Toukokuun loppuneet ja viikon ostokset

by - 1.6.14

Tänään on kesäkuun ensimmäinen päivä ja se tarkoittaa sitä, että kaikki kosmetiikkabloggarit kaivavat roskansa blogiin esiteltäviksi :D Oma toukokuuni meni lähes puoleenväliin asti täysin ilman loppuneita ja ehdin jo huolestua että tuleeko tästä nyt mitään, mutta sitten niitä vaan jostain ilmestyi ihan hillitön kasa. Ja ihan hyvä niin!



Paljon on kaikenlaista monilta eri osa-alueilta. Varsinkin minikokoja sain käyteltyä pois.


Hiustuotteisiin ensin. Schwarzkopfin got2b glued -hiuslakka on jo yli kolme vuotta vanha ja ensimmäinen hiuslakkani koskaan. Tämä on ilmeisesti koko got2b-sarjan vahvinta tavaraa, mutta en voi sanoa että kummemmin piti esimerkiksi otsahiuksiani aisoissa. Lakassa oli kuitenkin ihan raikas sitruunan tuoksu, mistä plussaa. En ostaisi uudelleen, sillä tälläkin hetkellä käytössä on jo paljon parempi tuote, Livboxista tullut IdHAIRin Fixit Inplace tai jotain sinnepäin.

Bonacuren Smooth Shine -shampoon löysin tosiaan kotikotoani yhdessä hoitoaineen kanssa. Tämä oli edelleen tasoa ihan okei, ei mitään ihmeempiä. Pesi ja vaahtosi oikein hyvin, ei mitään valittamista. En vaan millään ymmärrä että miksi siitä hoitoainepullosta pitää tehdä pienempi, sillä minulla ainakin hoitoainetta menee enemmän kuin shampoota. Pöh. En taida kyllä ostaa tätäkään uudelleen. Seuraajana L'oreal Professionnelin Liss Unlimited -sarjan shampoo.

Myös yhtä HG-tuotettani eli Herbinan kuivashampoota meni jälleen yksi pullo. Tämä kyseinen yksilö tuli muistaakseni viime vuonna Livboxista. Edelleenkin todella hyvää kamaa, puhdistaa tehokkaasti ja saa hiuksista tuuheammat. Seuraajana Livboxista tullut minipullo Batisten originaalia.

Sitten sekalaisiin vartalotuotteisiin. Gilleten Stain Care -sheivausgeeli on ihan okei perustavaraa. Purkki on ollut riittoisa, sheivaushomma toimii eikä tuoksu töki nenuun. Vähän tylsä tuote ehkä kuitenkin, joten ostaisin uudelleen vain, jos ei muutakaan ole tarjolla. Seuraajana Pirkan persikantuoksuinen sheivausgeeli.

Pirkan Moonflower -antiperspiranttia käytin viime kesänä jalkojen hikoilun estoon ja hyvin toimi. Tälle kesälle sitä oli hieman jäljellä, mutta oli kyllä jo menettänyt tehonsa. Olisin ostanut tätä uudelleen, mutta mokoma oli loppunut juuri silloin kaupasta :D Seuraaja on siis tällä kertaa Garnierin Mineral Ultra Dry.

Adidaksen Cool&Care Intensive Ultra Dry -antiperspirantin ostin urheilukäyttöön mutta plääh, ei tämä pitänyt mitään. Luulisi nyt että sporttifirma osaisi tehdä myös kunnon sporttideon? No ei näköjään osannut tai sitten minä olen vain jotenkin paha hikoilemaan. Pöh. En ostaisi uudelleen. Tämänkin seuraaja on tuo Garnierin Ultra Dry, joka on kyllä tähän mennessä paras suihkedeoni ikinä. Normaalioloissa käytän ihan tavallista roll-onia, mutta urheillessa ja hellepäivinä suihkeita, koska ne vaan tuntuvat pitävän vähän paremmin.

Pääsin myös vihdoin aloittamaan pari kesää sitten hirveää hypeä tuottaneen suihkugeelisetin, I Love... Sweet Candy Treatsin. Ensimmäisenä neljästä valkkasin ja käytin tämän Jelly Beanin, sillä se oli vähiten lempparini. Tämän oli siis tarkoitus tuoksua hedelmärakeille sekoittamalla mandariinia, persikkaa ja sitruunaa ja kyllähän se siinä onnistui, mutta lopputulos oli vähän muita kirpeämpi. Mies inhosi koko tuoksua :D Valitettavasti näitä ei kaiketi enää missään myydä, joten uutta en saa vaikka haluaisinkin. Seuraajana samasta setistä Cotton Candy.


