Pirkka meikinpoistoliinat

by - 26.7.14

Joo-o, tänään aion kertoa teille niinkin mielenkiintoisesta luksustuotteesta kuin Pirkan meikinpoistoliinat :D Pirkka on ehkä vähän sellainen merkki kosmetiikassa, ettei ihan heti tule mieleen että sieltä voisi joku HG-tuote löytyä, mutta niimpä vain teki!


Olen alkanut hiljattain käyttämään iltapesulla kaksoispuhdistusta eli ensin putsataan pois meikit ja sitten vasta varsinaisesti iho. Nämä Pirkka-liinat kuuluvat siihen ykkösvaiheeseen ja kyllä muuten lähtee hyvin! Ei mitään ongelmia. Olen käyttänyt näitä useammankin paketin aina silloin tällöin, sillä esimerkiksi aina reissussa olessani meikinpoistovalintani on helppokäyttöiset, joskin ei kaikkein ympäristöystävällisimmät pyyhkeet. Pirteän turkoosista pakkauksesta löytyy myös mielenkiintoinen juju, joka auttaa pyyhkeitä pysymään tuoreina:


Tadaah! Päällä oleva luukku tai liukukansi on siis muovia ja alta paljastuu varsinainen aukko, josta pyyhkeet saa ulos. Minusta tämä on aivan loistava keksintö enkä ole tätä muissa pyyhkeissä vielä nähnyt. Ei tarvitse turhaan huolia tuon tarraläpän liimapinnan heikkenemisen kuivattavan jäljelläolevia pyyhkeitä hyödyttömiksi. Ainoa miinus, jonka näille pyyhkeille annan, on haju. Näissä on aika voimakas, mielestäni muita testailemiani liinoja (mm. Olay, Simple) voimakkaampi pyykinpesuainemainen haju. Jos on valmiiksi huono olo, niin kyllä alkaa oksettaa! Joudunkin monesti pidättämään melkeimpä hengitystä tällä pyyhkiessäni :D

Liinoja pakkauksessa on 30 kpl, pakkaus maksaa muistaakseni hitusen päälle kolme euroa ja näitähän siis löytyy varmaan joka ikisestä K-kaupasta (: Mikäli voimakas haju ei ole ehdoton deal breaker, suosittelen näitä kyllä ehdottomasti kaikille! Tästä ei paljon meikinpoistopyyhe parane.

Hauskaa viikonloppua lukijoilleni! (:

You May Also Like

8 kommenttia

  1. Mielenkiintoista! Pitääpä kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! (: Jos ei nyt ihan jokapäiväiseen käyttöön ihastukkaan niin todella kätevät esim. juuri matkoilla tai mökillä yms.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kannattaa (: Todella hyviä ihan halpismarkettikamaksi.

      Poista
  3. Onhan Pirkan sy-voidetta kehuttu ainakin taannoin blogeissa.

    Täytyypä kokeilla noita liinoja. Tykkään myös Lumenesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin on! Olen itsekkin kokeillut sitä ja ihan okei tavaraa (: Taitaa vaan suuntautua vähän enemmän anti-age-puolelle, joten jäi itselleni vain yhteen tuubiin.

      Lumenen liinoja en ole kokeillutkaan, ehkä niitä sitten seuraavaksi (:

      Poista
  4. Itsekin olen käyttänyt noita, laatu on erinomainen! Ja tosiaan tuo paketti on hyvä; kaikilla muilla merkeillä liinat yleensä ainakin vähän kuivahtavat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! (:Varsinkin kun ei nuo liimapinnat ole ikinä näissä kovin pysyviä, ei tässäkään, joten siksi tuo kansi on ihan paras.

      Poista