolalaista Eveline-merkkiä, jota oltiin ilmeisesti loppuunmyymässä, sillä merkin hyllykkö oli täysin tyhjä ja loput tuotteet alelaarissa about euron kappale. Otin kolme huulipunaa ja yhden kiillon ja voi pojat, että oli vaikeaa löytää pilaamattomia yksilöitä. Miten naiset voikin olla välillä niin possuja alemeikkien kanssa! Yäk.

Crystal Gloss Stick sävyssä Choco Breeze ja Cream Gloss Stylo sävyssä Caramel Dream

Choco Breeze, Caramel Dream

Samasta talosta ja alelaarista pelastin myös pari Isadoraa eikä näilläkään ollut hintaa kuin pari euroa. Punat näyttivät kyllä hyvin surullisilta siellä laarissa kaikkien sotkettujen Evelinejen kanssa eikä aiemmasta loistosta ollut tietoakaan. Onneksi pääsivät sentään hyvään kotiin.

Luomiväriduot O'ahu ja On the Beach, rajauskynät Purple Rain ja Turquise sekä huulipunat Toffee, Orange, Laguna sekä Sunny Day!

Ylhäällä: Turquise, Purple Rain, O'ahu
Alhaalla: On the Beach, Laguna, Sunny Day!, Orange ja Toffee

Kävin reissun aikana kolmessa eri Kicksissä, Hyvinkään Willassa ja Helsingin Forumissa sekä Kampissa. Kaikissa oli suunnilleen eri hinnat ja tarjoukset! Nämä ihanat Viva la Divat löytyivät suurimmaksi osaksi tuolta Hyvinkäältä pilkkahintaan (huulipunat muistaakseni 2,25€, luomivärit samaa luokkaa ja rajauskynät 1,25€) tuota oikeanpuolimmaista Sunny Day! -persikkahuulipunaa lukuunottamatta, joka oli Forumissa euron kalliimpi. Ko. puna oli vähän pettymys, sillä se oli tositoimissa jo matkan aikana eikä ole huulilla yhtään persikkainen, vaan todella vaalea nude ): Yhyhyy. Se näytti niin lupaavalta!


Keskellä Moon Venom, vasemmalla luomiväri Khaki Beat ilman pohjustusta ja oikealla sama väri Kicksin pohjustajan päällä.

Muita Kicksistä löytyneitä: Kicksin oma silmämeikinpohjustaja puoleen hintaan Forumista, saman merkin luomiväri parilla eurolla Hyvinkäältä ja jenkkilässä hyvin suosittu DuWopin Moon Venom -huultenpullistajakiilto vitosella Kampista. DuWopin originaali Lip Venom on tosiaan hyvin suosittu ja tämä Moon Venom -versio on vain samaa tavaraa sinisellä shimmerillä. Jännää, että tämä sama kiilto maksoi Forumissa kahdeksan euroa... Onneksi jätin sen silloin vielä kauppaan!


Huulilakka sävy 10 ja Blueberry Ice

Loput matkalta löytyneet sekalaiset: Garnierin mahtava Ambre Solaire -aurinkosuojasuihke SPF 30 -versiona loppuneen SPF 20 -version tilalle (näin hellekeleillä on ihan jees kaupungissakin pitää vähän voimakkaampaa suojaa), mieheltä valmistujaislahjaksi saatu ihana karkkituoksu, Moschinon Pink Bouquet, pikameikinpoistosuosikkiliinojani Pirkalta, Hyvinkään Emotionista kolmella eurolla löytynyt Goshin silmänrajauskynä sävyssä Blueberry Ice sekä ihan kotoisasta Carlsonista löydetty Lumenen huulilakka sävyssä 10.

Ylhäältä alas: korostuspuuteri Sparkling Goddess, kaksipuoleiset rajauskynät Take a Break, Or Two sekä Life Is Better When You Surf ja voidemaiset luomivärit Have a Break, Stand Up and Paddle!, Crush on Blue sekä Life Is Better When You Surf.