Voiteitakin loppui ihan kivasti! Essencen Ice Ice Baby -kokoelman käsivoide oli ihan mukavaa tavaraa, imeytyi hyvin eikä jättänyt mitään inhottavia kalvoja tai muitakaan omituisuuksia. Haju oli tosin melko outo eikä mitenkään kauhean miellyttävä, jotain raikasta tässä on kaiketi yritetty. Essencen käsirasvoja kehutaan melko paljon ja ostan niitä kyllä mielelläni edelleenkin. Seuraajana tälle on Kicksin Pink Punch.

Louis Widmerin puhdistusmaitonäyte on jälleen Livboxista tulleita. Ihan kiva muuten, tuntuu tosi kosteuttavalta ja niin päin pois, mutta aika huonosti tämä minun meikit irrotti. Sama ongelma kun aiemmissakin puhdistusmaidoissani, että tavaraa menee ihan hitosti ja jynssätä saa ikuisuuden. Olenkin siis vihdoin tullut siihen lopputulokseen ettei puhdistusmaidot oikein ole minun juttuni ja en siis tätäkään enää ostaisi. Seuraajana Vichyn puhdistusvaahto, joka on myöskin tullut Livboxista.

Lumene Natural Coden Keep It Cool on punaisuutta vähentävä kosteusvoide ja sanonkin, että tämä on oikea AARRE! Käytin tätä yövoiteena ja kylläpä punaisuus lähti oikein huolella! Toisin kuin Livboxista tulleen Isis Pharman Ruboril Expert C -voiteen kanssa. Käytin siis koko tuubin eikä paikat punoita läheskään niin paljon kuin ennen, ero on ihan huomattava. Suosittelen tätä ehdottomasti kaikille punaisuudesta kärsiville (mikäli tätä vaan vielä myydään, en tiedä yhtään). Tätä voi käyttää pakkauksen mukaan myös täydentävänä hoitona tarvittaessa joten jos punaisuutta vielä näkyy, taidan käydä hankkimassa uuden tuubin. Yövoideseuraajana on Ella Bachen tomaattivoide.

Yves Rocherin pikkuinen näytetuubi Nutritive Vegetal -sarjan 24h Comfort Nourishing Creamista tuli käytettyä ihan normaalina päivävoiteena. Tämä on tarkoitettu kuivalle tai tosi kuivalle iholle ja on tuotteena ihan okei, olen tälläisen minituubin käyttänyt ennenkin. Vaikka ihoni ei nyt mitenkään erityisen tosi kuiva ole, oli tässä silti ihan sopivasti tehoja mutta naama ei jäänyt rasvaiseksi. En sitten tiedä saako tästä oikeasti tosikuivaihoiset apuja. En taida kyllä ostaa tätä, kaipaan enemmän rasvaiselle tai sekaiholle tarkoitettuja voiteita.

YR:n jälkeen käytin jälleen kerran yhden Livboxista tulleen: Ahavan Time To Hydrate -päivävoiteen normaalille ja kuivalle iholle. Tämä tuote oli kyllä aika hajuton ja mauton, niin perusperusrasvaa kun vaan olla voi. Olen itseasiassa käynyt Ahavan tehtaanmyymälässä Kuolleenmeren rannalla, mutta silloin en vielä ollut niinkään kiinnostunut kosmetiikasta. Enpä kyllä tätä kaipaa enää lisää. Kahden edellisen seuraajana käytössä on tällä hetkellä Lumenen sävyttävä päivävoide.

Ja sitten vielä yksi pakollinen huulirasva, Yves Rocherin Vanilla Lemon. Tämähän oli siis toissavuoden kausikokoelmasta. Rakastan YR:n huulirasvoja, mutta tämän tuoksu alkoi tökkiä aika nopeasti. Eipä siis harmita yhtään, että loppui :D Seuraajana Labellon Soft Rose.


Viimeisenä kaikkein harvinaisimmat eli meikkituotteet. Rimmelin Stay Matte -primer oli oikeasti tosi hyvä tuote muuten, mutta ihoni räjähti suorastaan käsiin tämän käytön aikana. Oikeasti, minulla ei ole ollut iho varmaan koskaan niin huonossa kunnossa kuin silloin, ihan täynnä finnejä ja joka aamu ilmestyi kasa uusia. En yhtään osannut yhdistää asiaa tähän, sillä luulin niiden johtuvan vain opparistressistä. Yhdistin kaksi plus kaksi vasta kun tämä otti ja loppui ja iho rauhoittui siihen paikkaan. Finnit katosi kuin taikaiskusta :D Mutta kuten sanoin, muuten tosi kiva: tuntui kosteuttavalta, oli hyvä pohja meikille ja yksinäänkin käytettynä tasoitti ihosta tosi nätin. Sääli ettei meistä nyt oikein tullut kavereita. Seuraajana on Livboxista tullut Dermalogican Skinperfect Primer, mutta tällä hetkellä en käytä primeriä ollenkaan, sillä tuo sävyttävä päivävoide riittää minulle meikkipohjaksi.

