Yves Rocher Intense Color Single Eyeshadow: Bleu Scintillant

by - 30.5.14

Ennen Joensuun Yves Rocher -liikkeen lopettamista ehdin vielä nappaista sieltä mukaani kaikenlaista pientä, mukaanlukien tämän upean monon, jonka sävy ja glitterkoostumus suorastaan huusivat minua hyllystä. Omistan ennestään yhden tälläisen Intense Color -monon, mattaoranssin, ja nyt on sitten testailtu myös tämä glitterversio. YR:n nettisivuilla monoja on myös kolmannessa koostumuksessa, hohtavana, mutta niitä en valitettavasti ainakaan vielä ole käsiini hankkinut.



Jos aloitetaan puhumaan vaikka näiden pakkauksesta, joka on tyylikäs musta. Kansi aukeaa helposti ja on jämäkkä, eikä aukinaisenakaan lerputa ja lörpötä minne sattuu. Mukana tulee pikkuinen aplikaattori, joka tosiaan on melko pieni ja sen kanssa meikkaaminen menee melko nyhräämiseksi, mutta onpahan kuitenkin. (Käytän kuitenkin aina luomivärien omia aplikaattoreita, mikäli sellainen mukana on, jotta säästyn sivellinpesulta :D Laiska mikä laiska!) Sävy on kirkas keskisininen, sellainen kasarivibat mieleen hyvin äkkiä tuova ja glitteriä on ihan koko massassa eikä ainoastaan päälikerroksessa, mutta toki päällä sitä on kaikkein eniten. Tuo glitter ei muuten ole todellakaan iholla niin räikeä kuin napissa, kuten käsiswatchista näkyy.


Silmämeikissä on ainoastaan tätä Bleu Scintillantia ja kultaiset rajaukset ja pari toimi minusta oikein hyvin. Sävy on tosiaan aika räikeä, mutta eipä se näin kesällä haittaa yhtään. Ja kuten tästä tositoimikuvasta myöskin näkyy, silmät eivät ole mitkään glitterpommit, vaan hippuset ovat lähempänä kevyttä shimmeriä. Nättiä on ainakin omasta mielestäni (: Koostumus on luvatun pehmeä ja tätä on tosiaan helppo kerrostaa joko hempeämmäksi tai voimakkaammaksi meikiksi.




Kellekkäs tätä sitten suosittelisin? Näitä "kimmeltäviä" nappeja on YR:n nettisivuilla tämän sinisen sävyn lisäksi yksi mielenkiintoinen kultainen sävy ja loput neutraaleja kuten harmaita, joten minusta nämä käyvät kenen tahansa neitokaisen kesäjuhlameikkiin aivan loistavasti. Nettisivuilla näille luvataan kahdeksan tunnin kestävyys ja voisin kyllä allekirjoittaa sen, kesti minun lerputtavilla ja rasvoittuvilla luomillani oikein hyvin. Sininen silmämeikki on tällä hetkellä pinnalla, joten mikäli kesäjuhlameikissäsi tai kokoelmassasi yleensä on tälläinen kimaltavan sinisen menevä aukko, niin eikun vaan shoppaamaan! YR:n glitternapit löydät tästä linkistä. (Josta en hyödy mitään, ihan teidän iloksenne lisäsin)

Oikein kivaa viikonloppua teille kaikille ja paljon onnea valmistuville!

You May Also Like

6 kommenttia

  1. Aika upea sävy! Sopii hyvin kesään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös ookkin (: Minusta tämä on kyllä tosi kiva, ihanan pirteä.

      Poista
  2. Ihanan pirteä kyllä, sopii niin kesään. :) Kun vielä tulis se aurinko esiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Eihän tää nyt oikein pääse oikeuksiinsa kun koko ajan vaan sataa :D

      Poista
  3. Tosi nätti meikki! :) Tuli vähän sellainen merenneito-look mieleen! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi paljon kiitoksia (: Kieltämättä tässä on vähän sellaista merenneitomaisuutta.

      Poista