Meikkikokoelmani: huulimeikit

by - 26.6.14

No niin! Jatketaampas sitten tätä meikkikokoelmani-sarjaa huulimeikeillä, kun kerran nämäkin on kuvailtu jo valmiiksi :D Huulimeikit on siitä jänniä, että niitä löytyy varmaan kaikkein useimmin alelaareista ja siksi näitä on minulle niin paljon kertynyt. Huulituotteet onkin hyvänä kakkosena lempparimeikkituotteideni listassa. Räikeät huulipunat ovat <3, värittömät vähän nah. Tällä periaatteella mennään! Kokoelma ei ole ihan täydellinen sillä muutamia juttuja puuttuu kuvista, mutta kyllä näistä nyt sellaisen suurpiirteisen mielikuvan saa!


Ja kyllähän näitäkin on kertynyt, mutta ei nyt ehkä ihan niin paljon kuin luomivärejä kuitenkaan (:



Rimmeliä taitaa olla huulimeikeissä eniten, juurikin siitä syystä että sitä niin helpolla löytyy alesta. Nämä olivat ainoita jotka eivät mahtuneet edes yhteen kuvaan! Rimmel on kyllä varsinkin noissa huulipunissa ja huulilakoissa todella kiva, tykkään paljon.




Toisena tulee Lumene Natural Code täsmälleen samasta syystä. Nuo huulikiillot ovat niiiiin ihania! Muistan kun ala-asteella pari kaveria keräili Anytimen kiiltoja ja niitä sitten ihailtiin ja minulle on nyt sitten kertynyt tuollainen kokoelma näitä NC:n kiiltoja ihailtavaksi. Varhaisteini-ikäinen minäni itkisi varmaan ilosta.




Markswinin/The Color Workshopin kiillot ja punat ovat vähän niin ja näin. Kivasti väriä ja silleen, mutta pahuksen kuivattavia/kuivia! Huulirasva punien alle tekee niistä ihan käyttökelpoisia, mutta kiiltojen aplikaattorit suunnilleen raapivat huulia kun massa on niin kuivaa :D Käyttelen nämä kuitenkin loppuun, en vaan raaski heittää mitään pois. Kuvasta puuttuu yksi huulipuna.




Yves Rocherin huulipunia tuli aina osteltua hyvällä alella liikkeestä, nyyh. Loistavaa tavaraa! Myös kauan haikailemani kirkkaat huulikiillot löysin sieltä.




Essencen huulimeikkejä ei ole kertynyt läheskään samaan tahtiin kuin luomivärejä, johtuu varmaan siitä että osassa kokoelmista on ollut mukana myös värillisiä huulirasvoja, joista en tykkää. Essencen huulikamat ovat laadultaan vaihtelevia, toiset ovat ihan hyperkirkkaita pigmentiltään, kuten esimerkiksi tuo XXXL-kiilto, ja toiset taas lähes näkymättömiä, kuten vaikkapa Love Letters -kokoelman huulikynät.




Lumene on myös sellainen alelootamerkki. Laatu on kuitenkin ainakin minusta superhyvä ja jopa nuo Wild Rose -kiillot tajuttoman pigmenttisiä (: Kuvasta puuttuu tällä viikolla hankitut uusi Wild Rose -kiilto ja Raspberry Miracle -huulipuna.




H&M:ltä on tullut osteltua noita tuubimuotoisia kiiltoja, joista en tykkää yhtään :D Varsinkin tuo keskellä patsasteleva Vaniljantuoksuinen kirkas kiilto on niin ankea, että saisi loppua jo pian. Tästä kuvasta puuttuvat tosiaan ne viime viikolla ostetut kamat, joten tällä hetkellä H&M:n huulimeikkien luku on paljon suurempi.


We Care Icon on huulimeikkienkin osalta jäänyt itselleni jotenkin vähän etäiseksi, mutta on näitäkin muutama, tosin molemmat huulipunat sain lahjoituksena (: Tuubeja en aio enää ostaa, mutta noita putkikiiltoja ja punia voisin hyvinkin ottaa lisää.




