Viikon ostokset + swatchit

by - 22.6.14

Tällä viikolla ostoksia on kertynyt sekä marketista, postiliikenteestä että pienoisesta hulluuskohtauksesta H&M:n kosmetiikkaosaston alessa. Ajattelin myös ottaa käyttöön blogissa tälläisen ostosten swatchailupolitiikan, jotta saisitte näistä ostospostauksista enemmän irti (:


Kuten kuvasta näkyy, ihan kivasti tavaraa ja suurin osa henkkamaukalta.


Aloitetaan sitten niistä H&M:n kamoista. Kosmetiikkaosastolla oli tosiaan ihan tajuttomasti tavaraa euron kappale (luomiväripaletit 3e) ja eihän sellaista voinut vastustaa sitten yhtään. Kävelinkin kassalle syli täynnä tavaraa ja kassalla ollessanikin vielä kahmin kaiken minkä käsiini sain :D Hupsis. Enimmäkseen myynnissä oli huulikiiltoja, joita otinkin sitten montaa eri lajia. Ylhäällä näkyvä yksinäinen kiilto on nimeltään Nude ja vasemmalla on hauskoja duohuulikiiltoja, joissa on kaksi kiiltoa samassa. Homma toimii niin, että yhteisen kierrekorkin alla on kaksi ohutta aplikaattoria, jotka voi vetää esiin ja niissä on sitten valitsemaansa kiiltoa. Korkissa on myös hauska pikku peili, täysin hyödytön mutta oikein soma lisävaruste. Pinkki duo on nimeltään Dark Pink / Dark Pink Glitter ja punainen Red / Red Glitter. Oikeassa alakulmassa on sitten vielä söpöjä kiiltoja pulleissa hylsyissä, ylhäältä alas Sparkling Red, Soft Pink ja Shimmering Pink. Yläreunassa on vielä yksi huulimeikki, For Audrey-puna, joka näyttää tosi tummalta hylsyssä mutta on oikeasti ihan peruspunainen ja hurjan pysyvä! Ei meinaa swatch lähteä kädestä millään. Hieno löytö.

For Audrey, Sparkling Red, Soft Pink, Shimmering Pink, Red, Red Glitter, Dark Pink, Dark Pink Glitter, Nude (luonnonvalossa)

Luomiväripaletit olivat siis 3e kappale ja otin kaksi. Kolmella eurolla myynnissä oli myös kolmen monon paketti, mutta niissä oli vähän tylsät värit, joten jätin väliin. Hauskaa näissä on se, että Shimmer-paletin sävyt eivät ole yhtään shimmerisiä vaan helmiäisiä ja Metallic-paletissa metallisävyjä on peräti kolme plus yksi helmiäinen ja yksi matta :D Noh mitäs pienistä. Shimmerpaletin sävyt ovat toooodella pehmeitä ja pelkkä sormella hierominen sai niistä aika paljon väriä irti, mikä on tietysti ihan jees, kunhan eivät murusta joka paikkaan. Metallipaletti oli sitten koostumukseltaan vähän kovempi. Erityisihana on tuo metallipaletin kirkas lila mattaväri, jossa on vähän glitteriä mukana. Miten kivoja meikkejä paletilla varmasti saakaan! Luomivärisiveltimet ostin ihan normaalihinnalla, sillä totesin että tarvitsen niitä lisää jottei tarvitsisi olla jatkuvasti pesemässä entisiä.

Shimmer-paletti (luonnonvalossa)
Metallic-paletti (luonnonvalossa)

Ja lopuksi vielä kolme nestemäistä eyelineriä huippukivoissa väreissä. Jos joku muuten muistaa kauan aikaa sitten ostamani mintturipsarin ja -eyelinerin, tuo shimmerpaletti ja vaaleansininen ja -lila eyeliner ovat samaa pastellisarjaa. Tuota sinistä olen jo meikissä käyttänytkin ja tuota noin, ihan nätti, mutta ei kovin kestävä :D Ja lisäksi tavaraa tulee kerralla jotenkin tosi vähän, tuntuu että koko eyeliner olisi loppu/kuivunut, vaikkei ole. Nojoo, kyllä tuon nyt eurolla kokoelmiinsa otti, mitäpä sitä halpiskamalta hirveitä odottamaan.

Gold, Blue ja Purple (luonnonvalossa)
Huulimeikkejä tuli postissa iloiset kolme kappaletta: kaksi sain lahjoituksina (SUURKIITOKSET! <3) ja tuon Phenomenan vaihdossa omaan Out of This Worldiini. Kuvassa näkyvä Nova oli minulla eilen jo tositoimissa ja oikein ihana (: Tuo huulipuna on itselleni entuudestaan ihan tuntematonta merkkiä ja huippuhauska! Siinä on pienen läpän alla söötti pikku peili ja punan kanssa samansävyistä huulirasvaa. Tykkään.


Famousx Spot Light Shade 5, Nova, Phenomena, Turquoise, Black Brown (luonnonvalossa)

Marketista on tullut ostettua muutama kynä. Rimmelin Scandaleyes -kajaali sävyssä Turquoise on toki superihana, mutta aivan todella tuskainen terotettava! Terotinta saa vääntää ihan täysillä ja sittenkään hyvä jos saa sen hievahtamaan. Rimmelin kulmakyniä sai sittarista 2 kpl reilulla viidellä eurolla, joten tartuin tarjoukseen. Tämä ostamani sävy oli kaikkein tummin minkä löysin, Black Brown.


Ja lopuksi vielä pari kasvotuotetta. Simplen kosteusvoiteen löysin Anttilasta tarjouksesta ja otin sen mukaani jotta saisin tavaraa 10e arvosta ja leiman passiini. Käy myös yövoiteeksi ja luultavasti siihen käyttöön myöhemmin meneekin, päivävoiteita kun minulla on ihan riittämiin. Pikkuinen poskipuna sävyssä Coral on myöskin H&M:ltä, mutta unohtui edellisestä kuvasta. Se on kuitenkin ihan täysihintainen ja kesän uutuuksia. Tämä on minusta vaan niin hauska! Tuo pehmeä tyyny on kiinteästi tuossa jauheosaston yläpuolella kiinni ja sillä sitten tupsutellaan tavaraa poskille. Lopputulos on kuitenkin aika hento, joten en oikein vielä osaa sanoa onko tämä epäonnistunut ostos vai ei. Toinen tarjolla ollut väri oli ihan jäätävä neonpinkki, joka täytyy ehkä jossain välissä ostaa kokoelmiin :D
¨

Siinäpä näitä nyt sitten! Toivottavasti swatchatuista ostoksista on hieman enemmän iloa kuin pelkistä tavarakuvista (: Viettäkää ihana sunnuntai!

You May Also Like

2 kommenttia