Lumene Natural Code Color It! mascara: Green

by - 14.6.14

Jatketaampas sitten tänä keväänä/kesänä hyvin pinnalla olevalla värimaskara-trendillä. Ostin tosiaan Facebookin kautta eräältä ystävälliseltä henkilöltä kaksi Natural Coden väriripsaria, sinisen ja tämän vihreän. Sinistä en ole vielä edes testaillut, mutta vihreä on ollut silmissä jo pariinkin otteeseen.


Ripsarin muotoiluun tai ulkonäköön ei kyllä ole paljon resursseja käytetty. Putkilo on ihan yksinkertainen, ohut, tasapaksu sauva ja harja hyvin halpiksen oloinen, myöskin ohut ja kärkeä kohti kapeneva. Noh, eihän näissä värijutskissa kyllä se muotoilu tai innovatiivisuus olekkaan pääosassa, joten siellä voidaan mennä sieltä, missä aita on matalin. Eipä se mitään siis. Väri tässä vihreässä on vaalea, enemmän keltaiseen kuin siniseen menevä. Sävy on tosiaan enemmän sellainen pastellivihreä kuin metsänvihreä.


Käyttömukavuus on ihan ookoo. Tästä ei kyllä yhdellä kerroksella saa juuri mitään irti, mutta kaksi kerrosta sai sitten jo vähän väriä esiin. Pohjalla ei siis ole mustaa ripsaria, vaan olen sutinut tätä ihan paljaille ripsille. Silmämeikin muina osina oli keltainen luomiväri ja maskaran kanssa samansävyinen rajaus.




Oikeastaan näistä väriripsareista ei voi oikein sanoa mitään muuta, kun että kyllä tällä vihreät ripset saa ja tältä se näyttää tositoimissa :D Näillä ei ole ainakaan tarkoitus olla mitään erityisen pidentäviä tai tuuheuttavia ominaisuuksia, joten niistä efekteistä on turha puhua. Jos koivunvihreät kesäripset kiinnostaa, on tämä kyllä sinänsä ihan kiva! Itse ainakin tykkään silloin tällöin piristää varsinkin yksinkertaisempia meikkejä lisäämällä väriä. Essencen Viva Brasil -kokoelmassahan tosiaan oli myös vihreä ripsari, jos halvempi vaihtoehto kiinnostaa.

Color It! -maskaroita löytyy lähes kaikista kosmetiikkaosaston sisältävistä tavarataloista sun muista, hintaa ripsarilla on noin kymmenen euroa ja nämähän ovat sitten tosiaan vain limited edition -tuotteita.

Hauskaa futisiltaa ;)

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Ihan hauskan näköistä jälkeä ripsarilla on kyllä tullut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä (: Musta nämä on tosi kivoja. Sininen taitaa olla vielä esittelemättä mun kokoelmasta :D

      Poista