Viimeisen parin viikon ja reissuostokset

by - 16.6.14

Noniin, nyt päästäänkin sitten kunnon asiaan! :D Ostoksia on tässä kertynyt ennen reissua, reissussa ja matkan jälkeenkin, joten kiva päästä esittelemään niitä myös teille. Tällä kertaa shoppailuni olivatkin tosi kosmetiikkapainotteisia, joten siitäkin syystä kamaa on paljon.


Koko kasa! Näyttää paljon runsaammalta näin yhteen laitettuina kuin purettuina osiin. Voi tätä materialismionnellisuutta.


Ennen matkaa ostin jättipönikän shampoota neljällä eurolla Anttilasta ja kauan himoitsemani Miss Manga -ripsarin kympillä sittarista. Olen mangan suuri ystävä, joten maskara uppoaa minuun ihan täysillä, vaikkei mitenkään hyviä arvosteluita ole saanutkaan. Mielenkiinnolla testailen.


Etelän reissuissa yksi huippuretkikohde on aina Kicks ja tällä matkalla kävin ko. kosmetiikkataivaassa pariinkin otteeseen, ensin Hyvinkäällä ja myöhemmin Helsingin Forumissa. Batisten kuivashampoo oli ostoslistalla (vihdoinkin tuota kirsikkaa, mistä olen niin jauhanut <3) mutta silmiin osui myös kuivaHOITOAINE. Ihan uusi juttu minulle ja pakkohan sitä oli testiin ostaa. Ja on muuten MAHTAVA tuote!!! En voi kehua tarpeeksi. Tuoksuu aivan ihanalta, tekee hiuksista tosi pehmeät ja kiiltävät ja harja kulkee hiusten läpi täysin vaivatta, vaikka omat latvani ovatkin vähän kärsineet. Olisin halunnut ostaa tätä yhden tai pari pulloa varastoon sillä tätä ei Joensuusta tietääkseni mistään saa (jos joku tietää, niin kertokaa, jooko), mutta Forumin Kicksissä tätä ei ainakaan vielä ollut ollenkaan, yhyhyyy. Hintaa tällä oli muistaakseni 8-9 euroa.

Kaikki Kickseistä ostamani tuotteet sain muuten alennuksella (: Bulgarin Blu II -tuoksu löytyi alelaarista 25:lla eurolla (päänuotteina iiris, orvokki ja lakritsi <3), bronzing oilia ostin tuleviin kesähäihin, Lemon Curb -tuoksuinen vartalokuorinta oli alessa, Viva la Divan Crystal Eyelinerin sävyssä Turquoise ostin kanta-asiakaskupongilla ja saman merkin Superlicious-kiilto sävyssä Velvet Sky oli myöskin laarissa puoleen hintaan. Oi miten voi kosmetiikkafani ollakkin onnellinen!


Paikallisesta sittarista Labellon Fruity Shine -huulirasvaa kirsikan tuoksuisena ja lopetettu Maybellinen Dream Matte Mousse -meikkivoidetta alehintaan. Olen sanonut kyllä etten tykkää sävytetyistä huulirasvoista enkä aio niitä ostaa, mutten yksinkertaisesti voi vastustaa mitään kirsikantuoksuista :D Eiköhän tämä mene. Käsittääkseni koko Maybellinen Dream-sarja on lopetettu (saa ilmoittaa jos puhun ihan puuta heinää) ja näitä tuotteita saa nyt ihan hyvään hintaan ja kohta luultavasti ihan alelaareistakin. Tämä valitsemani sävy on 10 Ivory ja ainakin testerin perusteella sopi minulle ihan hyvin, vaikka olisinkin ehkä mielummin valinnut vähän vaaleamman Light Beigen, mutta se on lähes joka paikasta ollut jo loppu. Voi plääh.


Kävin matkan aikana parissa eri Anttilassakin ja näistä mukaan lähti tuttua ja turvallista markettikosmetiikkaa alelaarista. Angry Birds -mustikkakäsivoidetta olen kuolannut jo pitkään, mutta hinta on toistaiseksi ollut itselleni liian kova, vaan kyllähän tuon nyt neljällä eurolla mukaansa noukki. Rimmelin Sexy Curves -ripsaria olen käyttänyt aikoinani monta putkiloa ja taustalla näkyy myös saman merkin luomivärinelikko sävyssä State of Grace. Vasemmalla näkyvät pikku näytteet olivat jostain uudesta luonnonkosmetiikkasarjasta, joka on rantautunut Suomeen, nimi ei vaan nyt yhtään muistu mieleen eikä se tuossa pakkauksessakaan kovin selvästi lue :D


Ja sitten lopuksi vielä pari ostosta ihan kotoisasta Joensuun Sokoksesta (: L'orealin Liss Unlimited -hoitoaine ystävältä saamieni shampoon ja hoitoaineen lisäksi ja aivan ihana tuoksu, Panos Emporion Goldflower <3 Rakastuin tähän ihan ensinuuhkauksella! Sellainen todella lämmin, vähän voimakaskin kukkaistuoksu. Miltä nyt voisitte kuvitella kultakukkasen tuoksuvan.

Huh joo, kyllä meikä kävi siis shoppailemassa jos jollekkin jäi epäselväksi :D Tämänkin viikon saldo on jo hyvin runsaasti avattu, joten ensi viikolla lisää samaa asiaa tiedossa.

Hauskaa iltaa (:

You May Also Like

1 kommenttia