Lumene Natural Code Smile Booster -huulikiilto: Juicy Fruit

by - 20.5.14

Tänään aion esitellä teille erään söötin ja raikkaan kesäkiillon, Lumene NC:n Juicy Fruitin. Tämä kyseinen kiilto on ajalta ennen uudistusta (Smile Boosterit uudistuivat, sävyt vaihtuivat ja putkilotkin ovat nykyään neliskanttisia), mutta muuten todella ajankohtainen näin kesähelteillä, kun kovin raskas huulimeikki ei oikein sovi yhteen kaiken jäätelönsyönnin ja herkkujuomien kanssa :D


Olen kehunut Smile Boostereiden ihanaa, marjaisaa naminami herkkutuoksua, vähäistä tahmaisuutta ja loistavasti muotoiltua tiimalasiaplikaattoria jo monesti ennenkin, joten jätetään ne nyt tällä kertaa tuohon. Sanottakoon lisäksi vain, että Juicy Fruit on läpikuultava kiilto, jossa on paljon kirkkaanpinkkiä shimmeriä. Vähän samanlainen kuin viime viikolla esittelemäni Golden Rosen kiilto, mutta siinä missä se meni enemmän vadelmapinkkiin, tämä on enemmänkin todella kylmä prinsessapinkki. Väriähän tällä ei saa huulille kauheasti, mutta varsin söötin tyttömäisen kimallusefektin kylläkin.

Luonnonvalossa

Meikissä olen laittanut tämän pariksi voimakkaalle ja näyttävälle oranssille silmämeikille, jonka kanssa huulet saivatkin olla vähän hempeämmät. Kuvista näkyy kyllä hyvin tuo kimaltelu!Kuten aiemmin mainitsin, tämä Juicy Fruit on vanhempaa Natural Codea eikä enää tälläisenään myynnissä. Mitä nyt kuitenkin noita uusittuja sävyjä katselin, Icy Pink on varmasti tätä hyvin lähellä. Muutenkin tämäntyyppiset sorbettikiillot ovat saaneet näköjään sanan "Icy" nimeensä, kun taas täyspeittävät kiillot ovat "Creamyjä", hyvä tietää varsinkin netissä shoppaillessa. Mutta joo, itse ainakin miellän tämän hyvin vahvasti kesään, sillä syksyllä ja talvella voimakkaammat huulet ovat ehkä ajankohtaisemmat. Oli miten oli, tämä tulee varmasti olemaan hellekeleillä meikätytön huulilla useammin kuin kerran (:

Ihanaa, lämmintä kesäiltaa kaikille!

You May Also Like

0 kommenttia