L'oreal Color Infallible: All Night Blue

by - 18.6.14

Tänään on esittelyssä luomiväri, joka ei ehkä ole sieltä kesäisimmästä päästä :D Kyseessä on L'orealin Color Infallible sävyssä All Night Blue. Tämä omani on jälleen kerran jostain alelaarista noukittu ja siksi tuossa päällä on tuommoinen ruma tarranjämä, pahoittelen. Otan kuitenkin mielummin ruman tarranjämän kuin inhan liimapinnan!



L'orealin sivuilla näistä Color Infallibleista sanotaan, että ovat 24h, vedenkestäviä, eivät keräänny juonteisiin ja pigmenttiä riittää. Sitten tuleekin varsinainen riemuvoitto: "Vinkki: levitä siveltimellä parhaan lopputuloksen saamiseksi!". Olenko ainoa jonka mielestä tämä on ihan itsestäänselvyys? :D Vai levitteleekö monetkin tavallisia, puuterisia luomivärejä sormin? Noh, joka tapauksessa tuotteen idea on, että kestää ilmeisesti vaikka sitten ydinbomban. Tämä kyseinen meikki oli minulla päivänä, johon sisältyi mm. 5h kestävä automatka hellessäässä ja kyllähän se hyvin pärjäsi. Ihan 24:n tunnin pysyvyyttä en uskalla luvata kun en ole sitä niin kauaa luomilla pitänyt, mutta eipä normioloissa valittamista.


Sävynä tämä All Night Blue on todella tumma sininen, joka on tehty lisäämällä tummanharmaalle/lähes mustalle pohjalle sinistä hohdetta. Tietyissä kulmissa sininen väri vähän häviääkin ja meikki näyttää sitten siltä tummanharmaalta. Pigmenttiä on kyllä ihan mahtavasti, kuten kuvistakin näkyy, ja tuo hohto on jotain aivan upeaa. Tämä olikin hyvä paikka demonstroida kerrankin noita roikkuvia luomiani, ero kun on niiiin hyvin nähtävissä erityisesti tuon hohtavuuden takia. Ihan vaan että jos joku on ihmetellyt miksi meikkikuvissani tuo luomiväriosio on aina noin hassun pieni (:



Luomet venytettyinä, sileät

Luomet normaalitilassa, rutussa

Näitä Color Infallibleja on saatavilla myös mattakoostumuksissa, jos diskopallosilmät pelottavat. Nämä ovat vähän "parempaa" markettilaatua ja hintakin on sen mukainen, 13 euroa näyttää Sokoksen verkkokaupassa olevan, mutta alennuksiahan kannattaa aina tarkkailla. Pakkauskin tuo oman luksuksensa, sillä tämä aukeaakin pohjasta ja on Maybellinen Color Tattoo -luomivärien tapaan purkissa, vaikkakin ihan muovisessa. Ei sillä, kyllä tämä minusta laadukas tuote on, vaikken nyt henkilökohtaisesti 13 euroa yhdestä luomivärinapista maksaisikaan.

Upeaa keskiviikkoa kaikille (:

You May Also Like

0 kommenttia