Kynsiblogissani tästä jo mainitsinkin mutta kyllä, yksi kynsilakkani loppui. Tämä oli kokoelmani vanhus, ainakin yli 15 vuotta vanha Lavalin Blue Glitter. Pidin tästä aikoinaan kovasti ja pullo olikin jo lähes tyhjä. Viimeiset lakkaukset tällä vielä tekaisin ja sitten se sai lähteä. En tykkää ostaa käyttämiäni kynsilakkoja uudelleen, joten meidän tarina jää kyllä tähän.

Ja sitten vihoviimeiseksi ei loppunut, mutta äksidentin uhri. Miyon OMG! -mono sävyssä Starshine otti ja tipahti hyvin kevyesti matolle, mutta särkyi sitten tuhannen pirstaleiksi. Tämä oli tosin alelaariostos ja jo ostettaessa vähän lohjennut, joten sen kestokyky oli sitten näköjään hyvin heikko. En jaksa alkaa kahden euron luomivärin takia mihinkään alkoholikorjaushommiin, joten roskiin vaan. Ei edes ollut mikään lemppari.

HUAAAAAH! Olipas niitä paljon :D Toivottavasti sieltä joukosta löytyi edes jotain teitä kiinnostavia arvioita, vaikkei ihan kaikkea jaksakkaan lukea. Tähän kohtaan voinkin sitten esitellä jälleen uusia tulokkaita näiden loppuneiden vastapainoksi.


Kosmetik4lessille tekemäni Viva Brasil -kokoelman tilaus saapui alkuviikosta. Kokoelmassa ei ihan kauheasti mitään minua kiinnostavia meikkejä ollut (pinkki luomiväri oli tosi samanlainen kuin Happy Holidays -kokoelmassa, omistan jo värimaskaroita vastaavat tuotteet, en tykkää sävyttävistä huulirasvoista ja pinkki poskari vaikutti aika geneeriseltä), joten saalis jäi aika pieneksi. Tuo poskari on kuitenkin älyttömän hieno pinnan 3D-efekteineen. Carlsonilla kävin vähän kaivelemassa alelaaria, mutta ainoaksi kosmeostokseksi jäi tuo Lumenen viime kesän Ihon sävyn heleyttäjä sävyssä Perfect Tan. Täytynee käytellä vielä tänä kesänä pois. 

Ja sitten on vielä superihanuus eli Lanvinin Me -tuoksu <3 Ihastuin tähän jo silloin kun se ilmestyi, sillä tämä sisältää vahvana kahta lempparinuottiani, mustikkaa ja lakritsia (lempparituoksuihini kuuluvat hyvin mustikkainen John Gallianon Parlez Moi d'Amour sekä monelle tuttu lakritsainen Dieselin Loverdose). Valitettavasti tämä ilmeisesti on nyt sitten kuitenkin vedetty hyllyiltä, sillä ostin tämän toiseksi viimeisen pullon Sokoksen alepöydältä hintaan 35 euroa. Tämä on vähän niinkuin valmistumislahja itselleni, sillä näyttää nyt tosiaankin vahvasti siltä, että saan insinöörinpaperit kouraani neljän vuoden aherruksen jälkeen tämän kuun lopussa (: Vähän ennakkoa siihen ja samalla palkinto opparin valmistumisesta!

Huhhuh että tulikin melkoinen kilometrituotos näin sunnuntaina :D Viettäkää oikein mukava loppuilta!

You May Also Like

6 kommenttia

  1. Kivasti loppuneita ja kivoja ostoksia =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset (: Kyllä loppuneita oli tosiaan tässä kuussa ihan hyvin.

      Poista
  2. Oon iteki ihmetellyt ja ärsytellyt samaa asiaa, eli miksi ne shampoot on isoja, välillä jopa isompia kuin hoitsikat? Ei mitään järkeä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta! Tosi tyhmä juttu. Mikä lie markkinointikikka saada ihmiset ostamaan lisää sitä hoitoainetta sitten tai jotain. Ei voi ymmärtää :D

      Poista
    2. Mulla kuluu shampoota enemmän, joten jos hoitoainepurkki on pienempi, saan tuotteet yhtäaikaa kulutettua loppuun :D

      Poista
    3. Haha :D Olen kade! Toi ois kyllä niin kätevää.

      Poista