w7 Go West Matte Lipstick: Powder Pink

by - 20.6.14

Sain tosiaan vähän aikaa sitten hieman käytettyä kosmetiikkaa lahjoituksena ja lahjoitusten seassa oli tämä ihana korallipinkki huulipuna, johon ihastuin välittömästi. Taisin mainitakkin ostospostauksen yhteydessä miten tämä tulee varmasti olemaan kesän käytetyin lemppari ja ainakin tähän mennessä ennustukseni on pitänyt paikkansa (: Työpöydälläni on tämän postauksen kuvien lisäksi vielä ainakin pari meikkikuvaa, jossa tämä puna on osallisena ja ajattelin nyt esitellä kyseisen ihanuuden teillekkin.


w7 on brittiläinen halpiskosmetiikkamerkki, jota saa Suomessa ainakin tietääkseni Thebos-verkkokaupasta tietysti ulkomaisten verkkokauppojen lisäksi. En itse ole ko. merkkiin pahemmin tutustunut juuri vähäisen saatavuuden takia, joten siksikin tämä puna oli hyvin mielenkiintoinen tuttavuus. Powder Pink on sävyltään kirkas korallisävy, joka muuttuu ainakin omilla huulillani enemmän pinkiksi kuin koralliseksi. Lisäksi koostumus ei minusta ole matta, vaan creme. Hylsy on minusta oikein kiva halpismerkille ja punan sävyn näkee helposti, ihan vaan siltä varalta että jos joskus näitä tulee lisää :D



Meikissä puna on parina kullan ja tummanruskean sävyiselle meikille, joskin minusta yhdistelmä ei ihan täysin toiminut. Eipä tuo nyt jälkikäteen kuvaa katsellessa niin pahalta näytä kuitenkaan. Ainoa miinus punalle tulee kuivattavuudesta eli vaatii ehdottomasti alle huulirasvan, mutta väri kyllä levittyy sen päälle oikein nätisti.



Summa summarum, ihana puna ja voisin haalia näitä vielä lisääkin, näissä on nimittäin tosi herkulliset neonvärit! (: Theboksessa näiden hinta on viitisen euroa, kun taas w7:n omilla nettisivuilla näiden hinnaksi on merkitty viitisen puntaa, eli reilut kuusi euroa. Mistään kovin kalliista tuotteesta ei siis todellakaan ole kyse. Verkkokaupassa näitä myös kuvataan kosteuttaviksi mutta noh, kuten jo mainitsin, sen varaan ei kannata laskea. Eli jos kuivuus on sinulle dealbreaker huulipunassa, niin sitten nämä kannattaa jättää välistä.

Näissä tunnelmissa toivotan kaikille oikein kivaa juhannusta (: Olkaahan nätisti ja nättejä!

You May Also Like

0 kommenttia