Toukokuun Livbox

by - 10.5.14

Jälleen on jokakuukautisen Livbox-katsauksen aika! Tässä kuussa tuotteita oli oikein mukavasti, vaikkakin osa pieniä minikokoja. Tilasin myös äidilleni äitienpäivälahjaksi kolmen kuukauden satsin ja kyllä sielläkin oli ilmeisesti tykätty (:


Tässäpä koko setti, yhteensä 8 tuotetta joista neljä täysikokoista.


Aloitetaan näistä paketin näkyvimmistä osista eli Cutrinin Reflection Color Boost shampoosta ja hoitoaineesta. Nämä ovat siis kampaamolaatua värjätyille hiuksille. Minulla on kyllä värjätyt hiukset, mutta silti tuntuu, etten ole oikein saanut värjättyjen hiuksien tuotteista ikinä mitään hyötyä muuten hankalan hiuslaatuni takia: hiukset eivät silotu tai vaikuta hoidetummilta eikä värinkään kesto parane yhtään. Otan nämä silti kokeiluun ja toivon parasta :D


Meikkituotteita tuli ihan kivasti, kolme kappaletta. Sally Hansenin Diamond Strength -lakka sävyssä Fuchsia Bling Bling on päässyt jo kynsille ja kynsiblogissani onkin lopputuloksesta kuvia (: Muita blogeissa/Facebookissa näkemiäni sävyjä olivat jonkinmoinen helmiäishohtoinen vaaleanharmaa, shimmerinen korallinpunainen tai vaaleanpunainen creme. Kynsilakan vaihtoehtona oli Clarinsin Be Long -ripsarin näytekoko, mutta kynsifanina olen kyllä täydellisen tyytyväinen saamaani lakkaan.

Paesen poskipuna sävyssä 45 oli myös tosi kiva yllätys (: Tänä keväänä taitaakin tälläiset koralliset/persikkaiset poskarit olla muodissa, sillä näitä on Essenceltäkin nyt tullut ilmoille, uusin tulokas nököttää tuossa ihan naaman edessä tällä hetkellä... Tämä saamani sävy on vaaleanpunaiseen menevä koralli, jossa on kevyesti kultaista shimmeriä. Ihana! Koostumus on silkkisen pehmeää ja pigmenttiä on ihan kivasti. Tulee kyllä käyttöön.

Pikkuinen tuubi on Dermalogican Skinperfect Primer, jota voi käyttää yksinään tasoittamaan ihoa tai sitten ihan meikin alle primeriksi. Spf 30 löytyy, mikä on näin kesää kohden aivan loistavaa. Ilmeisesti tässä on vähän jotain anti-age-efektiäkin mukana, mikä on itselleni tarpeetonta mutta äitiäni ajatellen kiva juttu. Käyttelen tämän varmaan pois kesämmällä, kun korkealle suojakertoimelle on enemmän tarvetta.


Ja lopuksi vielä sekalaiset uudet ystävät. Keltainen putkilo on Acon Sun Cerat SPF 30 -aurinkovoide huulille. Jesjes, mahtavaa! Tätä on ihan loistavaa laittaa kesällä huulikiiltojen ja -punien alle. Harvemmin liikuskelen nykyään ulkona ilman kumpaakaan, mutta eihän monissa tuota suojakerrointa ole, joten tämä tulee ehdottomasti tarpeeseen.

Dolce & Gabbanan Dolce -tuoksu on aivan ihana, mutta aivan turkasen kallis. Kukkaistuoksut eivät ole oma ykkösjuttuni, mutta käytän niitä kuitenkin silloin tällöin. Tämän pullo on muuten aivan ihana! Tykkään kyllä tästäkin tuoksusta ja voisin joskus täysikokoisen ostaakkin. Myös äidilleni tämä oli mieleen (:

Ja viimeisenä todella paljon mielipiteitä jakanut tuote, Iberon korvikset. Heti kun näin nämä, ajattelin että olipa kiva että tilasin äidillekin boksin, sillä korvikset ovat niiiiiin hänen näköiset! :D Ja olin ihan oikeassa, olivat päässeet kuulemma heti käyttöön. Itsekkin kyllä tykkään, sillä käytän kuitenkin niin laajasti eri tyylisiä koruja, mutta en ehkä olisi kaupasta näitä itselleni valinnut. Minusta on ihan hauskaa että boksissa on tälläisiä pieniä lisäjuttuja kuten koruja, mutta ymmärrän ettei kaikki tykkää.

Semmoiset mietteet tämän kuun boksista. Jokohan seuraavassa mennään kesäteemalla? :D

Ihanaa lätkä- ja euroviisuiltaa kaikille ;)

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Kiva että boxi miellytti sielläkin

    VastaaPoista
  2. Tykkäsin tämän kuun boksista! En tosin ehtinyt siitä bloggaamaan, kun sisko vei jo tuon shampoon ja hoitoaineen... Iberon koruista tuli kyllä pakostakin mieleen, että nyt on taas ollut joku ylijäämäerä, josta on täytynyt päästä eroon. Tyyliltään ne eivät ehkä ole ihan Livboxin kohderyhmän ominta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :D Kiva että ollaan samaa mieltä! Minustakin tosi hyvä boksi. Naurahdin kyllä vähän tuolle ylijäämäerälle, saattaa muuten olla ihan totta! :D Nyt kun miettii niin vaikuttaa just sellaisilta korviksilta mitkä on jääneet myymättä eikä ole varmaan edes alella saatu koko erää menemään. Mikäs sen parempaa kun avokätisesti lahjottaa ongelmatapaukset Livboxiin... No mutta vaikka nämä ehkä on vähän "klassisemmat" ja rouvamaisemmat kun Livboxin kohderyhmä on, minusta näissä on kuitenkin ihan juhlakorupotentiaalia ja onhan helmet nyt tänä keväänä muodissakin. Ei minusta siis ihan täydellinen huti kuitenkaan (:

      Poista