Ylhäällä: Life Is Better When You Surf, Have a Break, Or Two, sekä Stand Up and Paddle!
Alhaalla: Crush on Blue, Have a Break, Stand Up and Paddle!, Life Is Better When You Surf sekä Sparkling Goddess

Ja sitten vielä heti matkalta palattuani postista noukkimani Kosmetik4lessin tilaus, joka sisälsi uusimman Wave Goddess -kokoelman. Tästä olen jo the lookin väsännyt, joten postausta aiheesta tulossa piakkoin. Tilauksesta puuttuu yksi kokoelmasta haluamani tuote, nestemäinen poskipuna eli cheek tint, jota ei (taaskaan) ollut verkkokauppaan lisätty muiden tuotteiden mukana. Kävi siis samat kuin sen Road Tripin kuivashampoon kanssa! Mikä "##¤%&%# siinä on, että aina joku kiva tuote jää tilaamatta vaan sen takia, etteivät saa niitä samaan aikaan lisättyä ja jos kokoelma ei ole vielä kokonaisuudessaan verkkokaupassa, miksi ilmoitella aiheesta Facebookissa? Tässäkin kokoelmassa oli yksinoikeudella joillekkin saksalaisille kauppaketjuille tarkoitettuja tuotteita, joten automaattisesti oletin että kyseinen poskari kuului myös näihin saavuttamattomiin. Onpa kyllä kiva sitten katsoa seuraavana päivänä, että voi jee, siellähän sitä olisi sitten ollutkin. Tästä lähtien kyllä odottelen aina hetken verran tilauksen tekoa, jos näyttää siltä että jotain puuttuu. Välttyy tältä armottomalta ketutukselta. Huoh.

Näin on tämäkin ostoskasa sitten purettu, huh. Ihan hyvä vaan, saan nuo nyt pois tuosta sohvalta viemästä tilaa :D Toivottavasti saisin mahdollisimman monista uutuuksista juttua blogiin piakkoin!

Oikein hauskaa illanjatkoa (:

You May Also Like

7 kommenttia

  1. Tuosta Evelinestä sen verran, että puolalainen kosmetiikka on pääsääntöisesti erittäin hyvää hintaansa nähden. Ihmettelen ettei sitä enempää myydä Suomessa/muualla.

    Joitakin postauksia puolalaisista tuotteista on luettavissa myös minun blogissani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä, Evelineä on saanut ihan pilkkahintaan ja ihan ookoo tavaraa on ollut (: Puola taitaa vaan olla kosmetiikkamaana suomalaisille sen verran tuntematon ja saattaapa joillakin olla ennakkoluulojakin itäeurooppalaista kosmetiikkaa kohtaan, ettei oikein myy. Harmi!

      Poista
  2. Ihania ostoksia! Mielenkiinnolla odotan millaisia meikkejä olet näillä saanut aikaiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ^^ Wave Goddess -meikki nähdään hyvässä lykyssä jo huomenissa, eipä tarvitse kauaa odotella!

      Poista
  3. Ihanat sävyt noissa Evelinen huulipunissa, täytyykin käydä katsastamassa paikallinen Maxi-Makasiini (tietääkseni ainoa paikka mistä löytyy Evelineä täällä Kuopion suunnalla). En ole kyseiseltä merkiltä värikosmetiikkaa vielä kokeillut, mutta olen käyttänyt merkin käsivoiteita ja ollut tosi tyytyväinen (yksi sarjan kasvovoide oli tosin pettymys).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen käyttänyt lähinnä merkin kynsilakkoja, mutta kylläpä nuo värit tosiaan ovat kivoja ihan noin euron kamoiksi (: En ole huulille näitä vielä testaillut. Myöskään mainitsemiisi voiteisiin en ole tutustunut, ehkäpä pitäisi, jos kerran hyviä ovat!

      Poista