Isadora on minusta ihana merkki ja heidän huulimeikeissään on niiiiin ihanat värit! Tykkään näistä ihan tajuttomasti :D




Flormarin huulipunat ovat huippuhyviä, mutta tuo lila kiilto on pahinta kuraa ikinä: kuluu ihan sekunnissa pois! Noitahan myytiin Anttilassa ja sittarissa vielä viime vuonna, hyvä etten ostanut enempää. Kamalaa.




Revlonin meikit ovat tosi suosittuja jenkkilässä ja itsekkin hamsteroin näitä huulimeikkejä kun Carlsonilta halvalla sai. TAJUTTOMAN pigmenttisiä, ei ole turhaan kehuttu! Suosittelen kokeilemaan, jos jossain törmäätte (:


Goshin kiiltoja on aina saanut hyvällä alennuksella Sokoksen 3+1 -päiviltä. Noissa neliskanttisissa on peili ja valo! Pyöreä taas on sävyltään musta ja siksi tosi mielenkiintoinen, tosin ei se nyt ihan niin räikeä huulilla ole :D


Näitä Kissin kiiltoja sai Tokmannilta kauan aikaa sitten ja kuten näkyy, olen käyttänyt tuon kultaisen ihan melkein loppuun ): Se oli niiiin ihana! Täydellisen peittävä kultaisen sävy <3 Nuo muut ovat myös tosi pigmenttisiä, mutta vähän tavallisemman värisiä.


Golden Rosen huulimeikit hakkaavat kyllä luomivärit ihan 100-0, näistä ei ole pahaa sanottavaa. Tuo huulipuna on muuten sävyltään kirkas oranssi, tosi ihana (:




Nivean huulipunia tulee kyllä vähän ikävä ): Varsinkin tuo pinkki on aivan upea, kirkas neonmattapinkki, josta tykkään paljon.




Seppälästä on tullut hankittua pari MSCHIC by Seppälä -kiiltoa sekä yksi Tiia Vanhatapio by Seppälä -puna. Nuo kiillot ovat muuten olleet tosi lemppareita opiskeluaikanani (:


Wet n Wildin Megaslicksit olen hankkinut Seppälän aleista, mutta ovat jääneet aika vähälle käytölle läpikuultavuutensa vuoksi. Näissä ei siis oikeastaan ole pigmenttiä kauheasti.


Aagh, rakastan Maybellinen punia! Varsinkin tuota ihanaa, räikeää oranssia <3 Näitä haluaisin ehdottomasti lisää, harmi että ovat alelaarissa niin harvoin :D


Ja sitten ennen sekalaisia on vielä muutama hassu selektiivinen tuote: kauan himoitsemani Clarinsin Crystal Lip Balm sekä Livboxista tulleet näytekokoiset Clarinsin huulivoide ja Cliniquen Chubby Stick. Aika vaatimaton kokoelma näitä toistaiseksi.




Sekalaisia pareja: Viva la Divan shokkipunat, pari lorkkua ja Max Factoria




Pari Moda-punaa Seppälästä, Elite Parisin kiilto ja puna, kaksi BeautyUK:ta ja pari jotain Kappahlista ostettua kirkasta tuubikiiltoa :D




Ja viimeisenä kaikki yksinäiset sielut, näistä tosin puuttuu vähän aikaa sitten esittelemäni ihana w7:n korallipinkki.


Ja siinäpä ne sitten olikin! Tämä oli onneksi vähän pienempi urakka kuin nuo luomivärit... (: 

Eipä muuta, viettäkää hauska torstai-ilta! <3

You May Also Like

6 kommenttia

  1. Maybellinen oranssi puna on kyllä upea! Mukava kokoelma taas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä todella makea, varsinkin nyt kesällä (: Ja kiitoksia!

      Poista
  2. Aika herkullinen kokoelma, kateeksi käy. :) Rimmel ja Lumene kuuluvat myös omiin suosikkeihini huulituotteissa, hinta-laatusuhde on molemmissa hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww, kiitoksia (: Olen niin samaa mieltä! Varsinkin Rimmel on hintaansa ja maineeseensa nähden todella hyvä (:

      Poista