Essence Beach Cruisers - swatchit ja the Look

by - 12.5.14

Taas on sitten uuden Essencekokoelman esittelyn ja sitä myötä myös swatchien ja lookin esittelyn aika! Olen jo aiemmin valittanut tämän Beach Cruisersin olevan ihan väärää ajankohtaa näin toukokuussa, mutta ei näistä nyt sitten kuitenkaan niiiiin kesä- ja rantafiilis tullutkaan (: Ihan käyttökelpoista kamaa tälläkin hetkellä! Kokoelmaan kuului aika paljon tavaraa: kolme soololuomiväriä, kaksi vedenkestävää eyelineriä, vedenkestävä top coat ripsareille, kaksi tuubihuulikiiltoa, liukuväriposkipuna, aurinkopuuteri, neljä kynsilakkaa, vartalosuihke ja vedenkestävä pussukka märille bikineille. Tuubihuulikiiltoja inhoan, aurinkopuutereita minulla on jo parikin kappaletta enkä tykkää käyttää vartalosuihkeita, kaikkea muuta kyllä tilasin!


Aloitetaan ihanista, vähän Lego-palikat mieleentuovista luomiväreistä! Sävyjä on siis kolme: lämmin keltainen Life is a Beach, vihreään menevä turkoosi Keep Calm and Go to the Beach! sekä korallinen Girls Just Wanna Have Sun!. Kaikki napit ovat kevyesti hohtavia ja tuntuvat sormissa ihanan samettisilta ja pehmeiltä <3 Nämähän ovat wet & dry, eli näitä voi käyttää sekä kuivalla että kostealla siveltimellä, swatchkuvassa ylhäällä on kuivat swatchit ja alhaalla kosteat. Sävyn intensiivisyydessä ei ihan hirveästi tapahdu mitään muutosta, mutta lopputulos on tasaisempi kostealla siveltimellä tehtynä.

Luonnonvalossa

Kokoelman eyelinereita on kaksi, glitterinen turkoosi ja kupari, ja molemmat ovat (ainakin olevinaan) vedenkestäviä. Tilasin itselleni vain tuon turkoosin, sillä kuparisia rajauksia varastosta jo löytyy. Todella hyvännäköistä jälkeä ja kuivumisaika todella lyhyt, mistä ehdottomasti plussaa. Valitettavasti vedenkestävyys taitaa olla pelkkä unelma, sillä rajaukset lähtivät suihkussa vähän silmiä hieroen. Olisiko nämä sitten ihan vaan roiskeen- tai kyyneltenkestäviä, sitä en ole testannut, mutta en suosittele että kukaan lähtee näitä vedenkestävyyden takia ostamaan. Kuitenkin todella nättejä sävyjä muuten!

Kokoelman poskipuna on ihana liukuväritapaus, todella pigmenttinen ja tuoksuu ihan kookokselle (en tosin olisi itse edes huomannut asiaa ilman Taikan mainintaa, nenä pitää työntää suunnilleen kiinni väriin). Tällä saa todella ihanat, lämminsävyiset punaposket (: Koostumus on ihan aavistuksen shimmeristä, mutta niin vähän ettei oikeastaan edes huomaa. Kerrassaan loistava tuote!

Luonnonvalossa, poskari vasemmalta oikealle: vasemmanpuolimmaisin sävy, sekoitus ja oikeanpuolimmaisin sävy.

Kokoelmassa on myös vedenkestävä top coat kaikille ripsiväreille, Cruisers United. Sitä oli ihan miellyttävä levittää, sillä harja on erotteleva eikä massa paakuta ripsiä yhteen, vaan on todella kevyttä. Vaan niimpä kävi että top coatista huolimatta ripsarit lähti ihan normaalisti suihkussa. Vaatii vielä vähän testailua, mutta ainakaan toistaiseksi en kyllä voi mainostaa tätä kovin toimivaksi.



Lookissa on käytetty korallin väristä luomiväriä kostealla siveltimellä ja sitten tietysti eyelineriä ja poskaria. Aurinkopuuteri on korvattu Lumenen vastaavalla ja huulikiiltoa en nyt laittanut ollenkaan. Melko luonnollinen rantameikki, jossa on kuitenkin vähän väriä. Toki kimalteleva, vähän väriä antava huulikiilto olisi tuonut tähän vähän jotain lisää, mutta siitä huolimatta kyseessä on aika neutraali lopputulos. Vaan kyllähän tällä rannalle menisi, ei kai siellä nyt paksuissa pakkeleissa kuulu ollakkaan! :D


Pakko myös mainostaa, että kokoelman kynsilakat ovat muuten myös aivan ihania! Suosittelen erittäin lämpimästi.


Ja lopuksi sitten vielä ainoa kosmetiikkaostokseni viimeiseen kahteen viikkoon, L'orealin Color Infallible -sarjan luomiväri sävyssä All Night Blue, sittarin alelaarista kolmella eurolla. Ei vaan ole ollut tarvetta millekkään eikä alelaareihinkaan ole pitkään aikaan tullut mitään uutta. Onneksi Essencen uusin Viva Brasil -kokoelma tulee myyntiin ilmeisesti tänä iltana tai huomenaamuna, saapahan vähän korjattua tilannetta... ;)

Ihanaa illanjatkoa! (:

You May Also Like

8 kommenttia

  1. Oranssin-/korallinsävyihin olen viime aikoina ihastunut. Ne sopivat väritykseeni yllättävän hyvin. Mukavan näköisiä ovat taas nämäkin Essencet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koralli tuntuu kyllä olevan tosi suosittu sävy ihan kaikessa meikissä tällä hetkellä enkä kyllä yhtään pistä pahakseni, näyttää varmasti kesällä vielä kivemmalta pienen rusketuksen kanssa (: Tykkään kyllä näistä tuotteista ehkä jopa enemmän kuin edellisistä Cookies & Cream -kokoelmasta. Kaikissa tuotteissa on kuitenkin vähän jotain sellaista pientä jujua, mikä tekee niistä mielenkiintoisen!

      Poista
  2. Tuo turkoosi luomiväri ja eyeliner ! <3 Mistä oot tilannu ? Pakko saada :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, on ne kyllä aika makeita molemmat :D Kosmetik4lessiltä Essenceni tilaan eli Kosmetik4less.de on osoite (: Kielen voi vaihtaa englanniksi ja maksaa voi sekä tilisiirrolla että Paypalilla, ihan kummin tykkää. Noin viisi päivää toimitusaika siitä kun saan vahvistuksen paketin lähettämisestä. Oikein hyvä verkkokauppa, suosittelen (:

      Poista
  3. Tosi kaunis ja pirteä meikki! Tulee itsellekin kesäfiilis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! (: Sittenhän mä olen onnistunut oikein hyvin :D

      Poista